HOMEPAGE >>

Victor Ponta: Robert Cazanciuc imi este ruda prin alianta, nu m-am gandit sa-l pun sa divorteze


Publicat: 15 Apr 2013, 20:40 Actualizat: acum 2 ani 185 vizualizări 8 comentarii

  

Romanian designated Prime Minister Victor PontaInvitat luni seara la o emisiune tv, premierul Victor Ponta a reiterat ca are incredere in Robert Cazanciuc, noul ministru al Justitiei. „Justitia e domeniul pe care il cunosc cel mai bine si de care o sa ma simt intotdeauna cel mai apropiat. Sunt multumit, si ramane ca viitorul sa confirme aceasta multumire, ca l-am propus si presedintele a aceptat o persoana cu experienta in magistratura, in diplomatie, o persoana in care eu am incredere si care e o fire extrem de neconflictuala – dl Robert Cazanciuc”, a spus Ponta. El a vorbit de sarcinile principale ale lui Cazanciuc: „Are de gestionat o relatie importanta, dar dificila cu CSM; o situatie importanta cu Comisia Europeana, pentru MCV; are de gestionat implementarea unor Coduri importante, Codul Penal si Codul de procedura penala si nu va fi foarte simplu; o situatie financiara proasta la minister. Sper ca aceasta capacitate de dialog si experienta in sistem sa il ajute sa rezolve cat mai multe dintre aceste probleme.
Ponta a fost intrebat si de relatia sa personala cu ministrul Justitiei, despre care a spus ca ii este ruda doar prin alianta si ca nu s-a gandit sa il puna sa divorteze. „Ne cunoastem din facultate, am fost fost colegi si la Parchetul General. A lucrat la Parchetul General in perioada in care dna Kovesi era procuror general si dl Nitu adjunct. Apoi, din 2009, a fost secretar general la MAE in timpul ministrilor Cristi Diaconescu, Baconschi, Marga”, a declarat Victor Ponta.

  

 

 

COMENTEAZĂ PE FACEBOOK

8 COMENTARII

  1. Rodica,16/04/2013 00:10

    :) :) :) ;) ….e bine daca “are incredere “dl PM .V.P. !

  2. speranta,16/04/2013 09:29

    ….tara condusa de o gasca in familie….ce tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!…frati romani fugiti cat mai aveti timp!….nu se stie ce vremuri ne asteapta ….in nici-un caz “viata in roz “!