Bucureștiul se diferenţiază de alte oraşe din ţară, în primul rand, prin amploarea proiectelor dezvoltate. Cu toate acestea rămâne una din puținele Capitale ale Uniunii Europene ce nu are o viziune clară a dezvoltării/modernizării. Care sunt motivele acestei lipse de viziune dar și care sunt proiectele necesare unei Capitale Europene sunt întrebările la care Adrian Moraru, alături de invitații săi, Teodor Frolu și Elena Iorga, vor încerca să răspundă astăzi de la orele 18:00 la SISTEMUL. Așteptăm cu mare interes comentariile voastre la [email protected] si http://www.facebook.com/Sistemul.

2 COMENTARII

  1. Daca Bucurestiul ar avea un gospodar ca Falca, ar fi o capitala europeana. Eu stau la periferia orasului, in fata mea e campul, dar am toate utilitatile necesare, gaz, apa, canalizare, sosea asfaltata, si liniste. A schimbat fata orasului in cele 2 mandate. Nu mai trec prin noroaie, ca pe vremea celorlalti primari, cand trebuia sa imi i-au pantofi de rezerva, daca ploua inotam in noroi pana la statia de autobuz.

    • Orasul Arad, e de nerecunoscut. Numai cine nu vrea, nu recunoaste marile schimbari facute. USL, zie: „asa nu se mai poate! Se impune schimbarea!”. Zau,asa? Schimbare in rau? Proiectele lui Falca sunt credibile caci faptele lui vorbesc pentru el. Mergem inainte numai impreuna cu Falca.

Comentariile sunt închise.