Bahamas este “regina” destinaţiilor exotice, cu cele 700 de insuliţe împrăştiate ca nişte bijuterii în oceanul Atlantic, din care face parte şi Insula Paradisului. Numele spune tot: nisip fin, apă turquoise-indigo, peisaje exotice luxuriante.

Cele şaisprezece insule principale oferă o multitudine de posibilităţi de a petrece o vacanţă de vis. Nassau, capitala Insulelor Bahamas, situată pe Insula Providence în imediata vecinătate a Insulei Paradisului, captivează prin îmbinarea vechiului cu noul, oferind turiştilor libertatea de a face tot ce îşi doresc: vizite culturale, explorarea oraşului, participarea la diferite festivităţi ale localnicilor, practicarea sporturilor – golf, tenis, sqash, diving, explorarea insulei pe bicicletă, cu barca sau chiar cu avionul.

Plajele sunt uimitoare, cu nisip fin alb, auriu şi roz şi poţi avea o plajă numai a ta, fiind peste 2700 de golfuleţe retrase, împrăştiate prin toate insulele.

Hotelurile şi resorturile îţi răsfaţă toate simţurile cu luxul, atenţia şi căldura cu care eşti tratat în fiecare moment al şederii tale. Cel mai luxos resort este Atlantis 5*, fiind cel mai mare habitat marin artificial. Celebrând continentul pierdut Atlantida, proprietatea include 2317 camere şi apartamente, lagune, cascade, 11 zone de înot, un imens water park, un port de yachturi, casino, spa, 18 restaurante, 20 de lounge-uri şi cluburi, magazine ale unor mărci renumite din Italia şi Franţa, teren de tenis, teren de golf şi multe alte facilităţi. Atlantis oferă kilometri de plajă de o parte şi de alta a resortului care se întinde pe mai mult de 200.000 de metri pătraţi, având deschidere spre ambele părţi ale insulei. Luxul absolut.

Restaurantele din insule servesc mâncare tradiţională şi fructe proaspete de mare la preţuri rezonabile. Fructele de mare sunt baza în meniul bahamian. Conch este un fel de moluscă. Este delicioasă proaspătă, negatită şi este renumită pentru pretinsele sale proprietăţi afrodisiace. „Homarul de stâncă” bahamian este o specie ţepoasă fără cleşti, ce se serveşte fiert, tochitură sau în salate. Alt ingredient important în Bahamas este nuca de cocos. Palmierii de cocos cresc în abundenţă, iar nuca este ingredientul cel mai obişnuit în deserturi. Se foloseşte în tarte, prăjituri, plăcinte, budinci, îngheţată, iar deseori este adăugată aproape pe orice. Gastronomia Insulelor Bahamas nu este niciodată plictisitoare. Întodeauna picantă, aromată, a fost puternic influenţată de bucătăria Americii de Sud.

Dacă vrei o călătorie în paradis, nu mai sta pe gânduri:

Atlantis, Paradise Island 5/4* – Tarife de la 2.385/persoană

Pachetul include:
– zborul Otopeni – Naasau via Frankfurt, cu compania aeriană CONDOR, clasa Economy
– cazare 7 nopţi în camera dublă, în Beach Tower Terrace
– transfer dus-întors aeroport/hotel

Compania aeriană CONDOR vă pune la dipoziţie curse săptămânale nonstop Frankfurt – Nassau, începând cu 06.11.2017.

 

Filadelfia Turism

0263.213.245

0746.021.147

[email protected] .