gheorghe-falcaPrimarul Aradului, democrat-liberalul Gheorghe Falca, a fost achitat definitiv, luni, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul „Fabrica de zahar”. Falca a fost judecat pentru luare de mita si abuz in serviciu privind o tranzactie imobiliara facuta in anul 2005.

Judecatorii ICCJ au respins, luni, recursul formulat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si l-au achitat pe primarul Aradului, decizia fiind definitiva.

In acelasi dosar, judecatorii l-au achitat si pe Francisc Demeter, administrator al SC Elecon Plus SRL Arad, Radu Gavril Vasil, director al aceleiasi firme, si Florica Mioara Popa, sef Serviciu administrare patrimoniu in cadrul Primariei Arad.

Dosarul „Fabrica de zahar” – Hotnews.ro

1 COMENTARIU

  1. Un rezultata cotect, indiferent de ce vor crede sau zice unii. Dosarul a pornit în urma unei reclamații a partidului PSDR azi PSD, prin calomnie și multa minciuna. Falca, n-a spus niciodata ca ar fi dosar politic, ci ca se duce in instanta sa-si dovedeasca nevinovatia. Dar si minciunile fac valuri pana se dovedesc ca-s minciuni. USL, are experienta in a manevra cu minciuni opinia publica. Falca, in toate instantele a fost achitat, pana la ICCJ, acelasi verdict, care era clar de la inceput.

Comentariile sunt închise.