tineriDe câteva zile circulă pe net un videoclip realizat de mai mulți tineri, care s-au săturat de umilințele la care România și românii au fost supuși de peste 25 de ani.
 Tinerii care ar realizat acest clip sub denumirea ”generația identitară” reușesc în 4 minute să facă un rechizitoriu dur la adresa clasei politice post revoluționare.  În videoclip generația identitară vorbște despre ea ca despre ”o altă generație de sacrificiu”:  ”Pentru că ne trimiteți la școală și nu ne plătiți profesorii! Ne trimiteți la școală și nu ne dați manuale!”
Tinerii îi mustră pe politicieni pentru atitudinea servilă față de organismele internaționale, care au transformat România în sclavă: ”Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!
Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: ”Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!”

sursa: activenews.ro

36 COMENTARII

  1. Cam de mult cred ca a trecut timpul de acuzatii, ura si tipete … Ceea ce trebuie cu adevarat este organizare reala si maturitate in gindire; un dialog real cu guvernul care daca mai prelungeste mult, voi veti pierde caci ei se vor „replia”… Presedintele trebuia sa fie in strada si vorbeasca deja cu demonstrantii. Ceea cer cei din strada e clar – care e problema? Asa a procedat si Iliescu. Iohannis a mai salvat aparentele chemind reprezentanti – ceea ce e f putin deocamdata. Structurati cererile si nu va lasati dusi de nas…NIMENI nu va da, ci voi trebuie sa luptati pentru voi – nu altii! Intotdeauna intre guvern si popor exista diferente – exact aceasta dualitate duce la progres. Dar cind o parte doar asteapta si judeca fara sa faca nimic, progresul nu are loc; totul stagneaza. Nimic nu e „granted”, nu se da pe tava de argint – oamenii au iesit, au luptat, au pierdut dar s-au intors pina au reusit. Asta e drumul pe care l-au parcurs tarile avansate.

  2. AU INCEPUT TRADATORII DE NEAM SI TARA, MAI PRECIS COZILE DE TOPOR , CARE AU SPRIJINIT FURTUL TARII, SA-SI SPUNA CUVINTUL..

  3. Poate vă va surprinde să aflați asta, dar nu vă datorează nimeni nimic. Ați făcut 18 ani – e și societatea voastră. Votați și munciți, sunteți coresponsabili de felul cum arată și va arăta România. Cei care ați învățat meserii adevărate, veți câștiga bine. Ceilalți, veți lucra la supermarket sau la call center, iar cei mai norocoși veți lua leafă de la o companie multinațională. Asta e viața voastră, lăsați văicăreala. Succes!

  4. POATE CA LA ALEGERILE DIN 2016, PARINTII ACESTOR COPII, (FARA VIITOR) , SE VOR GINDII MULT MAI BINE SI VOR PUNE STAMPILA PE CINE TREBUE SI NU PE CEI CE VOR SA VINA LA BUTONELE TARII , FARA CA SA FIE SLUGA POPORULUI ROMIN SI NU INVERS.

    CE DACA CELE 6.000 DE INTREPRINDERI, LASATE MOSTENIRE, DE FOSTUL REGIM ,EREAU IN CONSERVARE SI ACUM LI SE DADEA DRUMUL, MAI PUTEAU CA ACESTI COPII SA LE REPROSEZE PARINTILOR, CA AU FOST TRADATI ?

    CEI, CARE AU DISTRUS ECONOMIA TARII, TREBUESC TRASI LA RASPUNDERE, DE CATRE POPORUL ROMIN, POPOR, CARE A CONSTRUIT CELE 6.000 DE INTREPRINDERI SI DIN CARE, PESTE 2.000 AU FOST VINDUTE SI AU LUAT DRUMUL FIERULUI VECHI , LA TOPITORIILE, APUSENE . .

    • Comunismul (URSS) a fost creat de evreii bancheri din SUA si vestul Europei.

      URSS a fost prima forma de globalizare prin crearea unor structuri supranaţionale.

      Cominternul nu este altceva decat “bunicul” Uniunii Europene.

      Uniunea Europeană este modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic.

      Vestul si Estul sunt conduse de aceleasi elite globaliste (comuniste). Restul e cancan, manipularea popoarelor cu massmedia.

      Elitele manipuleaza popoarele (Est-Vest) ca sa provoace razboi, haos, apoi sa faca „ordine” din haos – guvernul comunist mondial.

      Citeste:

      1. ADEVĂRUL despre revoluţia bolşevică din 1917

      2. Genocidul popoarelor europene. Paneuropa şi sinuciderea etnică – Planul Kalergi

  5. Adevarul doare si toate astea se datoreaza generatiei prezente cu drept de vot.Era necesar sa aduceti si un tanar maghiar sa spuna acest lucru.Parlamentarii unguri sunt in barca spagarilor intotdeauna.Pensionarii si tiganii sunt spaguiti cu ajutoare sociale si un kg de zahar!!!!! Pacat ca nu ne trezim sa ne gandim la viitorul copiilor si nu la PREZENT!!!

  6. E dureros sa vezi copii constienti de grija zilei de maine,de faptul ca nu au nici un viitor in propria lor tara pentru ca a fost furat de o mana de ticalosi care sfideaza totul cu nesimtire.E dureros sa termini o scoala si sa nu iti poti asigura viitorul tu insuti,cand pe vremea comunismului,la 18 ani trebuia sa ai serviciu.Si e si mai dureros xa glasurile acestor copii nu vor fi auzite,pentru a se face ceva.In fond,Romania este si va fi condusa doar de hoti si marionete.

  7. un neam care așteaptă să fie salvat de copii este pe jumătate pierdut.Amin

  8. Lăsați-o ma moale cu copii la vot transformați într’o masă de manevră.Până la vârsta de 21-22 nu s-au finalizat toate procesele de cunoaștere în creier.Nu degeaba au fost mari dezbateri în parlamentul Britanic pentru reducerea vârstei de vot la 20 de ani.Politicienii din toată lumea și din toate timpurile au nevoie de mase cât mai mari pentru manipularea alegerilor cu cât mai mulți novici într’ale politicii cu atât mai bine, o țintă fiind oamenii fără cultură și tineretul încă necopt.

  9. lipsesc substantivele proprii al celor care au furat, al celor care ne-au facut sclavi, au facut averii NASTASE, Hrebencig, Iliescu, Udrea, COCOS , Pescariu, Videanu, fara numar Nu Romania sa gandeasca caci nu e o persoana ci cei care fac politica Ș baieti destepti si fete subtiri

  10. Copii habar nu au de istoria țării iar vârsta nu le permite să aibă raționamente complexe de politică internațională, s-au găsit și ei să vorbească fără să știe mare lucru.Îmi este teamă ca tineretul să nu cadă în capcana celor care vor ce este mai rău pentru țară, fiind la o vârstă când tot ce zboară se mănâncă,ar fi mai bine să învețe serios pentru o meserie și să lase problemele țării pe seama seniorilor.

    • Tineretul stie foarte bine „ce se mananca ” in aceasta tara .Ne documentam foarte mult pe acest subiect , politica mai exact si despre tara noastra . Doar pentru ca dumneavoastra inchideti ochii la ceea ce se intampla , asta nu inseamna ca trebuie sa o facem si noi . Si la istorie se invata despre astfel de lucruri , iar profesorii ne spun in fata care a fost situatia si cum Romania a reusit in NATO , UE si asa mai departe . Traim in aceasta tare si avem dreptul sa ne spunem opinia indiferent de varsta si avem dreptul sa speram la o tara frumoasa , fara politicieni de joasa speta . Noi suntem viitorul , iar viitorul speram noi sa nu fie ca si prezentul 🙂

    • postacule, mars in mortii matii si posteza-ti parerile platite pe peretii lu’ ma-ta

  11. toti guvernanti omoriti la sapun cu ei pe Ceausescu lau omorit si ei sa fie omoriti ,si jidanii din tara si masonii

  12. BRAVO COPII ,

    A SOSIT TIMPUL SA TRAGE-TI PARINTII LA RASPUNDERE, DEOARECE EI AU VOTAT PENTRU A VA CREEA VIITORUL PE CARE VOI IL DORITI ?.

    NU ESTE NICI UN SECRET, DACA O SA DERULATI INTENETUL ,,NASU” PUTIN IN URMA, O SA VEDETI CA, O CONTABILA DIN ROMINIA , A AJUNS IN OCIDENT, STERGATOARE DE FUNDURI CAPITALISTE SI SE SIMTE FOARTE FOARTE BINE ….

    CRED CA ,PARINTII VOSTRII, CIND AU VOTAT, CE AU VOTAT, V-A DORIT, DAR A TINUT SECRET, OBLIGINDU-VA SA INVATATI CIT MAI MULTA CARTE, CA SA VA FACA : STERGATORI DE FUNDURI CAPITALISTE, IN OCIDENT, MESERIE, CE DUPA CUM BINE VEDETI LA CONTABILA, TREBUE CARTE CIT MAI MULTA .

    ACUM N-AVETI CE FACE, SUPORTATI CONSECINTELE VOTURILOR PARINTILOR VOSTRII .. . .

  13. „au 18 ani? pot vota?” Daca nu au 18 ani si nu pot vota nu au nici creier sa gandeasca?Ce importanta are cine i-a pus sau daca au facut asta din proprie initiativa,numai faptul ca au fost de acord sa faca acest clip sunt de toata stima. ” mai bine si-ar face temele, mai bine ar fi olimpici…mai bine ar lasa prostiile si s-ar tine de scoala.”Scoala,temele,olimpici,toate aceste lucruri fac parte dintr-o monstruasa conspiratie de nu a mai da ragaz tinerilor sa gandeasca.De fapt se vrea indobitocirea lor de mici,din clasa 1-a,sau clasa 0(pregatitoare)sa aibe note bune,sa fie olimpici-o himera.Sunt bombardati zilnic cu tone de teme care de multe ori au utilitate 0.Au ajuns sa aibe meditatori din invatamantul primar.Ce ironie sau ce blestem.Adica copilul meu merge la scoala sa invete iar eu pun meditator din clasa a 2-a sa-l mai invete o data ce a invatat la scoala.

    • Corect. oricare dintre copiii acestia, prin simplul fapt ca au participat la crearea acestui clip, se dovedeste mai apt de vot decat un asistat social cu varsta peste 18 ani. Un asistat social isi recunoaste falimentul personal intinzand mana catre societate cersind pomana. Atunci intreb, daca isi recunoaste falimentul personal, cum poate decide prin vot pentru noi toti? Nu parintii acestor copii sunt de vina, ci masa de falimentari care merge incolonata la vot. Si nu pe net se va face schimbarea pentru ca pe net suntem mult mai putini decat cei ce-i voteaza pentru a-si primi painea cea de toate zilele nemuncita de ei, dar muncita de noi toti ceilalti. Atata vreme cat bogatii adunati cu cei mai saraci vor fi mai multi decat clasa de mijloc, in actualul sistem care garanteaza dreptul la vot indiferent de capacitatea de a discerne, vom fi sclavii lor. Bravo copii.

  14. cine i-a pus pe dracii astia la treaba? au 18 ani? pot vota? de unde atata devotament fata de o cauza atat de nobila precum suveranitatea? N-am cum sa zic nimic rau ca-mi sare toata lumea in cap…Decat sa fac filmulete care oricum nu aduc niciun fel de atingere niciunui personaj politic mai bine si-ar face temele, mai bine ar fi olimpici…mai bine ar lasa prostiile si s-ar tine de scoala. Nu vreti sa fiti soferii, vanzatorii sau „sclavii” (sclavia a fost abolita acum mult mult timp…nu conteaza) ideea e catoti vreti sa fiti manageri…iar nu e bun! nu putem avea 15000 de manageri pe an…mai bine ati vrea sa fiti ingineri…agronomi…si cand te gandesti ca am doar 25 de ani…cine a avut ideea infiintarii acestei ” initiative civice „, il/o rog frumos…sa-i lase pe bietii prunci sa-si vada de scoala.. astia pe care i-ati tras voi in poza…nu cred ca duc lipsa manualelor..succes in urmatoarele activitati

  15. Ce nu inteleg pustanii astia e ca nu furam mai mult intrind in Nato si UE, ci invers, am fi furat mai mult daca nu intram. Furam inca de pe vremea primului istoric care a scris ceva despre noi. Herodot, cine altul? Pentru care eram cei mai viteji dintre traci dar si cei mai hoti.

  16. Români, uniţi-vă şi luaţi-vă ţara înapoi !

    “ Pentru România şi împotriva Poporului Român, a fost pregătit un program diabolic şi extrem de periculos, cu un final incredibil. După falsificarea adevăratei istorii a Poporului Român şi după tentativele nereuşite de până acum, de data aceasta programul pregătit împotriva românilor este mult mai perfid şi diversificat. Scenariul derulat în România (copiat după cel aplicat în Rusia în anul 1917 şi în ţara noastră din 1945) a vizat ca, începând cu 22 decembrie 1989, în funcţiile de preşedinte al României, în conducerea Parlamentului, în Guvern şi în fruntea principalelor instituţii ale Statului Român să fie promovaţi şi susţinuţi cât mai mulţi minoritari care execută
    ordinele primite din străinătate. Românii încă nu ştiu că, în ultimii 25 de ani, nu au avut un preşedinte român al României, ci numai minoritari, care păstrează secretul asupra etniei din care fac parte. În mod deloc întămplător, românii sunt informaţi şi ştiu multe în cele mai diverse domenii, dar nu ştiu nimic despre etnia conducătorilor la nivel central, respectiv despre etnia celor care au ajuns preşedinţi ai Senatului şi Camerei
    Deputaţilor, membrii Birourilor Permanente ale celor două Camere, preşedinţi de Comisii parlamentare permanente, senatori şi deputaţi, prim-miniştri, viceprimi-miniştri, miniştri de stat, miniştri, miniştri delegaţi, secretari generali ai guvernului,consilieri prezidenţiali, secretari de stat, directori ai serviciilor secrete, conducători ai Televiziunii şi Radioului public, conducători ai instituţiilor centrale şi ai agenţiilor naţionale, cei din consiliile de administraţie de la Banca Naţională a României şi de la celelalte bănci de stat, până la lichidarea lor, cei din Comisiile prezidenţiale.

    Românii au dreptul să afle cine a guvernat România în ultimii 25 de ani!

    Unii dintre ei au dublă cetăţenie, alţii sunt copiii sau nepoţii celor care au adus
    comunismul din U.R.S.S., dar majoritatea au nume şi prenume neaoş româneşti.

    Când vor afla adevărul despre etnia conducătorilor din ultimii 25 de ani, românii se
    vor deştepta foarte repede şi vor înţelege de ce, prin viclene uneltiri, Ţara a fost adusă în pragul falimentului şi Poporul Român la sapă de lemn. “

    (daţi mai departe)

    • BRAVO DOMNULE, SUNTEM CONDUSI DE AFARA, SI NOI FACEM CIRC IN ROMANIA, ASA ESTE REGIA. ACUM LA PUTERE ESTE GERMANIA , LE APARTINEM DUPA CUM AU DECLARAT. …..DACA AVEM TATA VITREG, NEAMT , E NORMAL SA FIE APROPIAT DE AI LUI .!!!!

    • Toate la randul lor mariane. Kennedy spunea ca;
      ” pe un drum lung , oricat de lung ar fi , primul pas e greu”

    • nu uita ca ei sunt copiii de azi si tineri de maine, ei sunt cei care vor iesi in strada sin nu vor mai suporta sa fie sclavi europei ca si parinti lor. nu uita ca studenti sunt cei care rastoarna guverne ei sunt scinteia care prinde focul

  17. Bravo copii ! Unde sunt nenorocitii de pro americani ? Sa nu mai spuneti nemernicilor ca Putin ne-a bagat in UE ,in Nato, ca Putin ne fura identitatea ,ca tot el ne-a vandut la FMI . Macelari nenorociti .
    Cosmarul vostru sunt acesti copii . Or sa va spanzure.

    • Asta este prima generatie care intelege ca sionismul/ zionismul mondial este cauza si ca tot ce se intimpla in UE este conceput de „democratia sionisto-americana”!
      BRAVO COPII! Tara este a voastra! Aveti GRIJA de voi, aveti implicit grija de tara!
      V-au vindut-o „doctorii” si „doctorantii” quasi-analfabeti, LUATI-O inapoi!

        • Nu inteleg!De ce credeti ca cineva este de partea noastra?Daca se va ajunge la razboi poate (am zis poate) ca americanii ne vor proteja,dar nu ne vor proteja gratis si niciodata nu o sa vezi o tara ce protejeaza gratis.De ce? Pentru ca altfel le-ar trage economia in jos.De ce crezi ca SUA de 100 si ceva de ani este doar in razboi? Pentru ca trebuie sa exploateze pentru a avea o economie puternica.Iar daca ne vor proteja rusi e aceeasi poveste cum nici acum apropae 80 de ani nu ne-au protejat gratis (Ci cu pretul Basarbiei).Asa ca mai bine nu mai pupati in fund alte tari si alti lideri politici pentru ca fiecare tara si fiecare lider are interese ascunse

Comentariile sunt închise.