HOMEPAGE >>

EBA va candida la EUROPARLAMENTARE din partea PMP


Publicat: 23 Noi 2013, 16:45 Actualizat: acum 1 an 422 vizualizări 6 comentarii

  

Pebaotrivit unor informatii de ultima ora, EBA va demisiona din PDL si se va inscrie in Partidul Miscarea Populara atunci cind actele partidului vor fi in regula. EBA va fi sustinuta atit de tatal sau, Presedintele Romaniei, cit si de catre Elena Udrea, care la rindul sau va pleca din PDL.

EBA va fi nr. 2 pe lista PMP si este optimista, sperind ca PMP sa obtina peste 10% la alegerile europarlamentare.

  

 

 

COMENTEAZĂ PE FACEBOOK

6 COMENTARII

 1. DANA,23/11/2013 19:50

  Da ,am inteles mesajul :) si eu vreau, pe mine ma sutin cei doi ;) depinde nu ? lol pai si prima data a fost sustinuta tot de ei si ai lor ,cam asta ,eu zic ca este timpul mai ales ca ne am desteptat si ne am dat seama de jocul lor ,sa trimitem oameni care fac totusi ceva in interesul cetateanului roman si nu a unora cetateni (se intelege),de frumoasa e frumoasa sigur gaseste ceva pe masura ,ca si Udrea ,in rest succes !!

  • DANA,23/11/2013 19:59

   Off Doamene cum poti sa sustii asa ceva ,hai am inteles prima data s a incercat ,cum poti sa mai incerci si a doua oara cu asa ceva chiar isi bat joc de noi ,pacat ,stiu e cald si bine leafa vine da totusi

   https://www.youtube.com/watch?v=_aEwjMMNDF4

 2. Gabriela,24/11/2013 12:33

  Nici o noutate. Sunt promovati numai acei tineri care sunt copii, nepotii cuiva..sau alte neamuri.
  PCR..continua

 3. ionadrian,24/11/2013 14:15

  Eu in trecut am votat-o pe Elena preferand-o categoric “deontoloagei” Alina Mungiu si astfel lista PDL cred ca a pierdut un candidat caci EBA a adunat dublu fata de cat ii trebuia.
  Sigur ca daca nu era fiica lui Basescu , invidia si topenismul Alinei nu s-ar fi observat. Asta este singurul merit al faptului ca a fost fiica lu tac`su.

  Dar cred (acum catva timp nu credeam inca asta) ca toti sau aproape toti basistii ar trebui sa plece la partidul facut in jurul presedintelui ca lucrurile sa fie clare si cred ca asta va ajuta in final la alianta dreptei.

  De ce nu toti? Ca sa ramana si PDL caci nu cred ca trebuie chiar distrus.

  • margareta,24/11/2013 17:58

   @ionadrian
   Ne întîlnim din nou,de data asta pe acest site,dar
   aș vreau să spun că în urma atacurilor asupra lui EBA,înainte de ultimele europarlamentare,soțul a votat-o pe ea iar eu am votat lista PDL.Ce a fost o surpriză la aceea vreme,că mai multe familii cu fete,au votat-o tocmai din cauza acelor denigrări la care era supusă.
   P.S.
   In privința doamnei A.Mungiu ai dreptate. Incă nu i-a trecut supărarea și asta spune multe despre opțiunile sale politice.Apără USL la anumite canale.Păcat că are catedră în Germania.Nu se lipește nimic de ea.

   • ionadrian,25/11/2013 12:46

    Alina Mungiu? O fosta uascrista care se da liberala cum mai sunt cativa deontologi ( nu spun ca toti UASCRistii sunt o apa si un pamant dar cand unul este ca Alina sau ca alti cativa nu ma mir):)
    Numai bine