Crin Antonescu a fost „lichidat” cu o valiză! Cine sînt „lichidatorii”?! (Articol pentru cunoscători sau pentru oamenii inteligenţi!)


Publicat: 22 Feb 2016, 8:02 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

dan-mihalache-klaus-iohannis

 

Disparitia lui Crin Antonescu si inlocuirea lui peste noapte cu Klaus Iohannis este si astazi un mister.

Cum a disparut Crin? Ei bine, va reamintiti ca el a declarat ca daca partidul nu ia peste 20% in alegerile europarlamentare el demisioneaza! Ciudata declaratie, mai ales ca orice peste 15% pentru PNL era ok!

Ei bine, in martie 2014, cind Crinel a facut celebra declaratie, era deja santajat si lovit cu „valiza”! De unde stiu? Va spun mai jos! Ca acum m-am prins!

Practic, Crizel Antonelu si-a pregatit din martie iesirea din scena pentru a-l lasa pe Iohannis sa vina in locul lui!

Santajul cu „valiza” a venit pe cai europene fiindca tot Crizel, aflat sub santaj, muta PNL la Popularii Europeni si ii da nevestei Adina un post de vicepresedinte! Hmmm, miroase a Merkel!

Dar cum Crizel Antonelu nu e prost deloc, trebuie sa vedem cine l-a pacalit cu „valiza”?! Fiindca daca venea insasi Merkel cu „valiza”, Crinel nu punea botu’!

Ei bine, singurii europeni care puteau sa-i vire „valiza” sub bot lui Crizel erau maxim 2: Hellwig si Mihalache! Primul, europarlamentar si persoana de maxima incredere a lui Crinel, iar Mihalache era bunul si apropiatul consilier al nevestei, madame Adina Valean!

Cica exista un „videoclip” cu Crizel si Adinuta sorbind „valiza” din priviri!

Ei bine, eu cred ca LICHIDATORII lui Crin Antonescu sint Hellwig si Mihalache si iata si argumentele:

1. In plina campanie europarlamentara, 2014, Hellwig (cel mai apropiat colaborator al lui Crizel) se intilneste la o masa de taina cu Iohannis, la Marriot.

2. Mihalache e omul Sistemului fiind inregimentat demult. Cunoscatorii stiu bine!

Concluzie:

Eu cred ca Hellwig a venit pe extern, iar Mihalache pe intern, deal-ul fiind o imunitate pentru Crinel contra mutarii PNL catre Popularii Europeni,  ca s-o ia ALDE in bot! O mica victorie a lui Merkel!

O sa ma intrebati ce era in celebra „valiza”?! Mai oameni buni, voi nu aveti imaginatie?! Erau citeva milioane… de poze sexy!!! Eu asa cred, ca doar niste milioane… de poze „sexy” te pot face sa renunti la candidatura de Presedinte al Romaniei!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru