Vreţi să enervaţi Sistemul Mafiot la maxim? De învins doar Dumnezeu îl poate învinge… Dar doar dacă băgăm şi noi ceva în traistă :)


Publicat: 9 Ian 2017, 22:54 Actualizat: acum 9 luni comentarii

  

coruptie
Gadea, Badea, fetele A3 = Voiculescu
Ciutacu = Ghita
Digi 24 = SRI Coldea
Rares Bogdan = Vanghelie, Gusa, Coldea & Kovesi
TVR, RADIO Romania = PSD
B1 = Cine se nimereste

Toate aceste Televiziuni au datorii la ANAF de peste 200 de milioane de euro !!! Pot fi ele Televiziuni Libere ?! Bla-bla-bla… De unitatile militare nici nu mai vorbesc…

NASUL TV nu are datorii la nimeni: nici ANAF, nici Banci, nici politicieni, nici Coldea, nici SRI sau alte Servicii ! Nu datoram nimic nimanui ! Voi repeta asta la infinit fiindca aici e cheia puterii Televiziunii Libere !

Nu vi se pare onest sa dati 10 lei/an pentru NASUL TV ca macar sa enervam Sistemul Mafiot si sa le bagam batzul prin gard ?! Poate chiar sa schimbam Romania! Nu vi se pare cool ?! Sau macar democratic ?!

Va considerati jigniti ca va cerem bani ?! Pai nu vi se pare decent sa cerem bani „consumatorilor” nostri ?! Sinteti milioane ! Daca macar citeva procente dintre telespectatorii nostri ar plati 10 lei/ an, NASUL TV ar deveni prima televiziune din Romania ! Chiar daca am fi geniali, fara bani ca sa ne batem cu aceste „armate” bine ghiftuite din banii poporului, nu vom schimba Romania !

Ce poate fi mai frumos decit sa fii platit de interesul public ?! Vrem bani fiindca nu sintem golani ! Oricum ii platiti pe ceilalti derbedei, direct sau indirect !

De ce nu o taxa pe Televiziunea Libera ?! 10 lei/an ca sa ii ardem pe golani ! Ati scapat de taxa Radio-Tv 🙂

Daca nici NASUL TV nu v-a convins in acesti 5 ani, atunci ori sinteti prea mofturosi ori nitel iresponsabili ! Fara presa libera nu exista frica in tara asta ! Hraniti-ne ca sa ii muscam de falci pe toti ! Sa le lasam urme si sa-i bagam in sperieti ! Fiecare 10 lei pentru fiecare muscatura !

Sper ca „mintea cea de pe urma” va functiona din nou ! Daca nu sinteti multi atunci o sa fim din ce in ce mai putini ! Va fi mai bine fara NASUL TV ?! Pina la urma voi decideti ! Nu poti sa faci presa libera intr-o tara cu mentalitate de „iobagi” !

Nu poti fi Televiziunea Libera intr-o tara care nu lupta pentru asta ! Noi am promis ca vom lupta pentru copiii Romaniei, voi sinteti in stare sa sustineti aceasta Promisiune ?!

Altfel, copiii nostri vor fi „iobagii” LOR ! Sau vor emigra departe de noi si vom ramine niste parinti singuri, batrini si bolnavi ! Batrinetea si boala au leac, singuratatea ucide !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru