NAŞUL TV a mai cîştigat un pariu: TRUMP PREŞEDINTE!


Publicat: 10 Ian 2017, 13:29 Actualizat: acum 9 luni comentarii

  

donald-trump

In urma cu citeva luni, cind am anuntat ca il voi sustine pe Trump, toti prietenii mei au ris. Trump nu avea nicio sansa. Romanii din America m-au intrebat de ce il sustin?

Le-am raspuns simplu. Fiindca Sistemul Mafiot din Romania, cu Servicii, Presa, Politicieni si President Ficus, o sustin pe baba Hillary! O mortaciune si o corupta cum n-a vazut Universul!!! 

In plus, imi place Trump! Direct, la obiect, crestin si conservator, un tip care imi inspira America de odinioara, America lui Reagan care a doborit Comunismul de cacat al functionarilor lui Gorbaciov!

Trump nu e vreun „perfect” dar prin comparatie cu loaza Obama, Trump e Mister President of The United States of America! Obama e un papagal care s-a pisat pe Romania si pe Romani! Iar baba Hillary, pentru un pumn de dolari de la Putin, s-a pisat si mai tare pe Romania! Ne-a vindut ca pe niste matze de porc, ieftin!

Trump va fi Presedintele Lumii pe 20 Ianuarie si are in spate o echipa crestina! 

In Romania si printre Romanii din USA, NASUL TV a fost singura sustinere! Restul au facut icter negru pe pierzania lui baba Hillary!

Voi fi arogant si voi spune ca, inca odata, pe cine am sustinut a iesit Presedinte! 

Pe 20 Ianuarie voi bea un pahar de sampanie si voi face lobby pentru Romania! Hans Klemm, Iohannis, Coldea si toti pulifricii vor tine doliu! Au pierdut din nou! Televiziunea Libera a cistigat! Din nou! Sau again and again!

Credeti ca e mult daca va cer 10 lei/an pentru NASUL TV, Televiziunea Libera mereu invingatoare?! 

Chiar daca nu platiti, macar va rog sa recunoasteti! NASUL TV NU a pierdut nicio batalie! Nici macar asta de peste Ocean!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru