Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a declarat, astazi, ca mandatul lui Victor Ponta in fruntea PSD e „un vis urat” despre care crede ca se va termina in cateva luni.

„Se intampla ca, din pacate, acolo de unde ar trebui sa vina alternativa naturala la actuala Putere, ma refer nu la USL, ci la PSD. Modul in care Victor Ponta, cu Dan Sova, faimosul negationist, ramas in continuare presedinte la Comisia de Etica a PSD conduce PSD, in care elimina in mod sistematic si meticulos tot ce inseamna personaj cunoscut sau mai putin cunoscut, cred ca nu in foarte multe luni de zile acest experiment nefericit se va termina”, a precizat Mircea Geoana, intr-o emisiune la TVR. Intrebat cum s-ar putea intampla asta, fostul presedinte al Senatului a raspuns: „Ce s-a intamplat cu numirea domnului Melescanu la SIE, cu a domnului Berca la Ministerul de Interne „. Geoana a mai spus ca modul in care Ponta „a inteles sa conduca partidul”, este total nepotrivit, aratandu-si speranta ca „acest vis urat sa se incheie cat de curand”.

Mircea Geoana a vorbti despre despre miscarea politica pe care o pregateste.  „Am anuntat ca voi incerca sa mobilizez oameni competenti in domeniile lor”, a precizat fostul presedinte al Senatului. In privinta alegerilor, Geoana a declarat ca nu va participa, intrucat legislatia nu ii permite. „Legislatia spune ca nu poti participa la alegeri cu 6 luni inainte. Nu exclud sa sustin la alegerile locale oameni competenti”, a conchis Mircea Geoana.

 

15 COMENTARII

  1. Victoras sa se lege cu carici-pogonici de gat,si sa nu mai auzim de acest infam duet!oricum Geoana merita mai mult respect decat javrele astea care-si distrug partidele!

  2. Coane Geonica, cum le spui matale…mai rar cine. Ai fost si matale printre ei, toti o apa si un pamant. Mai da din casa, suntem interesati. Servus Oriana.

    • Servus Stelu, acum cateva zile cautai primavara. Ai vazut-o ? E dupa colt, si-a scos deja nasul ! Iti doresc o zi frumoasa !

  3. “Am anuntat ca voi incerca sa mobilizez oameni competenti in domeniile lor”

    :))) Va mai aduceti aminte de cei 15.000 de specialisti?!

    In toate campaniile electorale, promit aceleasi lucruri, si se face nici 10% din ce promit. Pai daca fac tot ce promit, la viitoarele alegeri, ce sa mai promita???

  4. ne-a ferit Sfantul de presedentia prostanacului ,ca faceam toti SPA la Vantu ….adica curatam piscinele si saunele , frecam toti cu mopul pe jos si mai facea Vantu alt FNI ,ca sa dormim toti linistiti.

    )))))))

  5. eu cred ca din multi si prosti din psd o sa ramana putini si tot prosti…cum ar fi ponta sova banicioiu negoita socru sarbu si nu stiu daca mai ramane si fostul ministru de interne de doua zile tov dragnea…sa le fie tarana usoara asa cum lr-a fost si mintea adica tot usoara

  6. Ca Ponta este un alt soi de SOva sau ca Sova este un alt soi de Ponta si ca pe nici unul nu-l da inteligenta pe afara asta este deja adjudecat, dar ce ne facem cu astia care parca ar vrea sa-l scuze pe Sova?

    Mai rai deact animalele acesti parinti. Literalmente te fac sa devii rasist pe o singura directie etnic-educationala, caci ajungi contra convingerilor tale sa te intrebi ce gene poarta si transmit aceste „animale”:

    http://stiri.rol.ro/politistii-avertizeaza-in-legatura-cu-un-adevarat-fenomen-parintii-isi-arunca-copiii-in-fata-masinilor-779827.html

  7. « Il n’y a que les imbéciles qui ne changent pas d’avis.»

    Le deux Victor Ponta & Crin Antonescu sont très persévérants.

    L’intelligence a été inventée il y a très longtemps par un type vachement malin.

    La connerie c’est autre chose c’est une création collective, psd & pnl, voir USL !!!

    • Radovene tu esti cumva din categoria Raducioiu care dupa o saptamina in vest nu mai gasea cuvinte in limba romana sau esti doar snob??

        • Ba eu ador interventiile in franceza ale dlui.Radoveanu. Sa nu uitam ca Romania este o tara francofona chiar daca engleza ne-a cotropit. Tenez bon monsieur Etienne! J’aime beaucoup vos interventions.

Comentariile sunt închise.