Dezvăluirea anului 2016: Vreţi să ştiţi cine este Personajul care conduce România?!


Publicat: 31 Ian 2016, 9:08 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

romania- piata universitatii - 2014

Asa cum v-am promis, anul 2016 va fi anul NASUL TV! Voi face dezvaluiri cum inca nu s-au facut in Romania, bineinteles, daca si interesul romanilor va fi pe masura.

Daca nu veti fi interesati de aceste dezvaluiri care vor demonstra de ce traiti prost, de ce nu aveti bani, de ce nu aveti niciun viitor, de ce nu mai aveti nicio speranta, atunci nu voi face nicio dezvaluire.

Sistemul Mafiot v-a pacalit 26 de ani, dind vina pe rusi, pe UE, pe americani, pe NATO, spunindu-va ca din cauza LOR traiti prost, din cauza lor emigrati cu milioanele si muriti de foame!

FALS! Romania si Romanii o duc prost din cauza tradatorilor de neam si de tara, din cauza „romanasilor” nostri, instalati si „instelati” sus pe functii !

Cea mai vinovata este Justitia, cu toti acoperitii, descoperitii si securistii care au facut Politie Politica si fac in continuare! Aici mi-am tinut promisiunea si am facut deja dezvaluiri si voi mai face!

Pe locul 2 in topul dezastrului national il au „ziaristii” acoperiti sau descoperiti! Aici voi face dezvaluiri in curind! Sint nenorocitii care mint, manipuleaza si spala pe creier o buna parte din societatea romaneasca prin televiziunile si ziarele Sistemului Mafiot.

Fara o Presa curata, fara o Justitie corecta, nu poti salva o tara si un neam!

Cine controleaza si conduce Romania de astazi? Cine este „Jupinul” Romaniei? Puteti afla luni 1 februarie! Cu o singura conditie: sa vad ca sinteti interesati, ca va preocupa!

Daca acest articol va avea 10.000 de Share-uri pina luni la prinz, veti avea adevarul despre cine conduce Romania si de ce o conduce prost si noi romanii avem o viata de rahat intr-o tara foarte bogata si binecuvintata!

Da! 10.000 de Share-uri inseamna 500.000  – 1.000.000 de cititori responsabili! Sub aceasta cifra nu imi mai risc viata si nici supravietuirea Televiziunii Libere! Ori sintem un popor responsabil si curajos, ori ne dam batuti in fata Sistemului Mafiot!!!

Sa fiti iubiti si share-uiti!
Radu Moraru