EXPLOZIV | Patronul EVZ confirmă DEZVĂLUIRILE lui Sebastian Ghiță despre Florian Coldea, şeful operativ al SRI Video


Publicat: 11 Ian 2017, 23:02 Actualizat: acum 9 luni comentarii

  

ghita-coldea

Sebastian Ghiță a dezvăluit că a fost de mai multe ori cu Florian Coldea, adjunctul șefului SRI, în vacanțe alături de familiile lor. La revenirea dintr-o astfel de vacanță, cei doi s-au întâlnit, fără să vrea, cu patronul EVZ, Dan Andronic, pe aeroportul din Istanbul. Au călătorit împreună la București, scrie stiripesurse.ro

Andronic confirmă dezvăluirile lui Ghiță și declară că nu vrea să ofere mai multe informații pentru că este o anchetă în acest caz. El a anunțat că dacă va fi chemat să dea mai multe detalii la Parchetul General, instituția ce a deschis ancheta, o va face.

”Într-adevăr, m-am întâlnit cu Sebastian Ghiță și cu Florian Coldea pe aeroportul din Istanbul. Am urcat în același avion. Nu am vorbit cu el. Florian Coldea nu a fost cu soția. Nu vreau să dau mai multe detalii pentru că e o anchetă a Parchetului și a SRI. Dacă voi fi chemat, voi da mai multe detalii. Nu-mi aduc aminte dacă i-am spus lui Traian Băsescu și dacă mi-aș aduce aminte nu v-aș spune.”, a spus Dan Andronic, patronul EVZ, la B1 TV.