Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Mircea Geoana, a declarat, duminica, ca desi PSD, PNL si PC au candidat pentru alegerile locale sub aceeasi sigla, la sfarsitul zilei voturile se vor numara separat. „Cred ca agregat este un avantaj pentru a crea majoritati cat mai confortabile in cat mai multe locuri din tara, dar, fara indoiala, la sfarsitul zilei se numara bob separat, bob PSD, bob PNL, bob PC, asa cum este firesc pana la urma, fiecare ramane cu zestrea proprie”, a declarat Geoana, citat de Mediafax.

Aflat la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, Mircea Geoana s-a intalnit cu presedintele de onoare PSD, Ion Iliescu, caruia i-a strans mana. Dupa ce si-a salutat fostul coleg de partid, Geoana a facut o scurta recomandare social-democratilor.

„Sper sa faca cat mai putina politica si sa faca cat mai multa politica publica, sper sa fie mai putin dependenti de interesele de partide si sa fie mult mai legati de interesele cetatenilor pentru ca diferenta mare fata de ceea ce alegem astazi, gospodarii tarii, cei care ne reprezinta la nivelul comunitatilor teritoriale si liderii nationali, este ca Romania sa arate in profunzime putin mai bine”, a precizat fostul PSD-ist.

In legatura cu votul de duminica, fostul presedinte PSD a declarat ca a avut si anul acesta emotii, desi nu mai este atat de implicat in politica de partid, il preocupa situatia din Oltenia si, mai ales, Dolj. „Tot am avut putine emotii, desi sunt mai putin implicat decat in alti ani, probabil ca e un virus care nu dispare usor, politica zic. (…) Emotiile cele mai mari le am fata de ceea ce se intampla in Oltenia, in Dolj, si mai ales in sudul judetului, acolo unde am foarte multi prieteni si sper din suflet ca seara sa ne gaseasca in multe comunitati din tara cu fericire si cu vesti bune. (…) In seara asta unii se vor bucura, vor deschide probabil o sticla de bere, ca acuma e austeritate, si fara indoiala se vor bucura alaturi de colegi, de prieteni. De maine incepe treaba foarte serioasa, o spun inca o data si inca o data, vremurile sunt foarte complicate, avem nevoie de administratie centrala si locala mult mai bune pentru a putea traversa aceste vremuri in conditii bune”, a mai adaugat Mircea Geoana.

 

 

 

8 COMENTARII

  1. Tu ce mai vrei ma Prostanacule? Lasa-ne ,pleaca esti prea slab pregatit, nu esti bun nici sa fii pus in teava de tun. Nu vezi ca nu te mai baga nimeni in seama. Fa-ti si tu un partid asa cum spuneai sa vedem cine te va vota in afara de Mihaela dragostea ta.

  2. Hai, nu mai dati atata in bobi, ca va poate iesi o indoiala la inima de-o sa va doara!

  3. A cistigat coalitia comunista,mincinoasa si securista. Pina la toamna nu vor face nimic si asta pentru ca sint incompetenti.Cu siguranta vor incepe imediat camppania pentru alegerile parlamentare.

  4. Sa fim sinceri. USL nu a castigat alegerile. Daca facem un calcul simplu avand in vedere ca aceasta alianta este formata din 3 partide si impartim 50 procente la 3 rezulta 16.66% pentru fiecare partid, deci cam cat are PDL. Acum usl se crede mare invingator?

  5. Om trai si vom vedea ce si cat interes prezentati pt tara .
    In alta ordine de ide inca de la bun inceput va masurati greutatea procentelor partidelor care formeaza USL, pt mine da de nota cat de unit este USL fiecare cu ale lui .

  6. Si Sa Vezi ce CEARTA o sa iasa pe BOABELE citigate de fiecare !!!! Ha, ha ha

  7. Saracul Geoana ,este irecuperabil!…
    Parca este tot mai ,incoerent, confuz ….

  8. Treziti-va, domnule Geoana,
    Nu mai sunteti PSD-ist ! V-au eliminat ca pe-o masea stricata ! nu aveti ce vor pentru si in numele lor.
    Ce duios isi imagineaza Senatorul Lubenita bericica victoriei Dar si responsabil : „de maine incepe treaba foarte serioasa” !
    Bine domnule Geoana ! Citindu-va declaratiile va revad jucandu-va cu galetusa si lopatica, – acum cativa ani, in parculet, – cu àia micii.

Comentariile sunt închise.