saftoiu nasulAdriana Săftoiu a fost, marți seara, invitata lui Radu Moraru în cadrul emisiunii Nașul. Întrebată dacă consideră că postul NAȘUL TV este o televiziune liberă, răspunsul acesteia a fost unul simplu, dar categoric.

Radu Moraru: Ai experiență și în presă, ai fost în diverse poziții importante în Statul Român, începând cu Guvernul Radu Vasile, apoi Traian Băasescu, primărie și campania electorală și Cotroceni, ai fost consulant politic și astăzi ești consultant de imagine, te uiți la NAȘUL TV?

Adriana Săftoiu: Uneori da, uneori nu.

Radu Moraru: Întrebarea mea e simplă. Cum vezi astăzi, în peisajul ăsta de presă, având în vedere că tu știi exact cine sunt patronii de presă și îi cunoști pe foarte mulți dintre ziariști, ai putea spune că televiziunea NAȘUL TV este o televiziune liberă?

Adriana Săftoiu: Aș putea să spun că mă mir că reziști.

6 COMENTARII

  1. Dovada cea mai clara ca nici nasul tv nu este o televiziune libera o reprezinta evitarea raspunsului direct al saftoaei.

    • CÂT TE PLĂTEȘTE MĂ SĂ COMENTEZI TÂMPENIILE ASTEA? VAI DE MĂ-TA!

      CINJDECENȚI LA LINIE??????

    • CÂT TE PLĂTEȘTE MĂ SĂ COMENTEZI TÂMPENIILE ASTEA? VAI DE MĂ-TA!

      CINJDECENȚI LA LINIE???????

      • bâlbâitule , vezi că te cam repeţi !

        Şi stai liniştit : sunt plătită brici . Pentru că eu fac plăţile , i mean … Anyway , aşa ca să pricepeţi toţi : chiar n-am nimic cu mogulu’ vost’ . Mi se pişcă . E zero . Nimic . Nada ! Praf …
        Eu am ce am cu voi : proştii ! Că el săracu’ nu mai are nici o şansă .
        De ce ? Poi pentru c-aşa sunt şmecherii : fraieresc proştii ca tine , fraiere !

Comentariile sunt închise.