Blestemul lui Mircea Badea


Publicat: 6 Oct 2011, 17:28 Actualizat: acum 6 ani comentarii

  


Mirciulica a fost odata simpatic si in amintirea acelor vremuri i-am cumparat de la Budapesta niste pijamalute cu iepurasi ca i s-au ros cele cu Tom si Jerry. Astazi insa Nu stiu de unde are atita ura acest baietas incit sa ajunga sa te blesteme in direct pe tv in cel mai abject mod posibil. Iepuras, te-ai gindit vreodata ca s-ar putea sa ti se indeplineasca blestemele si sa porti toata viata, pina la nebunie, acest pacat?

Ce tin minte este anul 2009, cind Badea si pastorul adventist Gadea triumfau in seara de 6 decembrie 2009 anuntind Romania ca Voiculescu al lor a cistigat alegerile prezidentiale si ca invitatii lor permanenti, Mircea Geoana si Crin Antonescu, vor conduce tara lui Voiculescu & Vintu & Co. Ei erau echidistanti, Nasul era pupinbasist. Eu imi asum deciziile, cu bune si rele, si nu ma dezic in urmatoarele 15 secunde in stilul neaos voiculescian.

Mirciulica, tu ai fi fost tare daca aveai alte optiuni decit Turnatorul care te plateste. Tu nu vezi ca ti se fac coitele ca doua maslinute atunci cind iti da Voiculescu doua priviri? In 3 secunde te-ai facut regalist iar miine o sa-l faci „zob” pe Crin Antonescu daca trebuie! Sau pe Geoana. Bai Mirceo, tu uiti mai baiatule ca esti un tradator? Tu uiti ca te-ai milogit de Sirbu sa te angajeze la Pro si apoi il scuipai? Ai uitat de cite ori te-ai gudurat pe linga Oancea si apoi i-ai intors spatele? Bai curajosule ( am auzit ca rid stewardesele in avioane de tine ), tu ai uitat toate chixurile pe care le-ai dat pe Protv sau Antena 1? Sau Prima, Realitatea? Plimbaretule, te salveaza oamenii din foame si a doua zi nici nu-i mai cunosti, alunecosule!

Si bai iepuras, demult vreau sa-ti spun, tu esti si usor de manipulat. Ti-au bagat unii niste cifre sub nas si gata, te-ai si vazut mare aducator de bani pentru Felix dar si mare realizator, tu, doar tu. Colegii tai probabil ca sint niste prosti, iti zici, socotind ca i-ai bagat lui Felix 7 milioane de euro in buzunar. Bai necrescutule, tu crezi ca Voiculescu sta in banii astia, asta e maruntis. Profesoru’ Turnator te foloseste in alte scopuri, ca si pe Gadea, raspopitul e detergentul iar tu esti ventilatorul de linga hazna. In noaptea de 6 decembrie 2009, Marele Om Turnator se gindea la privatizari, poate la minele de sare, la miliarde bai neuroane, ca daca aveai doi neuroni in plus ai fi inteles. De aceea era suparat pe voi dupa alegeri si a vorbit urit cu voi, fiindca n-ati putut mai mult, sa-i faceti si voi cadou un pachet Presedinte-Premier. Neputinciosilor, cite fise a bagat in voi Mr. Felix, ca doar nu era sa va dea bani multi, sa fiti pe picioarele voastre si poate, intr-o
buna zi sa fiti independenti si sa-i spuneti un Pas! Smecher Profu’, stie de pe vremuri cum sa va tina in lesa.

Spagatistule, repet, uite-te si tu pe card si vezi citi bani iti da Felix, ala esti tu, atit si nimic mai mult! Aia e pretuirea lui pentru tine. Stiu ca esti ofticat pe colegii tai care sint mai bine platiti dar hai sa-ti dau o veste buna: domn Felix iti completeaza la salariu! Vine campania electorala si trebuie sa dai ventilatorul mai tare, sa se imprastie cit mai mult cacat peste Romania si peste cine trebuie. D-le Voiculescu, aveti dreptate, se vor gasi clienti, mai ales din politica, sa se teama bine!, e plina tara de iepurasi.

Mirciulica fara frica, astept in zadar, de vreo 15 ani sa te maturizezi. N-ai nicio sansa baiatule, ai ratat si publicul de la gradinita, dar sfatul meu e sa incerci un tratament. Daca nu, iti dau niste sfaturi: spovedeste-te macar la Gadea, nu mai dormi pe filmele cu „Chiki Cian”, nu mai abuza de spagat ca ramii si fara maslinute, schimba-ti freza, uite!, asta ar fi o schimbare buna. Si lasa blestemele, da-le dracu’, nu mai lasa ura sa te macine, nu vezi ce fata schimonosita ai. Ma gindesc ce-o fi in sufletul tau, papagalule!

Radu Moraru