Breaking News SCANDAL MONSTRU în sportul mondial! Surorile Williams și Simone Biles dopate și protejate?! | Hackerii ar fi spart baza secretă de date a WADA


Publicat: 13 Sep 2016, 18:52 Actualizat: acum 1 an comentarii

  

serena-venus-williams

Gazzetta dello Sport scrie azi că hackerii au spart site-ul Agenției Mondiale Antidoping și ar fi accesat o bază de date secretă, în care ar exista dovezi că sportive americance precum surorile Williams și gimnasta Simone Biles s-ar fi dopat și ar fi protejate!

Potrivit informațiilor publicate de hackeri, despre care se spune că ar fi ruși, multipla campioană olimpică la gimnastică ar fi folosit certificate medicale false în august 2016 pentru a putea trece peste controlul antidoping de la Jocurile Olimpice. Aceasta este acuzată că ar fi luat amfetamine, mai precis metilfenidat, cu ajutorul unei rețete, potrivit gsp.ro

simone-biles

certificat-dopaj-billes

certificat-dopaj-billes-2

Potrivit informațiilor, Serena ar fi luat oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolonă în anii 2010, 2014 și 2015.

În perioada în care este acuzată că a folosit substanțe interzise, Serena a câștigat 6 turnee de Grand Slam.

Se pare că lui Venus i s-a permis să ia prednison, prednisolon, triamcinolon, în 2010, 2011, 2012 și 2013. Documentele nu au dezvăluit diagnosticul sportivelor, care ar fi justificat să administrarea acestor substanțe.

serena-venus-williams-dopaj

serena-venus-williams-dopaj