ULTIMA ORĂ: Rădulescu „Miltralieră” s-a autosuspendat din PSD, după ce s-a îmbolnăvit brusc | Îşi ia concediu de la Parlament, pentru a-și face analizele în străinătate


Publicat: 20 Mar 2017, 15:17 Actualizat: acum 6 luni comentarii

  

catalin-radulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD, după ce a făcut cerere de concediu cu plată, pentru opt zile, de la Parlament. El a scris în cerere că nu se simte foarte bine și dorește să își facă analizele în străinătate. Conducerea Camerei Deputaților a aprobat cererea parlamentarului PSD, dar i-a acordat doar cinci zile, pentru că mai solicitase și anterior trei zile de concediu. Astfel, trei zile de concediu vor fi neplătite, scrie libertatea.ro

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a discutat, luni, o cerere de concediu plătit a deputatului PSD Cătălin Rădulescu, pentru opt zile, reprezentând numărul maxim de zile de concediu plătit pe care îl au parlamentarii la dispoziţie.

Cererea a fost respinsă, având în vedere că deputatul îşi mai luase alte trei zile de concediu plătit, astfel încât nu a primit decât cinci zile plătite, plus alte trei zile de concediu neplătit.

În cererea trimisă conducerii Camerei Deputaților, deputatul a cerut concediu în perioada 20 martie – 23 martie şi 27 martie – 30 martie pentru a-şi „putea face analizele în străinătate”.

„Starea mea de sănătate nu este foarte bună. Vă menţionez că în mandatul 2012 – 2016 nu am luat nicio zi de concediu”, se arată în solicitarea lui Rădulescu.

Deputatul a fost audiat de procurorii Parchetului General, în dosarul deschis pe numele său, după ce a declarat că are acasă o mitralieră AKM pe care este pregătit să o folosească. De asemenea, potrivit unor surse din PSD, Rădulescu a depus o cerere de concediu la Parlament.