TRAIAN BASESCU 60 si 6 ANI DE MANDAT!


Publicat: 4 Noi 2011, 17:47 Actualizat: acum 6 ani comentarii

  

 

 
In urma cu exact un 1 an, pe 4 noiembrie 2010, a avut de ales intre a petrece seara cu familia sau sa respecte promisiunea pe care o facuse, cu citeva zile inainte, de a veni la Nasul, pe Calea Victoriei. Cind am stabilit data emisiunii, nici noi si nici Presedintele, ba chiar nimeni din staff, nu ne-am uitat in calendar. Asa s-a nimerit! Asadar, Presedintele a „petrecut” cu fanii si dusmanii emisiunii! Ca si atunci, ii spun astazi „La multi ani!” Si sa ajunga, din nou, sa fie iubit ca la inceputuri! Desi cred ca acest lucru va fi imposibil, cel putin nu in timpul mandatului sau!
Dupa emisiune, al carei script il puteti citi sau o puteti urmari pe blog, in culise, i-am spus un banc! Vi-l spun, fiindca nu aveati cum sa-l auziti, desi e posibil sa il stiti, atunci bancul era mai proaspat, Presedintele nu il stia.

Cica Obama, Medvedev si Basescu obtin o audienta la Sfintul Petru, intr-o incercare disperata sa-si rezolve niste probleme.
Obama: Sfinte Petru, ajuta-ma te rog sa salvez America de la prabusirea economica, sa salvez poporul american!
Sfintul Petru, dupa o ora de consultari cu Ingerii: Draga Obama, am o veste buna si una proasta! Vestea buna e ca America va fi salvata dar, din pacate, nu in timpul mandatului tau!
Medvedev: Sfinte Petru, ajuta-ma sa ridic Rusia, sa devina din nou o mare putere mondiala!
Sfintul Petru, dupa 2 ore de consultari: Dragule Medvedev, e ca si rezolvata chestiunea Rusiei, dar, imi pare rau, nu in timpul mandatului tau!
Basescu: Sfinte Petru, eu nu vreau decit sa stirpesc coruptia din Romania!
Sfintul Petru, dupa 3 zile de gindire: Traiane, treaba se va rezolva… DAR… nu in timpul mandatului meu!!!
Sa fiti iubiti!

Script emisiunea Nasul – 04.11.2010

[jwplayer config=”570×466″ mediaid=”311″]