MĂRTURIA cutremurătoare a unei românce stabilite în Bruxelles: | „E mult mai groaznic decât pare. E un adevărat coşmar! Nu se mediatizează tot! Vrem să ne întoarcem în România, dar nu putem“


Publicat: 22 Mar 2016, 21:27 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

0,,19133005_303,00O sătmăreancă stabilită de zece ani în Belgia vorbeşte despre teroarea lăsată în urmă de atentatele care au avut loc la Bruxelles.

S.K., o femeie care a dorit să-şi păstreze anonimatul, le-a povestit cu greu rudelor din Satu Mare situaţia din Belgia şi felul cum autorităţile îşi fac datoria şi asta pentru că în prima parte a zilei de marţi, din cauza închiderii liniilor telefonice, nu a putut lua legătura cu cei apropiaţi.

“Puţin din ceea ce se mediatizează la TV este adevărat, iar faptele nu sunt publicate în totalitate. Este mult mai groaznic decât pare, e un adevărat coşmar! S-a ajuns aici din cauza indiferenţei. S-a informat faptul că 120 de terorişti au intrat în ţară, dar nu s-au luat măsuri. Totul a început de aseară, dar nimeni nu a mediatizat, nimeni nu a făcut nimic. În faţa casei noastre alergau mai mulţi tineri şi ameninţau, în special pe catolicii care urmează să sărbătorească Paştele. La venirea Poliţiei, au început să arunce cu pietre în echipajele de poliţie. Nu ştim ce s-a întâmplat mai departe deoarece am închis toate uşile şi geamurile. Nu riscăm să fim văzuţi în momentul în care se întâmplă aşa ceva, deoarece se poate întoarce totul împotriva noastră. Oricum, nimeni nu a făcut nimic de aseară“, povesteşte sătmăreanca.

Citiți articolul integral pe adevarul.ro.