Bombă! Voiculescu-Pușcărie l-a „introdus” pe teren și pe Tolontan!


Publicat: 17 Feb 2016, 10:03 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

TolontanDraga Tolo,

Stiu ca iti e greu sa lucrezi cu Varanul si La Famiglia Lui ! Astia nu au angajati sau colaboratori ci SLUGI ! „Slugesti” la ei pe bani muuulti…sau zbori!

Stiu ca iti e greu sa te desparti de zecile de mii de euro de pe statul de salarii Voiculesciene dar sa o ataci miseleste, cu viclenie securistoida, pe singura Judecatoare din Romania care a avut „singe” sa il condamne pe Voiculescu, pe drept si pe bune, ei, asta e lipsa de barbatie draga Tolo!

Stii bine ca Judecatoarea Camelia Bogdan a fost corecta! Cum sa credem, noi romanii care nu sintem timpiti, ca ar fi fost „mituita” cu 10.000 de lei ca sa il condamne pe Voiculescu ?!?! Bai Tolo, las-o-n mortii ei de mita ! Nici in fotbalul vostru bastinas plin de pariuri perverse nu exista o asemenea mita! Niciun pirlit de arbitru din Divizia C nu se apleaca pentru 10.000 de lei !

Bai Tolo, uneori trebuie sa iti dai demisia! Tu ai ratat si ai preferat sa il pupi in cur pe Voiculescu intr-un stil „deontologic”! Oare de ce ?

Apropo. Stiu ca tatal tau a fost Mahar al Securitatii Aeroportului Otopeni in 1989, atunci cind au avut loc tragediile cu morti si raniti! Poate il invitam la Cartianu, sa ne spovedeasca niste dezvaluiri! Nu l-am vazut in spatiul public, in „democratia originala”, sa ne ajute la aflarea ADEVARULUI despre ’89 !

Niciodata nu e prea tirziu! Poate ne spui tu mai multe! Apropo, tu nu esti ofiter acoperit, cel putin nu stiu! La altcineva ma refeream in „acel” articol dar m-a rugat cineva sa nu il deconspir…inca! E bine sa il tinem pe derbedeu sub observatie fiindca ne conduce catre alti derbedei!

Tolo, esti o mare dezamagire! Nu pentru mine…

Radu Moraru