Susții R.A.D.U., susții SALVAREA NAȘUL TV!

0
731

Plătești impozit pe profit? Direcționează 20% din impozitul pe profit pentru Asociația Responsabili Apăram Democrația Uniti!

Poți sponsoriza Asociația R.A.D.U (Responsabili Apăram Democrația Uniți) atât în cazul în care reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în cazul în care reprezinți o microîntreprindere. Acest lucru se poate face până la data de 31.12.2023, pe baza unui contract de sponsorizare, după cum urmează:

Dacă ești o societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Dacă ești o microîntreprindere, poți sponsoriza Asociația R.A.D.U (Responsabili Apăram Democrația Uniți), potrivit legii.
Obiectul contractului îl constituie redirecţionarea, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal, a unui procent de până la 20% din impozitul pe profit/ venitul microîntreprinderilor datorat statului de către Sponsor pentru susţinerea activităţilor Beneficiarului ( Asociația R.A.D.U.).

Descarcați contractul de mai jos, completați-l și trimiteți-l pe adresa de e-mail: [email protected]

DESCARCA AICI : CONTRACT SPONSORIZARE