[jwplayer config=”600×480″ mediaid=”25229″]

13 COMENTARII

  1. Bravo, Domnule Laurentiu Primo,ca ai avut curajul sa spui lucrurilor pe nume. Mai cunosc si eu o fabrica de industria lemnului, care avea o productie buna, export, si peste 2500-3000 de muncitori care au ramas in citva ani dupa 1989, someri, exact din cauza incompetentei conducerii incompetente, care n-a reusit sa duca lucrul mai departe, atunci s-au grabit sa vinda fabrica pe bucati, si-au lasat muncitorii pe drumuri, intr-o regiune cu mult lemn. Acum aduc mobila din Germania, s-o cumpere amaritul de roman.

  2. In sfirsit sa gasit un om care sa arate exact cum trebuie sa se procedeze. Miscarile acestea le inveti, cind faci ore de „Marketing”. Compliment Domnule Laurentiu Primo!

  3. Se vede ca faceti loby ARD.deci nu santeti impartial politic ,ma adresez exclusiv d-lui Moraru. Si totusi va apreciez pt.cele mai bune programe TV .Ma bucur ca cei valorosi incep sa aiba loc pe sticla.Va iubesc DANIEL ROXIN si LAURENTIU PRIMO.Am trait toata viata in minte si in spirit cu ce spuneti voi acum.TRADATORII spun ca dau ceea ce se cere !! Nu ,ticalosilor ,dati ceea ce ati fost platiti ca sa ne desfintati ca neam si tara ,dar nu ati reusit!SFANTUL ARDEALULUI VEGHEAZA . Dati de mai multe ori reportajul cu parintele initiat ARSENIE BOCA . VA MULTUMESC. AT De ce refuzati sa-mi preluati acest comentariu.Nu ma repet si nu este nici un duplicat .Cine te dirijeaza si pe tine d-le Moraru ?

  4. Se vede ca faceti loby ARD.deci nu santeti impartial politic ,ma adresez exclusiv d-lui Moraru. Si totusi va apreciez pt.cele mai bune programe TV .Ma bucur ca cei valorosi incep sa aiba loc pe sticla.Va iubesc DANIEL ROXIN si LAURENTIU PRIMO.Am trait toata viata in minte si in spirit cu ce spuneti voi acum.TRADATORII spun ca dau ceea ce se cere !! Nu ,ticalosilor ,dati ceea ce ati fost platiti ca sa ne desfintati ca neam si tara ,dar nu ati reusit!SFANTUL ARDEALULUI VEGHEAZA . Dati de mai multe ori reportajul cu parintele initiat ARSENIE BOCA . VA MULTUMESC. AT

  5. hahahaha! ati scos comentul meu? se vede cat de obiectivi si profesionisti sunteti… incep sa recunosc sistemul (ticalosit) care imprastie fumuri… voiam sa va spun ca un post cat de cast obiectiv invita si pe cei despre care se vorbeste in studio…. asa, de qiqi si un leu ridichii! da’ voi cu Bombonel in frunte veti avea victorii multe!
    Acum sunt sigur de cine si de ce intoxica poporul cu tracomania si dacomnia… Intre noi fie vorba, arma asta otravita nu va reusi sa faca nimic…..
    Si actiunile alea, cand vor avea dividende? Cat? Cum pot fi tranzactionate? (Revandute.) La cate actiuni esti in CA? Cand organizati AGA?
    Faceti bine si repostati comentariul anterior… altfel inseamna ca sunteti simpli nesimtiti ce incearca sa insele poporul cu… televizorul. Ati mai reusit odata? Inseamna ca ulciorul si-a trait traiul…..

  6. Felicitari pentru povestea cu impozitul. Numai ca sunteti partinici. Il acuzati pe MRU, dar nu ziceti nimic de Ponta care supraliciteaza…
    Poate va ocupati si de redeventele primite de Romania pentru extractia de gaze naturale, aur, petrol etc. Bombonel a „negociat” 3% (pentru buzunarul personal, normal) desi pina si africanii primesc 35-40%. Si nimeni nu indrazneste sa modifice cifra respectiva, prin lege organica ce sa reglementeze concesionarile…
    Cu dacii stati dreaci potoliti. Ati facut numai greseli, dar va dati cu parerea!

  7. Neaparat sa mai faceti emisiuni cu dl. Laurentiu. Oameni ca dansul trebuie sa invitati in emisiune.

    De asemenea, astept cu interes sa-l invitati din nou pe dl. Mihai Giurgea.

    Toate cele bune!

  8. Felicitari pentru emisiune! Bravo echipei Nasul TV pentru nivelul inalt al discutiilor ce au loc in studio.

  9. Va felicit pentru aceste emisiuni atat de bine documentate.
    Nasule va rugam daca se poate sa mariti spatiul de emisie a acestor adevariri despe daci.

  10. Comunismul a fost un regim criminal, iar promovarile se faceau NUMAI pe linie de partid. Inginerii buni cu adevarat erau depozitati in institutii si ateliere de proiectare si erau platiti pe jumatate din suma primita de cei promovati de Regimul Criminal Comunist.
    Am trait vremurile acelea. Individul minte cu talent, iar teoria lui seamana cu teoriile comuniste menite sa umple cu speranta populatia. E adevarat, Romania nu a reusit sa se scuture de sistem si de oamenii lui, dar asta nu justifica restauratia comunismului.
    Meritocratie este o teorie moarta din moment ce nu opereaza pe o piata libera, acolo unde promovarile sunt legice si nu reglementate prin normele emanate de diversi.

  11. Herodot tradus de marele Iorga impuscat de legionari in padurea de la Teisani-Valenii de munte, Prahova?! [muzeul Nicolae Iorga este in Valenii de Munte pt cine nu stie inca]

    foarte multi generali si chiar Becali au cumparat pamanturi in zona Valenii de Munte-Cerasu-Cheia… Sunt multe vestigii dacice uitate de vreme pe valea Teleajanului Maneciu- Ungureni in apropiere de Cerasu/Prahova…sunt inca poduri ramase, construite de armata germana foarte interesata si ea de aceste locuri…devine din ce in ce mai interesant…mult succes in continuare emisiunii 🙂

    • comentariul lui Marius nu-si are locul in acest spatiu. alice e foarte vigilenta…uite ca exista totusi un marius care posteaza airea :)))

Comentariile sunt închise.