[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”24179″]

6 COMENTARII

  1. Manastirea Sinaia numele ei vine de la muntele
    evreilor SINAI.Preotii daci pe timpul lui Deceneu
    au devenit tradatori de neam,cultura,identitate
    adoptand crestinismul prin perversul Andrei.
    Deceneu fiind complice,partas la asasinarea lui
    Burebista.
    După moartea lui Burebista, în anul 44 î.e.n, Deceneu devine rege al regatului dac.
    Burebista probabil era un barbat incomod pentru casta preoteasca
    casta care voia mari privilegii ca si cei de azi.Acest Deceneu scolit prin Orient si Egypt e clar ca urmarea transformarea Daciei intr-un tinut mistico-religios,mai ales ca sub Deceneu, statul dac are un caracter teocratic religios.
    Regele Carol si regina Maria sunt alti tradatori de tara datorita faptului ca au
    distrus prin topire tablitele din aur
    reprezentand vestigii dacice foarte valoroase.

  2. Plustôt spiritul Néo Nazist RENASTE in ROMANIA.

    Este foarte grav si periculos pentru viitorul NATIUNII.

  3. p.s.- Apropo banui ca nasul stie de ultima descoperire de la Miercurea- Sibiului referitoare la descoperire unui fragment ceramic cu sriere ce dateaza din neoliticul timpuriu, datat 6000 I.Chr.

  4. Spuneti-mi de ce nu pomeniti de asa ceva? Nu face casa buna cu ce faceti voi? Nu inteleg…iubesc istoria adevarata si mi-am insusit ce zicea Iorga:”Adevărul este ca apa rece de izvor, face rău doar dinţilor cariaţi”.
    Imi place intr-un fel ce faceti dar din pacate nu se poate numi istorie…obiectiva. Si nu imi place izul ei, prea vine miros ciudat dinspre est…parca am mai citit undeva chestiile astea candva.
    Daca gresesc, imi cer anticipat scuze.
    Cu respect, RV.

  5. …despre faptul ca Belisarius a recucerit Dacia in vremea lui Justinian ca nu il chema aiurea Geticus, de faptul ca dupa Constitutio Antoniniana, toti locuitorii Imperiului erau cetateni romani, adica „Cives Romani” adica Romani. Despre faptul ca Imperiul Roman se numea ROMANIA (vedeti video-ul meu pe YouTube „Romania a history of the name”)si ca la un moment dat, pe cand inca i se zicea Romania, si despre noi vorbeau strainii amintindu-ne ca ROMÂNI şi ţara noastră era numită ROMANIA…

  6. Daca in tara e asa de rau este TOCMAI pentru ca i-am ignorat pe stramosi si am acceptat o minciuna mai mare decit casa care se cheama crestinism!
    Daca e asa de BUNA acesta religie, de ce nu au imbratisat-o primii evreii?
    Cind ne vom intoarce la radacini, atunci va fi bine si la noi in tara! Pina atunci sintem doar niste rataciti! Facuti din „doi barbati cu brate tari!” Nici Mos Gerila nu poate sa creada aceasta aberatie!
    Daniel draga,
    „Vorbesc” genele in noi! De aceia (romanii temporari) NOI urmasii dacilor sintem sensibili la trecutul nostru adevarat!
    Oare NU e mai mult cinci, sase mii de ani inainte de Cristos, decit citeva secole petrecute in bezna idiologiei judeo-crestine?

Comentariile sunt închise.