România, o ţară fără co..ie! Imagini Şocante!


Publicat: 7 Feb 2016, 11:59 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

Atacul salbatic de la Straja, in care un interlop o loveste cu pumnii in fata pe o tinara salvamontista, in timp ce jandarmul montan- prieten cu interlopul – asista pasiv laolalta cu alti „barbati” din bar, ei bine, aceasta imagine este imaginea Romaniei, a cancerului generalizat, a metastazei finale!

Romania nu mai are barbati ! Sau are niste barbati fara coaie, extrem de curajosi, bataiosi, critici si duri cind se ascund pe Facebook si niste loaze cind sint pusi in fata unor situatii din viata reala! Niste labe triste!

Imaginile din Straja arata adevarata fata a Romaniei! O femeie este batuta salbatic si nici barbatii si nici jandarmul nu intervin!!! O admir pe tinara victima! Nu s-a speriat, nu a fugit, a rezistat unor pumni teribili incasati in plina figura, a fost aproape de KO dar s-a ridicat! Rezistenta!

Daca imi permiteti o comparatie, asa e si Romania, ca tinara salvamontista din Lupeni!

Interlopii conduc, sint la virf, nimeni nu are curaj sa-i opreasca, sa-i dea jos atunci cind incalca Legea, nici macar cei platiti pentru asta! Jandarmii ii bat doar pe cei care isi apara tara! Iar „barbatii” din bar, care nu intervin macar sa il opreasca pe interlop sint Statul Roman, in frunte cu Presedintele KI, care „urmareste cu atentie” evenimentele…!!!

Statul Roman Impotent ajuns sub stapinirea si teroarea Interlopilor!
Iar Romania indura, incaseaza pumni in plina figura, rezista! Oare pina cind?!

Radu Moraru

salvamontista batuta