Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, dă şah-mat Sistemului!


Publicat: 14 Feb 2016, 9:08 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

laura codruta kovesi

1. Popularitatea DNA si a lui Kovesi sint uriase, peste 65% in rindul romanilor!

2. Kovesi provine din Sistem insa a reusit sa le supravietuiasca lui Maior, Coldea, Oprea, Ponta, Udrea, Basescu. Are putine „cicatrici” iar santajul care se incearca asupra ei este „subtire” in fata opiniei publice.

3. In aceste luni i s-au aratat mai multe „pisici”: una „mai veche” de la Coldea, si doua „mai proaspete” de la Oprea! Nicio „pisica” nu o va dobori pe Kovesi.

4. Simtind ca dusmanii (cita frunza si iarba!) o vor „zburata” de la sefia DNA, Kovesi a inceput o campanie in forta: a cerut ca toti puscariasii sa achite PREJUDICIUL daca vor sa beneficieze de clementa la eliberarea conditionata inainte de termen! Bomba! Asa e, poporul vrea banii inapoi! Toti banii!

5. Viitorul lui Kovesi la sefia DNA depinde de Ciolos si Iohannis! Daca cei doi o vor „lovi pe la spate”, popularitatea lui Kovesi va depasi 70% iar popularitatea celor doi, destul de fragila, va scadea!

6. Paradoxal, Kovesi este astazi cel mai puternic om politic din Romania chiar daca nu este politician. De aceea cred ca ea va ramine, in continuare, sefa DNA. Stie prea multe!

7. Odata „zburata” de la DNA, Kovesi devine, in plan politic, jucatorul nr.1 ! Surprizele pe care le poate produce in alegerile locale si parlamentare sint uriase! Ea poate da peste cap orice calcule electorale care se fac astazi!

Concluzie:

Nu stiu daca Ciolos si Iohannis o iubesc pe Kovesi dar stiu sigur ca cel mai confortabil pentru ei este ca LCK sa ramina la sefia DNA !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru