NAŞUL TV transmite un EVENIMENT ISTORIC: MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ de la CHIŞINĂU | Duminică, BASARABIA CERE UNIREA CU ROMÂNIA şi REÎNTREGIREA PATRIEI! Video


Publicat: 4 Iul 2015, 17:02 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

Tricolorul-Romaniei-Ziua-Imnului-National

La aproape 100 de ani de la Marea Unire din 1918, Basarabia fierbe şi cere reîntregirea graniţelor româneşti. Duminică, în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău, zeci de mii de moldoveni vor cere UNIREA BASARABIEI cu ROMÂNIA. Cei prezenţi la eveniment vor adopta o PROCLAMAŢIE pe care o vor transmite ulterior conducerii celor două state, pentru a lua act de voinţa poporului. NAŞUL TV va transmite în direct şi online pe www.nasul.tv evenimentul istoric de la Chişinău.

„După trecerea la grafie latină (Prima Mare Adunare Națională – 27 august 1989), schimbarea denumirii statului în Republica Moldova (a Doua Mare Națională -16 decembrie 1990) și proclamarea Indepenței față de URSS (a Treia Mare Adunare Națională – 27 august 1991) – a venit momentul să convocăm a Patra Mare Adunare Națională: 5 iulie 2015.

Vom umple Piața și refacem cele mai importante momente ale istoriei noastre recente.
În 2015, ca și atunci, oamenii nu mai pot suporta regimul existent și înțeleg că singura soluție pentru a depăși situația în care ne aflăm este Unirea cu România. Drept dovadă, în ultimele luni în Chișinău au ieșit zeci de mii de persoane și au cerut UNIREA!

A fost un început bun însă ceea ce urmează să se întâmple în această vară va fi și mai BUN pentru viitorul nostru. Haideți să mobilizăm toți chișinăuienii și toți locuitorii satelor și orașelor, cu mic, cu mare. Toți elevii, studenții, oamenii de afaceri, agricultorii, intelectualii trebuie să fie prezenți pentru a vota Unirea cu România, așa cum s-a votat limba română, suveranitatea și independența în perioada formării Republicii Moldova și începutului desprinderii ei de Moscova”, este anunţul organizatorilor.