29 OCTOMBRIE 2020 ESTE ULTIMA ZI PENTRU COMENZI, VALUL 1!

Dragi Romani,

Ati vazut ca poti scapa de frica de Covid 19 in citeva minute. Testul pe care i l-am facut colegei mele, Gabriela Calitescu, a facut peste 2 milioane de vizualizari printre Romanii de Pretutindeni!

Gabriela nu era speriata dar a dorit sa stie daca a avut Covid 19 sau daca are. Rezultatul a iesit negativ, nu a avut Covid 19 si nici nu are !

Dar iata citeva avantaje ale Gabrielei cu acest test :

  1. A aflat in citeva minute un raspuns corect, omologat prin Certificare Europeana, spre deosebire de testele romanesti care nu sint omologate si care reflecta coronavirusii, dar nu neaparat Covid 19. Altii tremura zile intregi pina primesc un raspuns, daca il primesc.
  2. In plus, Gabriela nu si-a dat identitatea genetica unor laboratoare, mai mult sau mai putin obscure
  3. Daca dorea, Gabriela pastra intimitatea testului, stia doar ea si noi echipa, nu avea a sa se teama ca vine DSP-ul sau Izoleta sa o ridice de pe strada !
  4. Daca Testul Rapid Covid 19, certificat european, i-ar fi aratat Gabrielei ca a avut Covid 19 si ca are anticorpi, atunci Gabriela nu ar mai avea nevoie de niciun Vaccin !!! Milioane de Romani care au anticorpi validati de Testul Rapid Covid 19 NU au nevoie de Vaccin !
  5. Avantajul acestui Test este Intimitatea ! Tu iei decizia cum sa actionezi, in cunostinta de cauza si nu sub influenta unor teste false sau irelevante, neomologate !

Sint primul Cetatean Roman care a adus aceste Teste si am ajutat multi prieteni din Familia Nasul Tv ! Am fost rugat insistent de catre mii de Romani sa aduc Teste pentru Romani ! Recunosc ca voi face ceea ce este impotriva conceptului meu de viata dar am inteles frica, panica si nevoia de siguranta a multor Romani ! Dupa acest “viral”, cu peste 2 milioane de vizualizari, m-au sunat sute de prieteni si cunoscuti sa ma roage sa ma implic !

Eu stiu bine, zona asta medicala e o zona periculoasa ! Am rugat multe firme Romanesti sa se implice, nu a dorit nimeni ! Le e frica de Sistem ! Pe de alta parte, Nemtii nu vor sa auda de firme Romanesti ! Noroc ca Brandul Nasul & Radu Moraru functioneaza pe tot Globul !

In plus, stiti vorba aceea in RO, “Bine faci, rau o patesti !”

Dar am ales sa risc, vorba lui Trump dupa ce a iesit din spital si dupa ce a cistigat batalia cu “dusmanul invizibil” !

Negocierile au fost grele dar iata rezultatul:
VALUL 1 – 480 de Teste Rapide Covid 19 (livrare aproximativ 12 Noiembrie)
Minim 20 Teste = 4.000 Lei
Maxim 20 Teste = 4.000 Lei

Speram sa existe si un Val 2 de comenzi, cu livrare aproximativ 5 Decembrie 2020, dar vom face un anunt oficial in zilele urmatoare!

Plata se poate face din acest moment, plata integrala, pe contul CEC Bank:
Iban: RO39CECEB12508RON4483152
Nume: Radu Moraru

IMPORTANT : Cind faceti plata, la Rubrica DESCRIERE, mentionati un numar de telefon mobil si o adresa de e-mail ! Veti fi contactati !

Livrarea se va face direct din Germania!

Plata se face doar in LEI…DAR LIVRAREA se poate face la orice adresa valabila din Uniunea Europeana ! Livrarile se vor face in functie de ordinea in timp a platilor, asa cum le furnizeaza CEC Bank pe extrasul de cont ! Livrarile sint limitate la stocul disponibil !

Sa fiti iubiti! Si nu lasati virusul sa va domine vietile !
Radu Moraru