Băsescu FACE PRAF România TV | „Ghiţă TV ne oferă imagini şi explicaţii terifiante. A reuşit să întreacă în procesul de dezinformare a românilor chiar şi Gâdea TV”


Publicat: 8 Ian 2017, 13:59 Actualizat: acum 9 luni comentarii

  

basescu

Deși este campion printre oamenii politici la intervenții la România TV, fostul președinte al României este nemulțumit de programul celor de acolo. El critică modul în care sunt scrise și prezentate știrile și mai ales de invitații care se tot perindă prin platourile televiziunii, scrie stiripesurse.ro

”Ghiţă TV ne oferă imagini şi explicaţii terifiante. Un exemplu de ştire:
Un cetăţean a murit în noaptea de revelion iar la înmormântare calul său nechează îndelung, după care acelaşi cal alb îşi pune capul pe coşciugul celui care decedase chiar în noaptea de anul nou.

Numai că în jurul calului şi a cortegiului funeral pomii erau verzi, oamenii care însoţeau mortul erau toţi în cămaşă cu mânecă scurtă şi unii îşi şterg sudoarea specifică zilelor toride de vară.
Cam aşa sunt fabricate şi măsluite şi ştirile politice de la Ghiţă TV .

Mai mult, ori de câte ori au nevoie de consolidarea minciunilor apelează la experţi în propagandă , de altfel plini de ură, precum Abraham sau Bolcaş. Surprinzător, în acest caz nu au fost chemaţi Bolcaş şi Abraham să confirme că la noi pomii sunt verzi de revelion şi oamenii umblă îmbrăcaţi în cămăşi cu mânecă scurtă.

Evident Ghiţă TV a reuşit să întreacă în procesul de dezinformare a românilor chiar şi Gâdea TV.”, susține Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.