vadimMoartea fulgeratoare a lui Corneliu Vadim Tudor a atras atentia si amatorilor de conspiratii, relatează wowbiz.ro

Corneliu Vadim Tudor s-a stins fulgerator, la doua zile dupa ce fusese vazut in public, la un eveniment care a avut loc la Ambasada Rusa. Tribunul nu parea bolnav si nici suferind, asa ca nimeni nu se gandea ca peste doar doua zile va ajunge pe mana doctorilor care nu vor mai putea sa-i salveze viata.

Pornind de la ideea ca Vadim a deranjat foarte mult prin violenta limbajului sau, autorii site-ului crestin saccsiv.wordpress.com acrediteaza ideea ca politicianul ar fi fost lichidat. Autorul articolului pune cap la cap cateva informatii care au circulat in ultima vreme in randul preotimii si le coroboreaza cu unele atacuri ale tribunului la adresa „capeteniilor Bisericii Ortodoxe Romane” si a unor organizatii considerate oculte.

„O personalitate din zona manastirilor, care doreste sa-si pastreze anonimatul, nu exclude ipoteza. Iata doua texte care mi le-a trimis pe e-mail, dintre care ultimele postari au aparut pe Facebook, pe contul CVT: Cateva intrebari la adresa capeteniilor Bisericii Ortodoxe Romane? Va e mila de arabii pagani, dar nu va pasa de milioanele de romani pribegi prin lumea larga? L-ati abandonat pe Iisus pentru Allah si pe Brancoveanu pentru Osama Bin Laden? Biblia spune sa fim milostivi, dar nu sinucigasi. (…) In urmatoarea perioada, eu si PRM vom organiza un mare miting si mars de protest impotriva invaziei barbare si impotriva amenajarii marelui focar de infectie: Moscheea Mamut…”, scrie saccsiv.wordpress.ro, citand cateva postari ale poetului.

In acelasi articol este amintita o poezie in care Vadim infiera masonerie, o organizatie cu caracter secret acuzata ca doreste instaurarea Noii Ordini Mondiale: „Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie / Scapa de masonerie! / Numai neamuri proaste, smecheri, impostori / Toti sunt Mari Maestrii (in a trage sfori)”.

„Moartea sa survine intr-un moment oportun pentru maestrii haosului. Cu cat mai mult cu cat o alta voce, cea a lui Gigi Becali tace. Asadar chiar daca nu sunt adeptul, teoretic, nici nu pot exclude ipoteza eliminarii sale”, incheie autorul articolului.

Vadim Tudor a fost înmormântat astăzi cu unoruri militare la cimitirul Ghencea Civil. Incidentele nu au lipsit până în ultima clipă. Sicriul politicianului nu a încăput în cadou astfel că a fost nevoie de spargerea pereţilor pentru a se lărgi marginile. Mai mult, un bărbat a leşinat în timpul slujbei de înmormântare.

Slujba a fost oficiată de un sobor de 16 preoti, printre care și naşul său de cununie. A fost o ceremonie specială, cu recitări de poezii şi discursuri. Miercuri, Doina Tudor a lansat un apel disperat: „Vadim a murit sărac, avem nevoie de ajutor”. Mii de oameni au venit să-i aprindă o lumânare, însă foarte puţini politicieni i-au fost alături, infomează România TV

Sora cea mare a lui Vadim Tudor a ajuns şi ea la căpătâiul lui. Maria Magdalena spune că îi este teamă că se va prăbuşi când îşi va vedea fratele în sicriu. „Îl iubeam cel mai mult dintre toţi fraţii”, a mai spus ea.

„Dumnezeu sa-mi dea putere cand il vad acolo sa nu cad. Ii multumesc cum a aranjat totul, sa le dea putere fetelor. Îmi este teama sa nu cad când îl voi vedea, dar Dumnezeu imi va da putere sa trec peste aceasta incercare. Trebuie sa iau din mana Lui si problema asta. Sunt niste momente ingrozitoare. L-am crescut de mic, am fost 5 frati. L-am crescut de mic si il iubeam foarte mult, ca pe copilul meu. Si el foarte mult a tinut la mine si la ceilalti frati, dar intre noi a fost o relatie altfel. M-am rugat foarte mult, ma rog si pentru ceilalti, dar si pentru el. A fost un om cum rar a avut Romania. Nu stiu daca am mai avut post decembrist ca el. Ramane istorie. M-am uitat cata rautate in lumea asta, de ce nu i-ai dat voie sa-l tina putin la Senat, de ce atata rautate?”, a declarat Maria Magdalena Dumitru.

Sute de oameni au stat la cozi ca să-şi ia adio. În schimb, foarte puţini politicieni au venit la căpătâiul lui Vadim. Fostul senatorul PRM Marius Marinescu, liberalul Ioan Oltean şi senatorul Dumitru Pelican i-au aprins o lumânare, în timp ce Gabriel Oprea, Klaus Iohannis şi Nicolae Văcăroiu i-au trimis o coroană.

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Tribunul a murit, luni seară, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală din cauza unor probleme cardiace. Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Calmante iau tot timpul, încă nu mă pot obişnui cu ideea că el nu mai este. Nu ştiu, nici nu vreau să mă gândesc la ziua de mâine, va fi cea mai nefericită zi din viaţa, nu vrem să ne gândim”, a mărturist văduva lui Vadim.

Văduva Tribunului a mărturisit că politicialul avea tratament de 17 ani. „Făcea patru injecţii pe zi, a spus Becali că lua medicamente chinezeşti, le lua concomitent cu insulina, eu îi făceam insulina, eu sunt asistentă medicală, dar n-am mai profesat, ca să-l ajut pe el”, a mai spus Doina Tudor.

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a cerut ca sicriul cu trupul neînsufleţit al răposatului ei soţ să fie depus la Senat, însă Biroul permanent al Senatului a respins solicitarea.

„Sunt supărată pe ce s-a întâmplat ieri, nu e proprietatea lui Tăriceanu, iar soţul meu a lucrat 16 ani, a umblat în toată lumea, s-a întâlnit cu regi, şefi de stat. El are 2-3.000 de fotografii din deplasări şi i s-a refuzat dreptul să stea 2 ore în instituţia pe care a iubit-o foarte mult. A fost un mare patriot, ca om a greşit şi el, că avea o gură mai mare, dar ca politician nu cred că are cineva ce să-i reproşeze. Nu avea nimeni dreptul să-i refuze locul acolo în Senat, nu deranja pe nimeni două ore… N-am primit nicio coroană de flori şi niciun răspuns oficial la cererea mea. Domnul Ilie Sârbu a spus că au refuzat, pe motiv de comportamentul lui… nu-mi aduc aminte să fi fost necivilizat în Parlament. Nu au ce să-i reproşeze pe această linie, pe linia cealaltă de om poate da, dar aşa nu aveau de ce”, a spus supărată văduva lui Vadim.

 

8 COMENTARII

  1. Si daca l-au omorat chiar securistii lui cand au vazut ca VC Tudor devenise propagandistul ideilor lui Putin? Doar avea nevoie de bani!

  2. „Coincidenta”? sau nu!

    „Acum eşti captivă la mine
    Am vrut să-ţi arăt, draga mea
    Că nu-mi este frică de tine:
    Ţi-am pus şoricioaică-n cafea.”

    Aceasta ultima strofa sugereaza ca Vadim fusese informat ca urma sa fie asasinat, dar ca el ii pusese otrava „mortii” in cafea si ca s-ar fi putut apara! Dar cind a fost amenintat si de ce?

    Ultimul mesaj a lui Vadim Tudor către poporul român (inceputul lui septembrie 2015; in Tricolorul se pare):

    „Criza refugiaţilor este o diversiune criminală Israeliano-Americană .
    Nu-mi vine să cred că s-a ajuns aici ! Avem de-a face cu o declaraţie de război în toată regula. Această nebunie e clocită în laboratoarele israeliano-americane. Trageţi clopotele, români ! Miting şi Marş de Protest în Capitală împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut !
    America a lansat asupra Europei o nouă şi devastatoare bombă atomică: Migraţia! Barbarilor. Nimeni nu se mai îndoieşte că valurile de imigranţi afro-arabi reprezintă o diversiune criminală, cu consecinţe incalculabile asupra Europei. Deranjează Europa Creştină – aşa că trebuie islamizată ! E o stare de război nedeclarat.
    Atunci cînd printre principalii finanţatori am văzut numele lui George Sörös, mi s-a luat o pînză de pe ochi. Carevasazică, asta era !
    Ce facem cu România? Ce logică e asta? Ne-au plecat milioane de români creştini în lume, după o bucată amărîtă de pîine, iar în locul lor ne sînt băgaţi pe gît, cu forţa, milioane de venetici musulmani ? Devenim Paşalîc, sau Califat ? În următoarea perioadă, eu şi PRM vom organiza un mare Miting şi Marş de Protest în Capitală. Şi împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut. Nu Jihadului ! Stop experienţelor şi provocările diabolice ale evreilor şi yankeilor !
    Trageţi, clopotele, români ! E pericol să dispărem ca Ţară şi ca Popor !”

    Semnat: CORNELIU VADIM TUDOR

    Cu o Europa clocotinda, numai de un mars de protest nu avea nevoie „democratia judeo-sionisto-americana” la Bucuresti. Si cred ca Vadim pe cele doua teme deosebit de fierbinti: moscheea uriasa si invazia Europei, ar fi putut sa adune cel putin 10.000 de romani in Bucuresti! Or aceasta demonstratie de protest ar fi putut fi vazuta de intreaga planeta! Avea nevoie „guvernul mondial” – Mossad-CIA – de un asa mare semn de intrebare in mentalitatea planetara? Desigur NU! Asa ca l-au ASASINAT! Cum? Sa nu uitam armele pshihotronice care pot transforma un om perfect sanatos intr-o LEGUMA!; in citeva secunde! Dar un om bolnav precum a fost Vadim?; intrebati-l si pe Pavel Corut ca el si sotia lui au patit-o!
    Asa ca lista continua si e deschisa: Eminescu, Codreanu, posibil Goga si IC Bratianu, MARESALUL Antonescu, Ceausescu, Culianu si iata acum Vadim Tudor! Sceptic sunt si pentru moartea marelui istoric si patriot Gh. Buzatu! Desi a murit mult mai in virsta decit Vadim (74 de ani?), presa a anuntat moartea rapida si suspecta a marelui istoric!
    Fapt este ca in ultimii 10 ani romanii au pierdut trei mari patrioti – inegalabili deocamdata dupa parera mea – a caror voce in Parlamentul Romaniei – ca si continut nationalist dar si ca virtuozitate in folosirea limbii romane – care NU vor fi egalati prea curind!; punct.

    PS. Observati asasinarea lui Ceausescu de Craciun (25 decembrie 1989) si asasinarea lui Vadim pe 14 septembrie 2015 de Ziua Crucii! Sa fie o alta „coincidenata”?; sau doar inca o umilire a crestinatatii!?

    • O umilire a crestinatatii asa cum prin Grecia , s-a dat o lovitura ,chiar simbolica , leaganului democratiei . Curand , foarte curand , o sa ne lipseasca dictatura lui Ceausescu caci ,rau cu rau ,dar mai rau fara rau . Ce vreau sa spun ? Que noua dictatura , va fi infinit mai dura decat cea a lui Ceausescu

  3. „din zona manastirilor” adica a manastirilor legionare, recte de la Mrea Petru Voda citire

  4. Ultimele mesaje ale lui Vadim Tudor către poporul român

    „Criza refugiaţilor este o diversiune criminală Israeliano-Americană .

    Nu-mi vine să cred că s-a ajuns aici ! Avem de-a face cu o declaraţie
    de război în toată regula. Această nebunie e clocită în laboratoarele
    israeliano-americane.

    Trageţi clopotele, români !

    Miting şi Marş de Protest în Capitală împotriva invaziei barbare, şi împotriva
    amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut !

    America a lansat asupra Europei o nouă şi devastatoare bombă atomică: Migraţia
    Barbarilor. Nimeni nu se mai îndoieşte că valurile de imigranţi afro-arabi
    reprezintă o diversiune criminală, cu consecinţe incalculabile asupra Europei.
    Deranjează Europa Creştină – aşa că trebuie islamizată ! E o stare de război
    nedeclarat.

    Atunci cînd printre principalii finanţatori am văzut numele lui George
    Sörös, mi s-a luat o pînză de pe ochi. Carevasazică, asta era !

    Ce facem cu România? Ce logică e asta? Ne-au plecat milioane de români
    creştini în lume, după o bucată amărîtă de pîine, iar în locul lor ne
    sînt băgaţi pe gît, cu forţa, milioane de venetici musulmani ? Devenim
    Paşalîc, sau Califat ?

    În următoarea perioadă, eu şi PRM vom organiza un mare Miting şi Marş de Protest în Capitală. Şi împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie:
    Moscheea Mamut.

    Nu, Jihadului ! Stop experienţelor şi provocările diabolice ale evreilor şi yankeilor !

    Trageţi, clopotele, români ! E pericol să dispărem ca Ţară şi ca Popor ! ”

    CORNELIU VADIM TUDOR

    septembrie 2015

  5. Diabetul si boala de inima netratate corespunzator n-au legatura cu teoria de fatza!

  6. Napoleon l-a omorat pe Caesar dupa ce acesta il omorase pe WC Tudor… delirul continua… :)))

Comentariile sunt închise.