S-a pus zilele trecute intrebarea “ce insemna un  jurnalist profesionist?”, dupa ce a izbucnit deontologia, precum vulcanul Etna, din gazetarii oripilati de difuzarea imaginilor cu Emil Boc.

Din pacate am raspunsul. Dar gazetarul in cauza a murit, miercuri, intr-un teatru de razboi. Este vorba despre Marie Colvin, o femeie  care a transmis  aproape 30 ani din zonele de conflict, si care, lovita de un srapnel si-a pierdut un ochi in 2001 facandu-si meseria,  in Sri Lanka. Asta nu a oprit-o. Si-a pus un petic pe ochi, precum piratii in alte vremuri, si a luptat in continuare pentru crezul ei.

Poate veti spune ca era prea batrana pentru a-i mai pasa de frumusete. Estetica si orgoliul nu au nimic in comun cu bombele care iti suiera pe la urechi. Am vazut-o cand a raspuns celor curiosi, care o intrebau daca a meritat sacrificiul. Raspunsul ei a fost ferm: “A meritat atunci, merita si acum! ”.

In ultima interventie la CNN vorbea despre un genocid programat, despre populatia civila supusa atacurilor cu rachete, in care copiii sunt victimele mute.  Apostrofata oarecum de prezentatorul cu care dialoga, pe fundalul unor imagini extreme filmate in Siria, cu copii muribunzi in urma atacurilor, Colvin a spus ca nu conteaza cat de violente sunt imaginile, lumea trebuie sa stie.

Ca o ironie a sortii, cu numai cateva ore inainte de a muri a vorbit cu mama ei. I-a spus ca are un subiect foarte important, pe care trebuie sa-l termine, si ca va veni acasa a doua zi. Nu a mai apucat. “Era atat de dedicata meseriei !”, a spus mama ei intr-un interviu, imediat dupa tragedie.

Uluitor nu este faptul  ca Foreign Office l-a convocat imediat pe ambasadorul Siriei pentru a da explicatii si pentru a face toate demersurile pentru repatrierea trupului jurnalistei, nici faptul ca serviciile secrete libaneze au interceptat convorbirile oficialilor sirieni care au dat ordin sa se traga in centrul de presa unde se afla Marie Colvin. Nici ca moartea ei a starnit o indignare mondiala la nivel de breasla.

Te lasa fara cuvinte protestul locuitorilor din zona Hams, acolo unde a fost ucisa jurnalista. Moartea ei i-a scos pe strada cu cantece de jelanie si pancarte cu mesajul  “nu te vom uita”. Anonimi, care celebreaza trecerea in nefiinta a unui profesionist. Credeti ca mai conteaza de care parte a baricadei a fost?  De retinut este pentru cine bat clopotele si… inimile. Cred ca i-ar fi placut. Cu toate ca  am cunoscut-o doar din povesti.

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:81/wp-content/uploads/2012/02/Siria.m4v” image=”https://www.nasul.tv:81/wp-content/uploads/2012/02/Marie-Colvins.jpg” html5_file=”https://www.nasul.tv:81/wp-content/uploads/2012/02/Siria.m4v”]

 

 

42 COMENTARII

  1. Fara suparare dar cand e vorba de un razboi eu una as prefera sa se duca doar aia care vin cu ideea inceperii razboiului (in general preseditii) si sa-si dea doar ei cate una in cap pana se linistesc de ce sa trimitem armate intregi pentru a lupta pentru ideile stupide ale altora (ca in Prostii de Rebreanu murim pentru o batalie care nu e a noastra sau suntem numiti dezertori daca nu acceptam tampenile lor).

  2. @Dante.Nu sunt nici”papagal manipulator” nici ”maimută isterică”.”Băloșeniile” iti apartin in integralitate!Iti faci simtită prezenta doar dacă plasezi ”bălosenii”!”INcapabil” este un apelativ foarte uzitat de indivizi care nu au nici o posibilitate de afirmare publică,cei frustrati,exact cum esti TU,cel care nu au provenientă politică!Nu au dedicare,nu au motivare,nu au implicare.Cei care se dedică,intr-un fel sau altul unei pozitii dualiste,fără tel,fără tinta!Este simplu să denumesti un anonim incapabil!INCAPABIL unde?Teoria plină de ură,plină de abjectie pe care o dezvolti,fie că este vorba de Elena Udrea,fie că este vorba de Traian Băsescu iși are rădăcinile la DAN VOICULESCU!La ANTENE!Nicăieri nu ai să mai găsesti un teren prolific in aceasta materie decit la TRUSTUL INTACT!Oricit de detasezi,oricit nu ai de a face cu acestia,manifestarea publică te determină a fi solidar cu politica acestui trust de presă!

  3. Libanul a transmis inregistrari facute dupa transmisiile radio ale armatei siriene, de unde reiese cert faptul ca a fost executata cu premeditare, deci asasinata! Este mare furtuna in anumite cancelarii occidentale

    • Tocmai am văzut și fotografia cu jurnalistul decapitat în Afghanistan. În fiecare an crește numărul jurnaliștilor morți la datorie. 🙁
      Se presupune că civilizația avansează, dar cred că regresează.

      Când mă gândesc ce presă avem noi și cum este batjocorită profesia de jurnalist și cum o profesează alții…
      Fie-le amintirea frumoasă!

  4. Ce inseamna sacrificiul de sine? Pentru unii, foarte putini, inseamna totul. In slujba celuilat. A aproapelui, pe care Dumnezeu ti-a poruncit sa-l iubesti. Ca sa-l iubesti trebuie sa-l respecti, sa simpatizezi cu el, sa te doara ce-l doare pe el.
    Jurnalismul ar trebui sa fie o farama din aceasta porunca sfanta si numai cine e capabil de sacrificiu de sine sa se apuce de aceasta meserie si s-o faca cu convingere si daruire.
    La fel ar trebui sa stea lucrurile mai ales in politica. Dar, unde este sacrificiul de sine, respectul si daruirea in politica si nu numai cea romaneasca? Fac ei politica pentru cei pe care spun ca-i conduc si voteaza sa ajunga acolo, sus, simpatizeaza cu masele, ii doare ce ne doare pe noi votantii, se gandesc ei la binele tarii? As..

  5. A fost si ramane o jurnalista speciala in memoria unora va ramane de neuitat. Fi-ei tarana usoara,

  6. Citind articolul mi-au dat lacrimile. Sunt indurerata cum unii jurnalisti isi risca viata pentru a afla si face cunoscut lumii adevarul, iar altii il stiu si mint cu nerusinare, manipuland opinia publica pentru niste avantaje meschine.

  7. Pentru Fluturele-Kurki mesaj:In ’89 cand au murit atatia oameni au dat generatiilor viitoare sansa sa aiba ocazia de a putea vorbi deschis si a gasii informatii mai usor dar nu s-a castigat libertatea, suntem sclavi ai unei societati ce cauta doar profit (exploateaza tinerii la locuri de munca la negru platindui cu salarii de mizerii, daca vrei sa-ti cumperi ceva si nu prea ai bani faci inprumuturi la banci pe care o sa le platesti toata viata, copii sunt educati de mici sa fie dependenti de bani ca fara ei nu poti face nimic si razboaiele au loc tot din ambitii economice nu pentru o Elena din Troia). Si persoana care mi-a zis mie ca ii e frica de moarte a murit. De ce va este frica de moarte doar face parte din ciclul vietii o data ce te nasti incepi sa mori putin cate putin, cand eu mor inseamna ca cineva o sa traiasca asa e natura.

    • Si ce e de facut zambesteptcapoti, sa ne plangem de mila nu prea merge pentru ca nu schimbam nimic cu asta, oare ar putea face o diferenta cat de mica putin optimism. Legea atractiei universale chiar functioneaza doar ca trebuie aplicata.

  8. Nu vad nimic extraordinar la patriarhat, ne intereseaza profitul pe moment insa nu si buna intelegere. Ideile diferite le vedeti ca pe o confruntare ci nu o oportunitate de a vedea si din alta perspectiva si a intelege ca nu este o batalie in care numai unul poate invinge ci putem fi cu totii castigatori. Dar nu lumea nu e pregatita pentru matriarhat ca sa lase de o parte competitia si sa se gandeasca la binele intregii populatii.

    • tocmai ce ai avut o ocazie sa demonstrezi ceea ce sustii, oportunitatea unor idei diferite si ai sfarsit in a da sentinte suparate.
      n-ai inteles nimic, reciteste fara manie si partizanat. pa!

    • Încercam un dialog, nu să câştig sau să conving, doream doar să cunosc resorturile opiniei tale.
      Sorry, trebuie să-ţi spun, cu părere de rău, acelaşi lucru. Bye!

    • Chiar daca lumea nu e pregatita pt matriarhat sa stii ca va reveni intr-o oarecare masura, chiar tu ziceai mai jos ca totul e ciclic, asa ca daca matriarhatul a existat candva el va reveni si stii de ce?

      Pt ca aceeasi situatie trebuie reluata de la un alt nivel si rezolvata mai bine decat in faza anterioara. Matriarhatul anterior a lasat de dorit iar cel ce va sa vina va trebui sa aiba ca baza armonia dintre feminin si masculin.

  9. Radacinile noastre se trag din daco-geti carora nu le era frica de moarte, plangeau cand un copil se nastea si radeau cand cineva murea. Sincera sa fiu mie nu imi este frica de moarte ci daca mai este un dupa cand mori. A murit si nu consider ca moartea ei aduce vreun bine, adica ce invatam: munceste mult toata viata si la urma o sa fie oameni care o sa te planga ca au pierdut un om muncitor. Nu v-ati saturat de o societate care va exploteaza doar pentru profit economic si va „ridica in grad post-mortem”?

    • Spartanii erau mult mai duri decât geto-dacii, oare mai sunt şi astăzi, mai ales „spartancele”?
      Ştiu că după noi nu rămâne decât un nume pe o cruce. Am spus doar că moartea cuiva ar trebui să ne întristeze, nu să bocim.
      Ne întoarcem oare la matriarhat?

    • in „89 au murit niste oameni arhinecunoscuti, si atunci si acuma, ca sa ne putem exprima liber. moartea lor ma invata sa pretuiesc jertfa lor pentru un scop atat de nobil.

      si mai inaintea lor au murit alti niste oameni ca sa avem o tara.

      Fereasca-ne de oameni carora nu le este frica de moarte.

      Si dacilor le era frica de moarte doar ca ei o abordau altfel.

    • La cate noutati ies la iveala in ultimul timp cred ca doar mai putem spera sa ne tragem din daco-geti dar oricum filosofia lor de viata e fascinanta si azi iar faptul ca tie nu-ti e frica de moarte e super bine pentru ca asa e, moartea e doar o trecere.

      Si cu toate acestea memoria fiecaruia dintre noi e frumos sa fie cinstita pentru ca fiecare in parte aducem ceva nou in contextul vietii pamantene, evoluam individual si totusi impreuna. Asta e zambesteptcapoti. Ai un nick atat de frumos si totusi ne intristezi mai mult decat ne faci sa zambim.

  10. Nu stiu de unde Fluturele-Kurkri a venit cu supozitia ca sunt barbat si evident nu a inteles ce am vrut sa spun. Am zis ca apreciez munca dar nu apreciez ca nu se vede partea umana a acestei femei, ce exact a facut in afara de a transmite informatiile asa cum spui puturosilor din canapea, apropo la televizor nu ma uit la stiri tot ce caut sa ma informez e de pe net. Iar in ceea ce priveste razboiul si moartea oamenilor toate astea duc la crestere economica (ziaristul are loc de munca, autoritatile au de lucru, productia de armament prospera). Lumea nu se schimba doar pentru ca sti o informatie, conteaza si ce faci cu ea. Am fost explicita?

    • Încep prin a-mi cere scuze. Nu sunt misogin, din contră chiar sunt feminist, apăr egalitatea femeilor cu sexul opus, dar dă-mi voie să-ţi spun: observaţiile tale sunt cam blonde.
      Moartea, chiar şi a unui duşman ar trebui să ne întristeze. Din tot ce ai spus deduc că eşti un iceberg. Cam ceea ce îi reproşezi jurnalistei sacrificate. Poate de aceea Fluturele-Kukri te-a crezut bărbat, ca şi mine dealtfel, ceea ce ai exprimat este mai degrabă gândire masculină. Încă o dată scuze pentru francheţe. O femeie să o atingi numai cu o floare.

    • am pus intre ghilimele apelativul -prietene- din ambele motive.

      ceea ce este evident pentru tine nu e musai sa fie si pentru ceilalti.

      reporterul reda cat poate de fidel evenimentul la care participa si NU SE IMPLICA

    • Imi place ca-ti sustii parerea cu atata patima zambesteptcapoti dar sa stii ca umanismul acestei doamne reiese din insasi faptul ca transmitea ororile razboiului ca sa traga un semnal de alarma, parca vroia sa strige lumii imtregi OAMENI BUNI NU E BINE CE SE INTAMPLA AICI, FACETI CEVA DA’ REPEDE!

      Marie a ajutat in felul ei si nu o putem condamna ca n-a facut si munca guvernantilor, a sanitarilor sau poate a negociatorilor.

      Da, privit de sus razboiul are si o parte benefica dar putem spune acest lucru cu atata usurinta doar pentru ca mereu e vorba de razboiul altora daca ne-ar afecta pe noi nu cred ca ai vorbi atat de usor.

      Cu toate cunostintele pe care cred ca le ai despre viata in general si ma gandesc aici si la partea nevazuta a ei, eu cred totusi zambesteptcapoti ca n-ar trebui sa fii chiar atat de vehementa, armonia e o carte castigatoare in orice situatie.

      Si mai stiu si ca nimic nu este intamplator si ca toate sunt perfecte in TOT.

  11. niste chestii impotriva articolului:

    1. „Noua nu ne pasa, lor da!” mult prea indraznet si tradeaza o emotie care nu este impartasita decat poate de autor si poate de mediul proxim. Cu ce drept afirma titlul ca pe o tomografie la comun a tuturor? Autorule, daca ai emotii, este de inteles, daca este o solidaritate feminina este de inteles, dar in ambele cazuri, domoleste-le, fii jurnalist.

    Mie imi pasa, colegilor mei le pasa, la multi le pasa. Ai arestat un sentiment. Ce iluzie ingusta…

    2. Ar fi fost bine daca in articol, autorul ar fi dat si alte nume de jurnalisti de razboi, care traiesc si continua sa isi faca meseria. Asa, se poate deduce ca singurii ziaristi „deontologi” ar fi cei decedati in actiune.

    3. „Poate veti spune ca era prea batrana pentru a-i mai pasa de frumusete.” – este si nepoliticos si neindicat ca intr-un astfel de material sa apara generalizarea chiar si la nivel insinuant. Draga autorule, NICI PRIN CAP NU MI-A TRECUT VARSTA SAU HANDICAPUL. Ce te faci cu mine si cu foarte multi care ar putea fi atinsi neplacut de supozitia ta generalizatoare si, prin efect, etichetatoare?

    propunere: „UNII AR PUTEA (nota mea) spune ca era prea batrana pentru a-i mai pasa de frumusete”.

    asa suna mai bine desi a aduce aceasta idee in prim plan este nefericita.

    „Cu toate ca avea un singur ochi si o varsta la care multi se odihnesc…” in aceasta nota ar fi trebuit sa inceapa paragraful daca tot era musai sa se vorbeasc despre asta.

    Daca nu avea petic de pirat? (ce neinspiranta comparatie- la ce a servit aceasta comparatie?) sau avea 30 de ani?

  12. Oficialitățile siriene tocmai au dat un comunicat prin care neagă iar că oprimă și omoară, ăștia nici în fața evidențelor și a mărturiilor nu își recunosc crimele. Sper să scăpăm cât mai repede de regimul băsist mincinos și manipulator, să nu ajungem în situația lor. Seria de aroganțe, hoții și felul în care se agață de putere cei pe care îi urăște majoritatea, toate sunt semne care nu prevestesc nimic bun.
    Păcat de jurnaliștii profesioniști obiectivi uciși, păcat și că noi nu avem profesioniști capabili să relateze corect și fără părtinire, fără manipulări cu fotografii puerile, fără exagerări și răstălmăciri ale faptelor.
    Presa de la noi poate deveni cel mult cațavenciană, la bășcălii ieftine se pricep 99, 99 % dintre românii care vor să se pretindă jurnaliști.
    Ironia soartei, avem grămezi de jurnaliști, dar nu avem presă obiectivă, profesionistă 😉

    • @Dante.esti,incomparabil,mai bun ca Gidea!Mai mincinos,mai denigrator,mai razbunător,mai aplecat către intentiile celor care te conduc!Paralela pe care o faci ,intre regimul sirian si cel al lui Băsescu nu inseamnă altceva decit digresiune si manipulare!Nu ai nici o jenă,nu simti nici măcar un pic de rusine fată de două ipostaze pe care le alături fără nici ce mai mică coincidentă?Ce are de a face Traian Băsescu cu jurnalistii?In ce fel „îi omoară” pe Gidea,Ciuvică,Ciutacu,Badea,CT.POpescu,Cornel Nistorescu sau SRS?Tu nu ai o nestiintă a lucrurilor ci ai școala diversiunii si mistificării!

      • Mark

        Paralela o faci tu, asumă-ți-o și rumeg-o mai bine. Am spus că semnele nu arată nimic bun.

        Te scălâmbăi ca o maimuță isterică, fără să citești cu atenție ce am presupus și afirmat.

        Abuzurile și incompetența regimului Băsescu trebuie stopate ÎNAINTE de a se ajunge să avem și noi un Băse Al-Assad. 😀

        Scutește-mă de băloșenii, dacă tot ești atât de incapabil să înțelegi că nu reprezint Antenele și nu mă interesează fanteziile tale cu mine și cu cine mă asemeni tu, în lipsa unei reprezentări mai corecte, pe care, din păcate, ori nu ți-o permite spiritul de observație subdezvoltat, ori nivelul de inteligență.
        Ori ești doar un papagal manipulator, speriat că eu aș fi un papagal antenist manipulator. Nu toți gândim ca tine. 😆

        • Dante, daca Base vroia sa devina Al-Assad cred ca o facea pana acum ca timp a avut berechet, ce parere ai de asta?

          Daca era Nastase presedinte acum, sigur eram mai rau ca Siria.

          • Dora

            Din fericire, nu va apuca Băse să devină Bashar al-Assad. Restul va fi judecat cum se cuvine, conform legilor și voinței românilor.

            Despre Năstase nu am nimic bun de spus, nu suport snobii și corupții. Dar el chiar nu merită discutat în paradigma lui ”ce-ar fi fost, dacă…”.

          • Cu acest raspuns cred ca recunosti dante ca am dreptate, Base avea tot timpul din lume sa devina un dictator dar n-a facut-o.

            Am vazut ca ai un dinte impotriva lui si de aici toate supozitiile tale legate de acest om. Oricum ne e clar deja tuturor ca Basescu nu e un om comod dar trebuie sa-i recunoastem si calitatile din cand in cand.

          • Dora

            Să fim un pic serioși, poți? E cam a treia oară când te străduiești să impui ideea că aș fi de acord cu tine 😆
            Nici vorbă de așa ceva, dar nu am timp să te conving cum este Băsescu și, să spun sincer, nici chef.
            Vom scăpa de el în curând, nu mai merită deranjul unor polenici susținute fără manipulare. 😉

        • Admin.INcerc pentru a treia oară să postezun raspuns pentru DANTE!Nu reusesc ,dispare pur si simplu!DANTE este VIRUS???

  13. din pacate meseria de jurnalist are si riscurile ei foarte mari. Mai ales cand alegi sa fi incomod.
    Sper ca sa fie inteles acest fapt de cat mai multi insa altfel decat pana acum. Cu cat suntem mai bine informati, mai incomozi, mai greu de manipulat, mai multi care gandesc – cu atat mai bine.
    Mitul pesterii va trebui intr-o zi sa isi piarda valentele

  14. Intradevar un jurnalist adevarat. La noi pseudo jurnalistii stau in fotoliu in fatza calculatorului, sspicuiesc ceea ce scriu alti despre un anumit eveniment dupa care isi dau si ei cu parerea cu un aer doct asa, de parca iti spun: de ce nu m-or fi intrebat pe mine inainte? Alde CTP, Tapalaga, Mircea Marian, nu mai zic de aia care il sprijina pe Felix stiu tot nene, ei detin adevarul absolut, nu vezi nici urma de indoiala in articolele lor dar documentare ioc, sa vezi si tu ca in sprijinul afirmatiilor lor vin cu vreun document ceva.

    • sunt genuri diferite de jurnalism, cel de razboi este unul extrem iar comparatia facuta de tine este incorecta.

  15. Desi comenta sau arata fata urata a oamenilor,a acelora care ucideau sau faceau rau,aceasta ziarista a fost si ramane partea frumoasa a presei.In lupta ei vroia aducerea la lumina a adevarului care daca este cunoscut,poate fi indreptat.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  16. Din cate scrie in acest articol de sus femeia a fost workaholic, nu vad umanitatea la ea. A fi jurnalist inseamna a transmite informatia publicului dar fara sa faci nimic sa intervii in eveniment?Ciudata meserie sa fi doar un martor si sa te bucuri ca ai fost doar atat. Nu vreau sa jignesc profesionistul dar se pare ca o sa jignesc omul, imi cer scuze nu merita nimeni sa moara asa si stiu ca e buna transmiterea informatilor dar cati au ridicat pancarde pentru ca chiar o cunosteau si o apreciau si nu o vor uita si cati au ridicat doar pentru a avea o noua stire? Imi cer scuze inca o data daca am suparat pe cineva cu acest comentariu mi-as dori sa vad mai mult umanitatea din jurnalisti si nu doar profesionalismul.

    • „Prietene”, Doamne fereste sa ai vreun necaz cu sanatatea ca atunci ti-ai dori cu siguranta un medic workaholic care sa te faca bine si nu un „vorbaret” fara noima dar zambitor cand ia plicul.

      Aceasta FEMEIE jurnalist a trimis lumii imagini despre o nenorocire care se intampla in lume doar pentru ca dominatia si influenta in zona se vrea schimbata.

      PENTRU CA MOR COPII deoarece adultii nu se pot intelege la masa tratativelor.

      PENTRU CA PLANETA DEVINE PREA MICA pentru cei cu ambitii personale prea mari.

      Faptul ca Marie era acolo in timp ce noi, din fotoliu, vedeam imagini transmise de ea DE ACOLO!!!, nu ti se pare deloc a fi ceva propriu UMANITATII?

      Sa fii jurnalist de razboi inseamna workaholism???

      Mai baiatule sau cine oi fi tu, iti trebuie o pasiune si o dedicatie PLINA DE UMANITATE sa faci asa ceva.

      SI CHIAR DACA EXISTA SI TERIBILISM SAU DORINTA DE AFIRMARE PULBLICA la unii dintre acesti jurnalisti, ei bine, afla dragule coleg mai grabit, ca la baza se afla TOT UMANISMUL, chiar daca ei isi ignora aceasta latura considerand-o o slabiciune care i-ar putea distrage de la o munca de un profesionism foarte ridicat.

      In general, cei care s-au mai „frecat” d eemseria asta comenteaza extrem de putin sau deloc astfel de intamplari. Daca o fac, o fac la un pahar de ceva, glumind si aducandu-si aminte de experientele lor comune sau particulare apoi se retrag in acsa 2-3 zile. Ei bine, drumul de la carciuma pana acasa inseamna pentru ei un moment de meditatie atat de profund incat doar in fata casei realizeaza lacrimile ce le-au curs pe drum.

      Nu vorbi despre ce nu cunosti. In plus, ce treaba ai tu cu umanismul lui Marie? I-ai purtat de grija, ai cunoscut-o sa-ti permiti sa aduci astfel de idei la suprafata?

      „Din cate scrie in acest articol de sus femeia a fost workaholic…)

      Din cate scrii tu in comentariul tau se pare ca ai mari carente la umanism. Da, exact acea caracteristica pe care o aduci tu in discutie fata de orice persoana care prin MOARTE PLATESTE TOTUL.

      Apropo de umanism si umanitate, o stire poate fi folosita in fel si chip, de acord, dar aici era vorba despre moartea unui jurnalist in teatrul de razboi si emotia starnita in LUME.

      Fa distinctia, autorul articolului a facut-o pentru tine dar se pare ca citesti doar ce vrei.

      Ai mare dreptate, „zambeste cat poti” 😉
      probabil ca si ea zambeste acuma, dar nu pentru ca poate.

    • si de Mile Carpenisan spui ca a fost un „workaholic”?
      Pentru tine cei ce-si iubesc meseria si o fac cu dedicatie si mai ales dezinteresati se numesc dependenti de munca?
      Sau este un termen folsit de tine, in acest caz, doar sa-ti ascunzi lenea si dezinteresul in ceea ce faci, mai ales daca nu-ti este platita (munca!!, dupa cum crezi tu ca ai merita?
      In caz ca nu stii cine a fost acest jurnalist, ai aici citeva cuvinte destre el:
      „Printre conflictele si evenimentele transmise de Mile se numara razboaiele din Iugoslavia, Irak si Kosovo, revolutia din Belgrad, rapirea ziaristilor romani in Bagdad, tsunami-ul din Indonezia, dar si inundatiile din Banat si Moldova.”

Comentariile sunt închise.