In urma cu o saptamina am anuntat ca voi candida la Presedintie si ca doresc, in anul Centenar, sa fiu Presedintele tuturor Romanilor si sa terminam odata cu razboiul civil care macina Romania din Decembrie ’89 incoace. Voi fi un Presedinte mai Bun decit poate oferi Sistemul !

La momentul anuntului meu, pe 2 Decembrie 2018, prima zi din anul Centenar, doar KWI isi mai anuntase candidatura. Ceilalti candidati ori au o rusine sa se anunte in fata Romanilor ori sint implicati in lupte murdare de culise si asteapta “ordinul pe unitate”!
Desi ne aflam la mai putin de 1 an de alegerile prezidentiale !
In urma cu citeva zile, invitat fiind la Paul Iurea in emisiune, am spus ca nu exclud ca Iohannis sa se retraga din cursa…sau sa fie retras !
Ei bine, cred ca am avut dreptate din nou si iata cum, Sistemul, il transforma pe KWI intr-un biet iepuras care are misiunea, obligat-fortat, sa il impinga pe Dacian Ciolos pe pozitia de candidat.

In aceste zile lui KWI i s-a aratat direct “cartonasul rosu” ! Sotia Carmen este chemata pe 10 Decembrie la Parchetul General intr-un dosar fff greu iar presa sistemica il face zob : Gusa si Realitatea Tv s-au lepadat de Iohannis, iar ziare.com, g4media si altii, pina ieri “apostoli ultrasi” ai lui KWI il executa pe actualul Presedinte la foc automat, zdrobindu-l pur si simplu !
Deci nu Dragnea ci apropiatii lui Iohannis trag cel mai tare din clontz!
Sistemul nu vrea sa il “omoare” pe KWI ci doar sa il determine sa ii faca loc lui Ciolos !
E drept, lenesul Iohannis nu va intra nici in turul 2 si Sistemul stie asta din cele 3 sondaje tinute la secret! Sistemul crede ca numai Ciolos poate fi “salvatorul” si doreste sa-i impuna lui Iohannis sa alinieze PNL in deja constituita alianta USR-MRI.
Eu personal m-am saturat de jocurile Sistemului care de 28 de ani prabusesc Romania, alunga milioane de Romani si permit Jaful National care depaseste 200 de miliarde de euro !


Ca sa intelegem ceva, va spun ca Romania si Romanii ar fi putut fi salvati cu numai 50 de miliarde de euro ! Puteam sa avem Spitale, Educatie, Locuri de munca, Prosperitate si Demnitate !
E adevarat, in frunte cu mine, am sperat ca Presedintii Romaniei vor salva Neamul Romanesc ! Am gresit ! Presedintii au fost mereu ai Sistemului !
E timpul sa vina unul de-al nostru, al Romanilor ! Al Neamului Romanesc !

Deocamdata eu sint singurul care a intrat in batalie ! Va fi una pe viata si pe moarte fiindca stiu ca am dat sah Sistemului ! Sah-Mat-ul il vom da Impreuna ! Romanii impotriva Sistemului si a Papusilor din politica !
Ca e Iohannis sau Dragnea sau Ciolos, eu sint pregatit sa fiu cel mai bun Presedinte al Romaniei, ales de catre milioane de Romani in cel mai bun moment posibil !
ANUL CENTENAR ! Glorie Eroilor Nostri ! Bravo Patriotilor Nostri ! Traiasca Romania Dodoloata ! Nihil Sine Deo !
Voi uni Romanii intr-un singur Suflet ! Vom fi un Neam si o Tara !
Sa Fim Uniti ! Cum spun colegii Felicia si Claudiu de la Nasul Tv Canada !

Sa fiti iubiti !
Radu Moraru
Crestin, Roman, Liber si Candidat la Presedintia Romanilor de Pretutindeni


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here