iohannis palton

Jurnalistul Mircea Marian vorbeste, pe o retea de socializare, despre lipsa de respect a politicienilor romani pentru cheltuirea banului public, dand trei exemple care ar trebui sa-i puna si pe politicieni, dar si pe alegatori pe ganduri.

„Președintele Lituaniei călătorind cu avionul, la clasa economic. Președintele Austriei călătorind cu trenul, spre Bregenz, și ducându-și singur valiza. Președintele Elveției așteptând trenul în gara din Neuchatel. Precis sunt niște trucaje, au fost sterșe imaginile cu sepepiști cărând paltoane 😛

Serios: alegătorii se schimbă, se uită la fiecare ban cheltuit de către demnitari și nu mai acceptă comportamente princiare. Unii politicieni înțeleg, alții nu”, comenteaza jurnalistul pe Facebook.

De remarcat este ca toti cei trei demnitari reprezinta tari cu economii solide care si-ar permite cu larghete bugete sporite de reprezentare sau protocol.

presedintele-lituaniei-cursa-low-cost

 

presedintele austriei - tren

 

presedintele elvetiei - tren

3 COMENTARII

  1. …ei ,acum faceti comparatie dragi romani,suntem exagerati când criticam parvenitismul lui Johannis si al primei doamne (pupaza din tei ) ?….sau isi bat joc pe fata de amaratul care l-a votat ?

    • Mie mi-au sarit in cap Mihaela Ciovica, Ionut Florin si altii ca ei, postalaci platiti sa contrazica pe toti care critica. Am spus acelasi lucru intr-un post anterior. Toti il cainau pe bietul presedinte si pe biata doamna, care, mai nou, se numeste prima doamna, de parca Romania ar respecta, prin politicieni ei, femeile ca pe niste doamne. Niste ipocriti parveniti cu totii!

  2. Acestia au bun simt in comparatie cu politicienii romani . Educatia a invins pornirile egoiste a primitivilor politicieni si se gandesc ca sunt trimisi in functia respectiva pentru a se gandi la nevoile celor multi ,nu ale lor De la cine sa invete politicienii de azi ai Romaniei ,de la unul ca Iliescu ce dadea la mana covrigeii lui nea Nicu si lenuta sa l-e bage pe gatul sticlei de sampanie ? Brucan ,Neulander Chivu Stoica ,Maurer , ce educatie sa faca acestia ? Cea mai inalta scoala era Fane Ghiorghiu si acolo se invata cum sa minta poporul si sa-l subjuge .

Comentariile sunt închise.