Bombă: Preşedintele Trump îi cere demisia ambasadorului american Hans Klemm!


Publicat: 6 Ian 2017, 13:09 Actualizat: acum 9 luni comentarii

  

Soc si groaza printre acoperitii din presa dimboviteana! Icoana lor de la Ambasada americana va trebui sa treaca un test al barbatiei : sa-si dea demisia !

Motive ar fi suficiente, primul fiind acela ca a slujit-o pe Hillary Clinton si nu poporul american ! Culmea penibilului, Hans Klemm i-a ordonat lui Iohannis sa declare ca e LGBTist si contra „fanaticilor religiosi” iar lui Coldea i-a ordonat ca toata presa si tot Sistemul sa o pupe in fund pe baba Hillary !

Elegant, Trump nu l-a nominalizat direct pe Hans al nostru ci a cerut tuturor ambasadorilor americani care au fost numiti politic sa demisioneze pina pe 20 Ianuarie, potrivit New York Times !

Oare Hans zis „Clema” va fi suficient de barbat ?! Sau s-a vopsit si el in culori dimbovitene si tot spera ca Trump va pati ceva sau ca Hillary va da buzna la Casa Alba pe o coada de matura !

Culmea tupeului, Hans dadea declaratii de Anul Nou in care anunta ca vrea sa mai munceasca multi ani la Bucuresti in sprijinul celor doua popoare ! Poate in privat, simpaticule !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru