Sedinta Curtii Constitutionale s-a incheiat, joi la ora 16, decizia fiind amanata pentru data de 12 septembrie, potrivit surselor judiciare. In tot acest timp, la Cotroceni va ramane Presedintele interimar Crin Antonescu.

Potrivit surselor, sedinta s-a amanat pentru ca judecatorii sa aiba timp sa verifice toate listele electorale.

68 COMENTARII

 1. oriana,03/08/2012 03:10

  „Vanatoru,in urma cu cateva luni,cand am scris pe blog ca mi se pare suspecta campania de promovare DOAR a Transilvaniei,am fost atacata.

  Nu am inteles starea de euforie a unor colegi.
  Scriam atunci ca voi avea incredere in bunele intentii ale lui Charles doar cand il voi vedea la manastirile din Bucovina,din Oltenia subcarpatica,in Delta,la Dunare,in Banat,in Maramures etc.

  In Banat si in Ardeal se cocheteaza cu “ideea autonomiei” de vreo cativa ani.
  Periculoasa mi s-a parut si scindarea BO din Ardeal,se intampla in urma cu cativa ani,sper sa nu gresesc…parca asa imi amintesc,ca avem doua Mitropolii…”

  @”ORIANA”>

  În ce priveşte „WILD Carphatia” ai avut perfectă dreptate.
  De fapt era un documentar ANTI-ROMÂNESC,de elogiere a GROFULUI BOZGOR Kalnoky şi a „secuimii”.
  Hai să enumăr câteva MANIPULĂRI ODIOASE din documentarul ANTI-ROMÂNESC al lui Charles:

  1)TOATE documentarele de acest gen de pe „National Geographic” sau „Discovery” poartă numele ţării sau continentului respectiv.
  Adică de ce la alţii documentarul A RESPECTAT ŢARA respectivă şi s-a numit „Wild RUSSIA”,”Wild AMERICA”,”Wild China” iar la noi NU S-A VRUT să se numească „Wild ROUMANIA” cum era firesc.
  Deci şi-au bătut joc din start de NUMELE SFÂNT ROMÂNIA pentru care s-au jertfit strămoşii noştri.
  2)Ţăranii români au fost prezentaţi SUMAR,ÎN BĂTAIE DE JOC şi mai grav,asociaţi cu NOAPTEA,ÎNTUNERICUL şi ÎNAPOIEREA.
  3)Capitala DACIEI NOASTRE STRĂBUNE,Sarmisegetusa a fost prezentată drept Machu Pichu al Europei dar ÎN MOD CRIMINAL şi manipulator NU S-A MENŢIONAT că NOI ROMÂNII SUNTEM URMAŞII DACILOR care au construit Sarmisegetusa.
  De ce?
  Păi atunci ce valoare ar mai fi avut LAUDA DE SINE a GROFULUI BOZGOR Kalnoky,cel care aşa,ÎNTÂMPLĂTOR pomenea că familia lui este venită în Ardeal de „760” de ani.
  Adică cu „NUMAI 40 de ani” după PRIMII SECUI…
  Reporterul COMPLICE LA MANIPULAREA ANTI-ROMÂNEASCĂ accentuază dramatic „STRĂVECHIMEA” invadatorului barbar bozgor spunând laudativ:

  „NUMAI de 760 de ani”.

  Corect era să apară şi UN ROMÂN care să spună că NOI ROMÂNII suntem aici de „NUMAI 45.000 de ani”(vezi picturile rupestre din Bihor) iar cei mai apropiaţi strămoşi ai noştri STRĂBUNII DACO-GETO-PELASGO-HIPERBOREENI erau aici de „NUMAI 5000 DE ANI”(vezi GĂNDITORUL de la Hamangia,cultura CUCUTENI,TROIA,DAVELE DACICE,credinţa în Marele ZALMOXIS,PRIMELE LEGI-Legile BELAGINES,etc).
  4)În mod TICĂLOS atunci când s-a filmat tăbliţa indicatoare cu numele satului ROMÂNESC „Valea ZĂLANULUI” s-a ales INTENŢIONAT un unghi de filmare din care nu se putea citi DECÂT NUMELE BOZGORESC al localităţii,ceea ce reporterul a şi făcut.
  Încă UN SCUIPAT BOZGORESC asupra NOASTRĂ A ROMÂNILOR,SINGURII STĂPÂNI DINTOTDEAUNA ai pământului ROMÂNESC.
  Pământ pe care BOZGORII ÎMPUŢIŢI sunt DOAR TOLERAŢI şi NICIODATĂ stăpâni.
  5)GROFUL BOZGOR Kalnoky şi bozgorii lui abjecţi sunt prezentaţi SOLAR,LUMINOS,într-o lumină bună LA PROPRIU.
  6)NOI ROMÂNII cu ţăranii noştri ,cu obiceiurile şi portul lor popular superb,cu cântece şi datini,cu mănăstiri şi sate,cu MII DE ANI DE ISTORIE A SUFERINŢEI DE IOBAG la ocupanţii bozgori,DISPAREM SUBIT din documentar.
  Sunt prezentaţi DOAR BOZGORII şi saşii.
  Ca şi cum BOZGORII şi SAŞII ar fi stăpânii acestui pământ SFÂNT al DACIEI STRĂBUNE!
  7)Faptul că BOZGORII şi SAŞII SUNT urmaşii OCUPANŢILOR BARBARI şi a VENETICILOR COLONIŞTI este trecut sub tăcere.
  8)Nu este prezentată NICI MĂCAR O CASĂ DE ROMÂN MOŢ,ori maramureşean,nici măcar O PORTĂ CELEBRĂ din Oaş,NIMIC despre străvechea ALBA Iulia oraşul DACIC al ALBULUI Apollo.
  9)Realizatorii pretind că filmează în „Ţinutul Secuiesc” fără a pomeni că „secuii” SUNT OCUPANŢI BARBARI veniţi aici călare din pustiurile Mongoliei.
  10)Realizatorii pretind că filmează în „Ţinutul Secuiesc” fără a pomeni că EXACT LA COVASNA,lângă oraş se află CETATEA ZÂNELOR.
  Ca să vezi,E O STRĂVECHE CETATE DACICĂ
  ,probabil chiar anticul RANISTORUM spre care se retrăgea Marele NOSTRU Rege DECEBALUS după căderea Sarmisegetusei.
  11)România este asociată în mod MIZERABIL DE MANIPULATOR cu expresii de tip „o ţară săracă”.
  Vă rog revedeţi materialul şi veţi observa DEZGUSTAŢI că NUMELE SFINTEI ROMÂNII este asociat NUMAI cu imagini ,contexte şi expresii NEGATIVE,UMILITOARE pentru NOI ROMÂNI.

  Singurul moment APARENT pozitiv este în final ,interviul lui Charles care ÎN CĂUTARE DE REGAT bagă strategic O GARGARĂ LINGUŞITOARE despre „modul de viaţă în armonie cu natura al ROMÂNILOR ” bla-bla-bla etc.

  Cu alte cuvinte NOI ROMÂNII fără Charlică KILLERUL Dianei nu mai ştim să trăim.
  A,să nu uit,Charlică E URMAŞUL lui Ţepeş dar ca să vezi,TOT PE LINIE BOZGOREASCĂ!

  12)Concluzia pe care o poate trage un străin care nu a auzit în viaţa lui de ROMÂNIA este că „Wild Carpathia” este de fapt „TRENSILVEINIA”,că e vorba de „MODERN Roumeinia”
  Atenţie!
  Când englezul spune „Trensilveinia in MODERN Roumeinia” e ca şi cum ar spune „Transilvania RECENT numită România”.
  Deci este EXACT TEORIA RUSEASCĂ anti-românească.

  Ca să vezi,din nou,ce coincidenţă:
  MANIPULAREA RUSEASCĂ anti-românească numită „MOLDOVENISM” tocmai asta spune:
  Că România şi ROMÂNII CA NUME NU EXISTAU până la Carol I!

  Ca să vezi,1000 de ani de cronici de la „OGUSNAM”(893 e.n.) până la Miron Costin,Ion Neculce,Grigore Ureche,Dimitrie Cantemir,Varlaam,Dosoftei,Neacşu,”SUPLEX LIBELLUS” de care Călăii OCUPANŢI RUŞI nici măcar nu au auzit!
  Deci cum spuneaţi bă pui de lele?
  „Trensilvenia in MODERN Roumeinia”
  Bă BOARFE ENGLEZE,voi aţo făcut şcoala la Moscova ca IliciKGB???
  Pe vremea când STRĂBUNII NOŞTRI DACI luptau în ceea ce 2000 de ani mai târziu avea să se numească „MODERN United Kingdom” în COHORTA I AELIA DACORUM,la ZIDUL LUI HADRIAN voi unde eraţi?
  În ce peşteră vă ascundeaţi pe când CHIAR în viitoarea voastră casă, în Britania, STRĂMOŞII NOŞTRI DACI construiau fortul BANNA(azi Birdoswald)?
  Voi pui de căţele ştiţi că dacă nu trebuia asediată DACIA de către Traian, Scoţia de exemplu NU AR MAI FI EXISTAT AZI?
  Şi nu o zic eu ,o spune unul din cei mai mari arheologi ai voştri.
  13)Concluzia pe care o poate trage un străin care nu a auzit în viaţa lui de ROMÂNIA este că „Wild Carpathia” este de fapt „TRENSILVEINIA”,că e vorba de „MODERN Roumeinia”,un pământ LOCUIT PREDOMINANT DE BOZGORI şi SAŞI,pe care NOAPTEA mai bântuie O MINORITATE CIUDATĂ numită „ROMÂNI”.

  14)În concluzie NI S-A APLICAT STRATEGIA „BOMBOANEI OTRĂVITE”.
  După ce COLOANELE a-5-a RUSE de manipulare ne-au tocat bine în TOATĂ PRESA MONDIALĂ,după ce 22 de ani nu am mai fost scoşi din „ŢIGANI”,”săracii Europei”,”sidoşi”,”tuberculoşi”,”vânzători de copii”,”prostituate”,”hoţi”,”CERŞETORI”,violatori,spărgători de bancomate,ULTIMII din Europa,iată că vine „SECURISTUL BUN” Charlică şi ne serveşte O BOMBOANĂ DULCICĂ CU STRICNINĂ.
  Că doar pentru un urmaş AUTODECLARAT al lui Ţepeş PE LINIE BOZGOREASCĂ,NOI ROMÂNII suntem nişte şobolani.

  NI S-A APLICAT STRATEGIA „BOMBOANEI OTRĂVITE” şi noi AM ÎNGHIŢIT CÂRLIGUL manipulării BOZGOREŞTI anti-româneşti fericiţi că uite,NE VORBEŞTE ÎN SFÂRŞIT cineva de bine!

  P.S.:

  Nu uitaţi că pe englezi i-a fascinat TOTUL:urşi,capre negre,râşi,cerbi,lupi,munţi,păduri virgine,cascade,flori,păşuni alpine,BOZGORI,SECUI….

  TOTUL EXCEPTÂND

  NOI ,ROMÂNII.

  • Baiete, nu mai au succes in zona reconcilierii manevrele bolsevice. Sunt o bozgorita cum iti place sa spui tu, dar simt mai romaneste decat tine.

 2. Deci , ca sa inteleg bine, listele nu sunt corecte…buuunnn..
  Listele se refac si apar cele bune….
  Dar daca ,tot se refac listele, asta inseamna ca nu se mai verifica,vorutile, furturile de la acest referendum?
  Hmm.. in acest fel fac ce pot,pentru a se eschiva de la o verificare a acestor voturi?
  Dar , ca na, traim in ROAMNIA, si la noi este posibil orice… deci, daca la o verificare sunt eliminate unele persoane care sunt decedate(astea fiind decedate,cu adevarat, nu ca noi ,astia care ne-am abtionut de la vot) si care.. CULMEA, au votat si la locale si la referendum ?? ?
  Ce, nu este posibil??
  Deci dupa asta ce vor face, iar schimba listele? sau le face ”chemare” celor dusi in lumea celor drepti.. sa mai faca o vizita , pentru lamurirea statutului lor social??

 3. Era de asteptat. ne ducem la vale rau de tot. traim in romania din cauza puscariabilor astea o ducem rau si din cauza politicenilor astea de carton.

 4. ACEL INDIVID ,ZIS PRESEDINTE INTERIMAR , O DA IN CONTINUU CA EL ESTE CONDUCATORUL CELOR 8 MILIOANE CARE AU VOTAT. EU NU AM VOTAT … POT PLECA DIN TARA? PT CA EU NU AM PRESEDINTE DECI NICI LEGI DECI NICI DREPTURI AICI… ASTA MI SE PARE O INSULTA SI O INSTIGARE LA NIMIC ALTCEVA DECIT RAZBOI CIVIL.. DAR… NIMENI NU POATE FI ATINS DE LEGE…

 5. atata timp cit doar vom sta la televizor sa ne uitam la stiri, NU se va intampla nimic.Suntem luati de prosti de niste paiate care schimba tot ce inseamna REGULI si LEGI. TREZITI-VA : NOI PLATIM TOT . NU INTELEG CUM NISTE IMBECILI AU AJUNS SA DISTRUGA TOT CE MAI ERA, SI ALTI IMBECILI MACANE LA TELEVIZIUNI SI DEBORDEAZA IN NESIMTIRE SI IMPERTINENTA FATA ORICE VALORI . ACEL CIUTACU , NU INTELEG CUM DE NU ESTE SCOS IN PUMNI. SUCCESSS… EU MI-AM PIERDUT ORICE SPERANTA DE BUN SIMT IN TARA ASTA.

 6. Intrebarea este ei sunt multumiti (cei care au facut asta), si-au luat cat trebuie? E clar, voi accepta oferta de a pleca afara. As vrea ca astia mici ai mei sa nu mai stea aici…

 7. Acum putem simţii ceea ce au simţit cei care erau scoşi din casele lor şi duşi în temniţe,lagăre,execuţii,cei cărora l-i s-au confiscat averile imoral,cei care strigau ajutor şi nu le răspundea nimeni.Toate acestea au fost posibile cu complicitate celor de genul acelora care susţin actualul regim cu o inconştenţă crasă.Fiindcă nu mai putem vorbi de guvernare usl ci de un regim oligarhic totalitar.

 8. Dumnezeule, in ce lume traim? Ce se intampla cu oamenii acestei tari? Daca si CCR s-a speriat… Suntem de rasul unei lumi intregi. Am avut alegeri acum o luna, nimeni nu s-a plans de liste. Acum nu a iesit pe pofta USL, iar asta nu este de acceptat pentru gasca lor. Trebuie sa ajunga la putere cu orice pret! Poate ar trebui ca pe cei care am boicotat votul sa ne impuste.. Mai scade numarul persoanelor cu drept de vot! Nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul murdar! In decembrie 1989 nu mi-a fost frica, nici la mineriadele din 90, dar acum imi este…Nu scapam de cosmarul drumului spre rasarit si al totalitarismului! USL-ul stie un singur lucru: „cine nu e cu noi e impotriva noastra”… Ei sunt cei care dezbina si vor putere absoluta. Fiindca nu primeaza interesul national, ci interesul lor de gasca. Iar interesul e mare, de vreme ce sunt in stare sa distruga tot numai sa-si atinga scopul.. Pacat ca sunt atat de multi romani care nu vad sau nu vor sa vada realitate… Dumnezeu sa ne ajute!

  • La alegerile locale, amintiti-vi-l pe ponta, a spus: am depus contestatie in toate locatiile unde nu am castigat (nu am pus ghilimele, poate nu sunt exact cuvinte, dar asta era ideea). Deci nu conteaza nimic, trebuie sa castige cu orice pret. Astea sunt oamenii.

 9. Vrem să știm care e numărul adevărat de oameni vii cu drept de vot, ca să știm 8,5 mil voturi cât % reprezintă din acest număr real de oameni.

  Dar mai verifică cineva dacă 8,5 mil este el însuși un număr real de voturi ?

  Urne pe uliță după ora 22.00, tenculețe de voturi băgate de-o dată de câte unii (inclusiv primari), observatori dați afară ?

  Ce facem aici ?

  Eu înțeleg că trebuie să se determine clar numărul total de votanți din liste, ca să determinăm cât la sută reprezintă cei 8,5 mil voturi.

  Dar hai să vedem și cele 8,5 milioane de voturi cât de solide și reale sunt.

  Rus n-are nicio răspundere ?

  Ministerul de Interne are Evidența Populației.

  Bagi poporul în referendum cu liste dubioase, după aia vii TOT TU să spui că listele nu erau bune !

  Pardon, nu tot tu, ci un grăjdan lăsat la post, că tu ești plecat în concediu !

  Pușcărie ! Pentru 20 mil euro aruncați pe apa sâmbetei, pentru Euro 4,63, pentru liste incorecte ASUMATE înainte de referendum și NEGATE azi, pentru goana pe uliță cu urne mobile, pentru mormanul de bannere de pe toate gardurile.

  Și FMI e în țară, cu ochii în soare.

  Acesta nu a fost niciodată un guvern cinstit.

  Dar s-a dovedit a fi mai mult decât necinstit, s-a dovedit a fi un guvern criminal de-a dreptul.

  ”DEMISIA !!!” ți se topește în gât.
  Cui să spui așa ceva ?

  Celor care azi declară un număr de oameni, angajează resurse și fac un referendum, iar după referendum vin și zic că au declarat un număr greșit de oameni ?

  Am mai auzit și o fază cu ”Rus cel care n-a putut fi necinstit de tot, i-a mai pus stavilă lui Ponta, l-a mai contrazis pe alocuri, deci e bun în cărți ca viitor premier în locul lui Ponta”

  SERIOS ?!

  Cocoloșirea lui Năstase ?! Declararea de date false înainte de referendum și date dubioase după referendum ?!

  HELLO ???!!!

  Dacă făcea Igaș așa ceva, sau Blaga, ieșeau dogarii, cinstiții și oropsiții nației și vandalizau Ministerul de Interne.

  Bine că Rus e numa` bun de reciclat și pus premier !

  Pușcăria, fratele meu !

 10. Nu ne meritam soarta, dar suntem terminati!
  Fundurile in bikini conduc Romania, iar romanii se distreaza si aplauda !
  Rareori plang,dar acum chiar mi s-au umput ochii de lacrimi. Eu nu mai vad nicio speranta!
  Mai este cineva in Romania care sa ne salveze de caracatita rosie? O poate face cineva sa vomite averea Romaniei cu care s-a ghiftuit ?
  Mai este cineva aici ?

  • Dragii mei dragi, eu sunt departe de voi.. dar am plans cu disperare cu gandul la voi. Noi am facut ce trebuia, l-am sustinut pe Presedintele nostru…nu cred ca s-a scris totul… eu cred ca ceea ce spune Domnul in biblie este minune..ca sa te imbarbatez `Ferice de ceice-si punt aria in Tine, in a caror inima locuieste increderea’ – Psalmul 34

 11. CCR nu a avut singe in instalatie Prin aminarea deciziei pina in 12 septembrie e clar ca T.Basescu va fi suspendat Prin acesta decizie au de cistigat cei cu dosare la DNA. USL va pune mina si pe justitie pina in septembrie cu complicitatea CCR. ASTA E ROMANIA NIMIC NU MA SURPRINDE!

 12. astept ca Parchetul sa demonstreze frauda de 10 %
  …astept

  asa se aude …ca ar fi %

 13. Doar softul poate da realitatea!USL nu va avea curajul sa isi micsoreze numarul populatiei din localitatile unde au primari.Numarul de persoane TOTAL atribuie gradul localitatii.In functie de grad primarii primesc cuantumul indemnizatiei,se stabileste schema si grila de salarizare,se stabileste numarul de consilieri locali si ce este mai important alocatiile bugetare.Mergind pe structura ajungem la judete unde principiul este acelasi,presedinte de CJ,salaraizare,nr.de consilieri,alocatii bugetare etc)

  De aceea consider ca este doar un truc al USL pentru a se cistiga timp,timp in care Antonescu sa ia niste decizii devastatoare pentru Romania.Inclusiv guvernul Ponta.

  Data de 12 septembrie este data cind va fi schimbat Daniel Morar,seful DNA.
  De ce CCR a pus EXACT aceasta data,va las sa ginditi fiecare!
  După aceasta data,listele se vor intoarce ”VERIFICATE PERSONAL DE PRIMARI” cu mici si nesemnificative modificari,referendumul invalidata si Traian Basescu la Cotroceni!
  Doar precizia SOFTULUI ne da speranta ca FRAUDA va apare in toata splendoarea,iar cei care se fac partasi,primari,componenti ai sectiei de votare,partide vor da socoteala in fata legii.

  Pe de alta parte,faptul ca MAI da un raspuns CCR prin care NU ATESTA CORECTITUDINEA si RESPONSABILITATEA ministeriala afirmind ca nu stie exact numarul de alegatori spune mult despre cum se organizeaza o frauda,si de la ce nivel incepe.

  Listele din scrutinul trecut se reactualizeaza de catre EVIDENTA POPULATIEI din localitatile aferente,in general doar pentru decedati.NIMENI nu are evidenta celor plecati definitiv sau celor care si-au schimbat domiciliul si care se pot regasi in mai multe locuri ,pe liste.
  Practic CUM se va constata intr-o localitate unde a votat un numar dublu de cetateni fata de liste care sunt suplimentarii,si unde le este domiciliul? Si daca nu cumva au votat si la domiciliul stabil?
  Ramane cum am spus.Nu vor exista mari modificari,pentru ca listele sunt deja la BEC in evidenta si nimeni nu va putea sa TAIE pe cineva din o lista fara sa justifice de ce a facut-o.Totul este un alt scenariu al USL!Cu largul concurs al CCR!Vedeti si declaratiile pline de siguranta ale liderilor uSL cu privire la verdictul Curtii de azi!

  • Mark a-şi putea să-ţi dau dreptate. Dar întro ţară unde nu se mai respectă absolut nici o regulă,nicio logică,în care statul de drept s-a evaporat în ultimele luni se poate întàmpla absolut orice. Aştia pot mării sau micşora numărul celor înscrişi pe listele electorale după intersul lor şi vor spune sec,,Au fost reactualizate fiindcă aşa cerea realitatea” (pun pariu că pentru parlamentare nr va creşte) .Grăjdanii vor fi puşi la treabă.
   Am devenit ţara in care legea are următorul enunţ-,,Cum vrea usl-ul”Adevărul este că trăim întro ţară de kkt!

  • Eu cred ca au evidenta foarte buna. Am doi copii in SUA. Unul are pasaport romanesc cu domiciliu in state, iar celalalt are carte de identitate si pasaport cu adresa la noi la domiciliu. Numai unul este in lista electorala. Actualizarea s-a facut imediat, adica la primele alegeri dupa modificarea adresei de domiciliu in actele de identitate, nu a mai fost inclus in lista electorala.

  • exista precedent. in iunie 2012 la alegerile locale, listele electoralenu au avut nici o problema. Dupa o luna de zile deja avem prea multe milioane de roamni. dupa septembrie iar incepe joaca de-a milionul de romani. Nimeni nu vorbeste ca defapt eu ar trebui sa refuz sa platesc impozitul, pentru ca acesta este in corelatie cu numarul de cetateni impozabili. ori daca acesta este neclar, eu cat ar trebui sa platesc? Nu stiu de ce USL-ul n-a cerut validarea listelor electorale, dupa listele mebrilor asociatiei vanatorilor si pescarilor. probabil ar fi fost 100% pentru demitere.

 14. Domne ce droaie de prosti ce gasca de cacat ,ce adunatura de ticalosi cum este domnule sa ne lasam aburiti de secaturile astea unsuroase ,de jegurile astea puturoase de adormitii,de chiulangi,de borfasi,de mizerabili mama lor de mincatori de caca ca la cat caca au mincat le pute gura mai tare ca un wc public.Da si noi cetateni sintem la un grad atit de inalt in prostie ca eu nu gasesc un cuvint sa ne descrie cit mai exact,am depasit dexul.

 15. CC :Imi doresc verificarea si sanctionarea celor care au votat de mai multe ori, pentru a se stie adevaratul numar al celor care s-au prezentat la referendum (deoarece hotararea de astazi al CC arunca asupra ei suspiciunea de complicitate cu USL si nu reactualizarea numai a listelor de alegatori)

 16. E TIMPUL PENTRU REVOLUTIE! Aceasta a fost ultima si cea mai graitoare dovada ca statul e total putred pe dinauntru!

 17. IN CEEA CE PRIVESTE LISTELE , EU CRED CA LISTELE SUNT INCORECTE.DUPA NUMARAREA LOR , DAR SI A VOTURILOR VOM OBSERVA CA DE FAPT LA REFERENDUM VOR FI DOAR 35-40% CARE AU VOTAT CU „DA” !!!
  DECI TREBUIE DEPISTATI NEAPARAT !!!!!! CEI CARE AU VOTAT DE MAI MULTE ORI !!!

 18. NU CRED CA E CHIAR ATAT DE GRAV !!!!
  TREBUIE SA NE INCARCAM INCARCATOARELE SI SA TRAGEM INCA 40 ZILE !!!
  DECI USL-ul VA AJUNGE LA 20% IN TOAMNA !!!

 19. Este posibil ca cei care au semanat vint sa culeaga furtuna.Daca se modifica listele,cei care sunt in plus ,sunt instalati ,cu buna stiinta ,prin frauda de catre primarii uselisti,ca sa creasca cvorumul.CE VOR FACE ACUM ACESTI PRIMARI?Ii vor sterge de pe liste?Sub ce pretext?Iar daca vor ramane si persoanele nu exista se va constata FRAUDA?Sau se va acoperi si ramane neschimbat?
  Scenariul ar fi un montaj prin care Traian Basescu sa fie tinut pina in 12 septembrie departe de Cotroceni,timp in care se vor schimba seful DNA si procurorul general,se vor musamaliza dosare,se vor dosi sau chiar sterpeli probe.Pe ce pariem,ca in 12 septembrie referendumul va fi invalidat,pentru ca nu vor fi schimbari majore in listele actuale?

  • Cred ca ar trebui sa ne uitam si pe legea legii administratiei locale si a organizarii teritoriului. Unele comune au fost facute din pix orase fara a avea numarul de locuitori necesari, evident pentru scopuri electorale. La un oras este o alta schema de distribuire a functiilor posturilor reprezentarii in teritoriu a administratiilor locale. Toate aceste lucruri au impact asupra imozitelor platite de cetateni atat locale cat si consolidate. Cred ca fiecare in localitatea lui trebuie sa ia atitudine in acest sens si sa gasim o intr-o formula democratica sa-i dam jos pe cei care acum ocupa functii in localitati desi nu le merita. In esenta, parte din ei sunt si cei care au fraudat voturile. acum este cazul sa plateasca! Cred ca acesta este raspunsul cel mai potrivit: sa facem presiune asupra autoritatilor locale ce au in subordine evidenta populatiei sa fie corecti.

 20. LASI,LASI,LASI!curtea cacatului romanesc!iti vine sa te duci la jigodiile astea sa le spui:bai prostovanilor,M.A.I.,prin vocea ministrului sau legal,a spus de cateva ori,ca sunt inscrisi pe listele electorale peste 18 milioane de VOTANTI,B.E.C. a spus ca numarul celor care au votat a fost de 46,3!CAT DE IDIOT,CAT DE TICALOS,CAT DE LAS poti sa fii sa mai faci nu stiu ce verificari? o spun fara frica:ASTIA PUR SI SIMPLU AU ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA!cate informatii se pot scurge pana vor da ei verdictul,cat de sus se vor duce euro si dolarul,cat de jos se va duce economia?si atunci,eu EMIL BERCEANU, pot sa spun fara teama:VOI,CEI 9,A-TI TRADAT ROMANIA SI PE ROMANI!SA MA CONTRAZICA CINEVA,DACA NU E ASA!SA FIE DE CAPUL CACARAILOR!!!!!!!!!!

  • Trebuia ca si CCR sa ne faca de rasul lumii. Altceva ce mai avem? Un parlament cu cota de incredere in randul populatiei de sub 10% care isi aroga dreptul de reprezentanti absoluti, un guvern condus de un hot, un presedinte interimar lenes care a fost pe primul loc la absenta din senat. Iar astea de la usl vorbesc la televizor despre evidenta populatiei ca si cand am fi in 1946 si nu in era calculatorului cand orice banca are evidenta exacta a clientilor sai. Este posibil ca MAI sa nu aiba evidenta exacta a populatiei? De fapt ce vor ei este sa se ocupe un grajdan de la statistica de evidenta populatiei.

 21. Dragii mei,in primul rind va spun ca la DNA ramine d-nul Morar.Cititi pe diverse psgini ale internetului.Este f trist ce se intimpla acum in Romania.Cei care au votat cu DA sa le multumeasca antenelor si celor de la usl.Acum vor trai cu adevarat BINE cind leul o sa ajunga cine stie unde. Nu noi care nu am votat am vrut aceasta nebunie ci ei cei care au votat DA,dar nici acum nu vor intelege nimic.Pacat!

 22. Deci populatia a fost mintita zile intregi cu comunicatele BEC referitoare la procentul prezentei la urne. Adica BEC si-a facut treaba pe date de intrare false ceea ce justifa un rezultat fals. Ce vina au cetatenii? Vinovatii pentru situatia falsa trebuie sa plateasca respectiv cei care au furnizat datele si cei care au dezinformat populatia.
  Procentul 46,24% este fals sau nu? Pentru ca daca trebuie sa asteptam pana pe 12 sept. atunci va fi un alt procent si atunci si BEC trebuie sa plateasca pentru dezinformare

 23. Revolutia trebuie sa inceapa chia acum. ROMANI IESITI IN STRADA.

 24. Judecatorii comunisti de la curtea constitutionala trebuie sa plece cu tot cu USL pentru ca sant niste nemernici. Astia nu meritau decorati. Acesti judecatori trebuiau decorati cu cate un glont in cap

 25. N-am crezut ca voi mai spune vreodata asta: Haideti romani sa ne salvam tara din mana borfasilor! Haideti la revolutie! Asa nu se mai poate! Va dati seama ca poporul este singura victima sigura din acest scandal fara margini! Daca am sperat ceva bun si european pentru copilul meu, acum pot sa-mi iau gandul, suntem terminati pentru multa vreme, nici nepotii mei nu vor avea liniste di cauza astora! HAIDETI IN STRADA; NE VREM PRESEDINTELE SI MAI ALES TARA INAPOI! ULTIMA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE!

 26. Nu inteleg, de ce usl-asii nu pot accepta boicotul nostru, al poporului? Nu sunt EI cei care au boicotat parlamentul cateva luni (fara a pune la socoteala boicotarile repetate la votarea legilor care nu le-au convenit), iar noi le-am platit salarii. NOI nu am boicotat decat o zi si asta pe gratis.

 27. Mai este cineva sanatos la cap in fruntea tarii in momentul de fata???

 28. Eu NU am votat la referendum. Exista vreo posibilitate sa verific lista? Mai exact as dori sa vad daca a votat altcineva in locul meu. Va multumesc.

 29. Romanii isi merita soarta ! Majoritatea chiar cred ca Socialistii astia o sa le aduca un trai mai bun ! Din istoria tarilor dezvoltate se stie ca Socialistii au facut numai rau !

 30. E bataie de joc ce se intampla… Sa ii dracu cu tot cu USL-ul lor si cu toti puscariasii de acolo… leul o sa moara si o sa platiti cat nu face o rata in euro… sa vad eu cum o sa mai fak astia tva-ul 9%… multi prosti pun botul si au spus k e mai bine cu ei… sa se sature de bine ce o ducem… si sa ii ia dracu pe voiculescu si iliescu

 31. daca se dovedeste ca intre datele de la evidenta populatiei si birourile electorale exista diferente, va trebui invalidat rezultatul alegerilor din 10 iunie 2012 in toate consiile locale din tara intrucat acestea sunt in directa legatura cu numarul de locuitori din localitate. Iar intr-o luna, nu am pierdut nici un teritoriu, n-a fost nici un razboi nici o molima incat sa justifice disparitia catorva milioane de romani. Prin urmare tot cu aceasta ocazie isi pierd reprezentativitatea si parlamentarii intrucat si in cazul lor raportarea s-a facut la o populatie inexistenta. Decizia de astazi a CCR este o sinecura evidenta insa populatia romaniei o poate folosi pentru ca daca e bal atunci bal sa fie. Multumim rusilor si PSD-ului pentru faptul ca ne-a dat posibilitatea sa jucam noi cazaciocul care trebuie . Acum mai mult decat niciodata este nevoie de activism!

 32. Oameni buni…fugiti din tara cat inca mai puteti…nu e o gluma!! ce justitie avem?:))..vai mama noastra!! am revenit in tara de vreo 6 ani, dar cred ca e cea mai mare greseala pe care am facut-o!! inapo ca in romania au revenit comunistii si hotii!!!!

 33. Bravo romani!!!!Daca nici acum nu va desteptati si nu vedeti ca toate instittiile sttului joaca intr-o sinura directie atunci imi pare rau dar va meritati soarta. Din cauza asta am plecat acum 22 de ani din tara. Pacat de omenii de buna credinta care mai sunt acolo, ii vor inghiti unul cata unul si numai are cine sa-i deranjeze. RUSINE CELOr cae le tin isonul acestor ticalosi.

  • CC este compusa din cativa vechi judecatori numiti de PSDNL si de mai noi, numiti de presedinte, Guvernul Boc si PDL, cred. In orice caz, am intelres ca sunt 4 PSDNL si 4 din partea cealalta, iar unul, fluctuant, al UDMR-ului.

 34. Pai cu toata independenta justitiei,eu cred ca le.au tremurat chilotii pe ei cand au luat decizia asta!Cu atatea presiuni nici nu aveau de ales!Astea.s haimanalele politicii!De.acu isi fac mendrele baietii!Sa faca mai repede Blaga platforma de dreapta si sa.i bubuim!

 35. CCR chiar trebuie sa distruga ROMANIA? Pana in data de 12 septembrie vor fi schimbati si Morar si Kovesi! Borfasii vor fi avea sansa de a scapa, iar noi vom fi condusi spre Putin?

 36. Absolut scandalos. Este inadmisibil ca CCR sa amane aproape o luna si jumatate un verdict care nu putea fi altul decat invalidarea referendumului. E limpede ca CCR face jocul murdar si profund antiromanesc al USL. Eu unul nu mai am nici un dubiu in aceasta privinta… Rusine CCR!

 37. luna asta expira mandatul de la dna, mandatul lui kovesi, mai e si ultimul termen al lui patriciu, care e pasibil la ani grei de inchisoare…ne mai miram ?? da oare de ce nu au actualizat listele si la alegerile locale ?? sau acolo daca nu conta prezenta, n-are rost…sincer, imi e rusine ca sunt condusa de un repetent care se pretinde a fi presedinte….

  • nu ! mandatul doamnei Kovesi expira in toamna, iar mandatul dlui Morar il va prelungi doamna Kovesi.

  • Cred ca abea acum suntem umiliti.Se pare ca suntem doar niste nume sau numere de care au nevoie doar ca si nume sau numere.

 38. Extraordinar..Dupa 22 de ani de la Revolutie sintem condusi de paiatele impinse in fata de Voiculescu si Ilescu….Nu pot sa cred. Astia or sa fure si la parlamentare. Vai de tara noastra.

 39. Asta chiar este o tampenie pur romaneasca avem un rezultat referendum acum ma gandesc ca trebuie sa asteptam sa isi faca concediu cei din curtea costitutionala , sau ce invarteli se mai fac prin politica romana,Imi pare rau doar de romani de oameni simpli sa vedeti unde o sa ajunga euro pe piata valutara pana in septembrie .

  • Dramatic este si faptul ca desi euro se va duce pina-n pinzele albe (la fel ca tot restul firavului echilibru pe care-l aveam pina in era USL), majoritatea populatiei tot va musca gogosile acestor netrebnici. Tot Basescu va fi vinovat de toate, tot un singur om este cel care „prabuseste” tara.

   Probabil ca asa meritam daca nu ne invatam sau nu ne amintim propria istorie .. va fi rau.

 40. „Gura pacatosului adevar graieste”, exact ce spuneam, IMBECILUL VA NUMI SEFUL DNA.
  Este cat se poate de clar, totii INFRACTORII uslamisti vor devenii VIRGINE!
  Vai si amar ca leul se tot duce in jos.
  Ne-au HALIT rusii.

  • Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a prelungit astazi mandatul lui Daniel Morar la sefia DNA cu 6 luni!

   • mirosul de kko produs cu lovitura data statului de u s l o platim toti si inca nu s-a terminat.
    pt tineret :taiati-o afara cat mai puteti.
    eu scriu deja de afara, acum.

  • cum adica ?! Deci la locale MAI nu era sigur de listele electorale ? Nici la referendum ?

   Era treaba lor sa aiba liste clare inainte de fiecare scrutin. Si cum stim noi ca dupa verificare listele vor fi corecte si nu diminuate pentru circumstanta ?

   Daca nu erau siguri, cu ce drept a iesit rus si a dat cifra votantilor atat romanilor cat si BEC-ului care si-a facut procentele participarii pe baza acestei cifre ? Isi bat joc de noi ?

   • exact!Ai-a batut joc de noi si noi stam cumintei ca suntem civilizati si acceptam.Iesim absolut de bun simt (asa cum a fost si la demonstratiile de la Piata Victoriei)si strigam anemic si scriem cateva randuri pe foite de hartie minuscule ca si lozinci in timp ce „ceilalti” sunt bine condusi frumos „animati”cu banuti si alte beneficii.Nici nu stiu ce trebuie facut!

Comments are closed.