Stomatologul deghizat in miner care protesta in urma cu cateva zile la televizor, apare cateva minute in documentarul „Rosia Montana, un loc la marginea prapastiei”, unde vorbeste despre meseria sa si despre motivele pentru care doreste deschiderea minei.

[jwplayer config=”526×310 – homevideo” mediaid=”46037″]

Medicul stomatolog de la Rosia Montana se da drept miner la proteste

In imaginile pe care B1Tv le-a transmis de la Rosia Montana, unde 20 de mineri s-au blocat in mina, apare si o figura cunoscuta publicului din spoturile pro exploatare. Este vorba despre un medic stomatolog care apare pe Youtube intr-0 secventa dintr-un documentar. Insa, acelasi medic se regaseste si printre minerii ce protestau miercuri in subteran. Sa intelegem ca medicul isi doreste un loc de munca in mina?

Sursa: Facebook – Save Rosia Montana

1175525_1399203390308007_345941065_n

 

15 COMENTARII

  1. Greu de gasit calificative in dex pentru acest individ.Maninca o pita alba, pentru ca toti minerii au probleme grave cu dintii. E penibil cu inelele tiganesti care il dau in vileag ca e un parvenit. El e un mare domn acolo,chiar daca a chelit (si isi ascunde cu mare grija chelia),e un intelept printre necunoscatorii si incultii locali.
    Apropos de stomatologul asta care n-a binevoit sa aloce o suma modica fata de cit cistiga sa-si modernizeze cabinetul (tehnica e dn anii ’80)…toti minerii aia din mina…stateau supect de bine cu dantura…

  2. Este o lupta intre BINE si RAU care se desfasoara la nivelul strazii, intre jurnalisti, intre oamenii politici. Noi trebuie sa luam atitudine si sa sustinem BINELE. Voi ce faceti?

  3. Draga Nasule,
    Respect pentru onestitatea ta legata de controversa Rosia Montana. Stim ca ai dreptate. Dar ce este de facut? Nu se poate sa nu existe o cale ca genul asta de mirsavii sa fie sanctionate.
    CNA, DNA etc…nu exista nicio solutie? Mi-ae rau si parca nici nu-mi vine sa cred ca se pot intimpla astfel de enormitati. Daca poti, ca jurnalist, investigheaza si spune-ne si noua cum se poate lupta legal cu asa ceva…

  4. România contraatacă. Petrică Resources vrea să exploateze aur cu cianuri lângă Toronto

    O companie românească a preluat modelul canadienilor de la Gabriel Resources şi intenţionează să exploateze aur undeva lângă Toronto.
    Proaspăt înfiinţata companie de minerit Petrică Resources, cu capital integral privat românesc a depus deja dosarul pentru o exploatare la suprafaţă de 30.000 km pătraţi, într-o zonă protejată din Canada.
    „Am discutat cu liderii politici canadieni, le-am explicat că metoda de exploatare prin cianurare e cea mai sigură şi cea mai profitabilă şi tot ce le cerem e să ne lase să dăm drumul la treabă, singura lor obligaţie fiind să gestioneze lacul de reziduuri pe care îl va lăsa în urmă exploatarea”, explică Decebal Popescu, inginer de la Petrică Resources.
    Potrivit companiei româneşti, dimensiunile gropii care va rămâne în urma exploatării sunt minuscule în comparaţie cu suprafaţa Canadei.
    „Impactul de mediu e infim. Abia dacă afectăm 1 la mie din teritoriu, iar beneficiile pentru economia Canadei ar fi importante. Le dăm 6% din tot ce găsim, mai puţin aurul. Prin contractul pe care l-am propus Canadei am menţionat că în cazul în care ne refuză trebuie să ne plătească 4 miliarde de dolari, deci oricare ar fi răspunsul eu zic că ne-am aranjat pe viaţă”, a mai declarat Decebal Popescu.

  5. ce figuratie cu medicul?pai la fataul ala al lui numai la fosile sa faca reclama,pe bune! iar minierii care s-au inchis sa ramana acolo pina se gaseste de munca la sute de mii de romani din tara

  6. APROPO CIND SAU INCHIS FABRICILE DE LA ,RULMENTUL 10.000 DE MUNCITORI,TRACTORUL 20.000 DE MUNCITORI,AUTOCAMIOANE 20.000 DE MUNCITORI DIN BRASOV,CE A FACUT GUVERNUL PT EI???NIMIC….FABRICILE ENUMERATE ERAU CELE 3 COLOSURI INDUSTRIALE ALE ORASULUI,JUDETULUI SI TARI,UNDE CREDETI CA SINT ACESTI OAMENII,ROSIA MONTANA????????SINT MAI BUNI BANI CORPORATIEI PE TERMEN SCURT,DECIT MEDIUL INCONJURATOR SI SANATATEA POPULATIEI DIN ZONA SI NU NUMAI,CI SI DIN TARA????AI AUZIT DE RECOVERSIE SOCIALA,SAU NU VA INTERESEAZA,SA MAI MUNCITI??????O SA PATITI CA IN GUATEMALA SI IN ZONELE UNDE AU EXPLOTAT SI MAI EXPLOATEAZA CORPORATI,ATUNCI NIMENI NU SE VA MAI UITA LA VOI CIND VETI CERE DISPERATI AJUTORUL…EU VREAU SA TRAIESC INTRO ROMANIE FARA CEANURI….

Comentariile sunt închise.