Grindeanu, PROBLEME ÎN PARADIS! Soţia Premierului pune piciorul în prag | „Astea sunt treburile de Stat? Rose, fructe de mare, infractori şi gagici la 2 noaptea?”


Publicat: 16 Feb 2017, 23:31 Actualizat: acum 8 luni comentarii

  

sorin-grindeanu

Surse bănăţene informează CANCAN.RO că premierul a fost luat la trei păzeşte de soţie, după ce aceasta a văzut ce făcea soţul la ora 02.15 dimineaţa, sâmbătă noaptea.

Doamna Grindeanu a citit articolul (AICI) şi l-a sunat imediat pe Premier, fiind extrem de iritată. Şi asta pentru că acesta i-a spus că nu vine în weekend acasă, la familie, că e tare ocupat. Faptul că a stat toată seara şi după miezul nopţii la un şpriţ-maraton cu Costel „Pensatu’„, patron de service auto, cu Petrică Hogea – fost urmărit general şi condamnat la închisoare -, cu Ionel Arsene„deputatul porno” şi mai multe femei a iritat- o la culme pe soţia şefului Guvernului!

colaj-1-grindeanu-fara-watermark-bunnnnn

„Păi nu vii acasă la mine şi copii, că eşti ocupat cu treburi de Stat… păi astea sunt treburile de Stat? Rose, fructe de mare, infractori şi gagici la 2 noaptea?”, ar fi fost retorica doamnei.

Soţia Premierului s-a remarcat recent în spaţiul public, pe fondul uriaşului scandal legat de adoptarea celebrei ordonanţe care a născut uriaşele mişcări de stradă. Aceasta a redactat o scrisoare deschisă, sărind în apărarea soţului, extrem de atacat de protestatari.

Citiţi mai mult pe: cancan.ro