Lumea, între adevăr și minciună | Aurelian Pavelescu | 20 februarie 2024 @NasulTv

0
135

În emisiunea de marți, 20 februarie, Gabriela Calitescu l-a avut invitat, în emisiunea „Să Vorbim Despre Tine„, pe Aurelian Pavelescu, președinte PNTCD.
Predicatul emisiunii a fost: Lumea, între adevăr și minciună. În această LUME, există două arme, pe care oamenii le folosesc în scopuri diferite: ADEVĂRUL și MINCIUNA. Când MINCIUNA este deghizată si seamănă cu un ADEVĂR, atunci poate fi o armă de distrugere în masă, sub altă formă, evident, dar cu rezultate incredibile…
Gabriela Calitescu a dezbătut împreună cu invitatul său despre TABLOUL LUMII în care trăim și pe care trebuie să-l înțelegem, pentru a reuși, împreună, să-l schimbăm în bine. Acest TABLOU, sumbru acum, vă putea fi readus la NORMALITATE printr-o luptă continuă a fiecăruia dintre noi. NOII LIDERII MONDIALI, în cazul nostru cei care ne conduc de la BRUXELESS, duc politici de DEZRĂDĂCINARE a popoarelor de la credință, de la identitatea lor istorica, de la distrugerea FAMILIEI, de la CONFISCAREA SUVERANITĂȚII, de la ADN-ul fiecărui POPOR în parte.
De asemenea, s-a discutat și despre șefii Uniunii Europene, care au ajuns să facă legea în toate țările membre. În acest context am vrut să înțelegem cine sunt conducătorii conducătorilor noștri.

În emisiune am prezentat un articol care ne vorbește despre NEPOTISMUL în politica europeană. Cine sunt liderii care le-au călcat pe urme părinților și ocupă „fotoliile” politice puternice? , în timp ce acești „băieți și fete” critică ROMÂNIA de, culmea IPOCRIZIEI, NEPOTISM!
https://www.politico.eu/article/europes-top-10-political-nepo-babies/
Există o mulțime de modalități de a deveni politician, dar având părinți celebri poate fi un avantaj. Charles Michel, Jens Stoltenberg sau Marine Le Pen sunt doar câteva exemple de politicieni care le-au călcat pe urme părinților, transmite politico.eu. În Parlamentul European, chiar luna aceasta, Helmut Geuking, un parlamentar german dintr-un partid marginal din grupul Partidului Popular European, a demisionat din funcția de europarlamentar și a fost înlocuit oficial de fiul său, Niels Geuking. Numele micii lor mișcări politice este Partidul Familiei. Acest tip de comportament a funcționat pentru un număr surprinzător de mare de politicieni din întreaga Europă. Să luăm doar un exemplu: Charles Michel, Președintele Consiliului European, Charles Michel, a rămas ferm în afacerea familiei. Fiul lui Louis Michel, care a fost ministru de Externe al Belgiei, comisar european și membru al Parlamentului European, Michel Jr. s-a străduit să scape de comparația cu tatăl său la începutul carierei sale (mulți belgieni mai în vârstă încă îl numesc le fils – fiul). Dar și-a făcut un nume că cel mai tânăr prim-ministru belgian înainte de a prelua funcția de președinte al Consiliului European. Michel are un frate mai mic, Mathieu, care ocupă în prezent funcția de secretar de stat la Bruxelles pentru administrarea clădirilor (el este cel din spatele reconstrucției Palatului de Justiție).

Gabriela Calitescu a discutat cu dl Aurelian Pavelescu criza din Biserica Ortodoxă Română, dar și despre drama părințelului nostru lONGHIN Jar, mitropolit al Cernautului, acum pe teritoriul Ucrainei, bătut și acum anchetat. Părintele Jar rișca acum o condamnare definitivă cu închisoarea, fară că BOR și Statul Român să miște vreun deget.

Emil Cirjan
producator general