LIDERI S.O.S., DESPRE CRIZA DIN PARTID

0
355

În emisiunea Să Vorbim Despre Tine, de luni, 14.02.2024, Gabriela Calitescu a dezbătut subiectul zilei, criza din Partidul S.O.S. , când mai mulți lideri de filiale și-au exprimat și explicat opinia lor despre scandalul generat în interiorul partidului care a aprins toată presa românească.

Criza din Partidul SOS România, o criză dezbătută pe toate părțile, pe toate canalele media, după ce președintele SOS, DIANA IOVANOVICI SOSOACA, l-a demis pe soțul său din funcția deținută în partid și după ce SILVESTRU SOSOACA a reacționat rapid printr-un comunicat de presă, declarând că decizia este ILEGALĂ și încalcă STATUTUL PARTIDULUI. În mai multe emisiuni TV s-a emis ipoteza că scandalul este fabricat chiar de către soții Sosoaca, împreună cu “creiere strategice” din acest partid.
De asemenea, pentru că în data de 19.02.2024 Gabrielei Calitescu i s-a folosit imaginea pe mai multe posturi TV, cum ar fi Antena 3 CNN, România Tv, REALITATEA TV, etc, fară a fi contactata de vreuna din aceste televiziuni, fară ca lumea să știe contextul, a vorbit în premieră despre, deja, celebrul dans, de la un eveniment public, dintre realizatoarea Nașul Tv și domnul SILVESTRU SOSOACA. Televiziunile au titrat, bombardând burtierele, “BLONDA MISTERIOASĂ”, cu care și-au hrănit setea de scandal și audiența. (puteți vedea clarificarea acestui subiect în VIDEO). Dar, dincolo de acest element tabloid folosit de televiziunile mainstream, la Nașul Tv au intervenit în direct, în plină criză SOS, cu aromă intensă de film regizat, LIDERI de FILIALE, din țară, din diaspora, dar și de la București, cum ar fi unul dintre vicepreședinții SOS, MIHAI RAPCEA.

Au participat în emisiune dl BOGDAN VASILE, fost președinte al filialei din MAREA BRITANIE, ANDREAS STANCA, președinte al filialei CLUJ, avocatul MIHAI RAPCEA, vicepreședinte SOS, Marius Tudor care, după cum a mărturisit în emisiune, a avut calitatea de purtător de cuvânt, împuternicit de DIANA IOVANOVICI SOSOACA, președinte SOS. Niciunul dintre soții Sosoaca, nici Diana Sosoaca și nici Silvestru Sosoaca, nu au acceptat invitația de a participa în emisiune. Gabriela Calitescu a precizat câteva lucruri importante, în spiritul ADEVĂRULUI, indiferent de inepțiile care s-au vehiculat pe un canal media, agreat de președintele SOS. Povestea este foarte simplă și a fost spusă CONCIS și EXPLICIT.

În emisiunea SVDT, din data de 15 ianuarie, RADU MORARU, a făcut o analiza a întregului TABLOU al PARTIDELOR POLITICE, din ROMÂNIA, inclusiv SOS. După această emisiune, DIANA IOVANOVICI SOSOACA, în primă FAZĂ, a venit în emisiunea noastră, din data de 17 ianuarie, fară să facă referire la analiza lui RADU MORARU, că și când nimic nu ar fi deranjat-o. Acest lucru a fost punctat în emisiune cu un material din acea ediție de miercuri, cu care lumea se obișnuise. Dar-dar, s-a supărat pe data de 21 ianuarie, adică după 6 zile, pe aceeași analiză a lui RADU MORARU. Deci, a trecut aproape o săptămână că să-și dea seama că este supărată… Cum ar veni, tragi o palmă cuiva acum și leșină peste 6 zile…

Emil Cirjan
producator general