Intr-o interventie telefonica la Realitatea tv, Liviu Pop ministrul interimar al Educatiei a declarat ca Premierul Victor Ponta are putea cere daune morale Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a decis ca primul ministru a plagiat.

„Premierul in momentul de fata este indreptatit sa ceara daune morale acestui presedinte si acestui consiliu pentru ca ceea ce au facut ei e incalificabil, e abuz in functie, nu aveau nicio calitate”, a declarat Liviu Pop la Realitatea TV. Acesta s-a aratat foarte multumit de activitatea sa ca ministru interimar al Educatiei. „In cele 45 de zile am facut in mediul academic mai mult decat au facut alti ministri”, a spus Pop.

 

Citeste si Universitatea Bucuresti raspunde acuzatiilor PDS: Beneficiarul grantului de 7 milioane de lei este UB, nu profesorul Andruh

CNATDCU, apel la solidarizarea universitarilor impotriva abuzurilor si presiunilor puterii

Ponta in fata presei straine: Este o decizie politica si ilegala. Nici vorba de demisie!

Victor Ponta interviu in El Pais: Voi demisiona daca decizia Comisiei de Etica va fi ca am plagiat

Presedintele Consiliului CNATDCU, Marius Andruh: Votul a fost 13 la 0, iar alti doi membri au votat prin corespondenta. Mircea Miclea a fost unul dintre ei.

23 COMENTARII

  1. adica matale dom ministru il sfatuiesti sa se umple si mai tare de rahat si de penibil.bv omule , se vede dupa fata ta cat de inteligent esti.offf doamne cata prostie suporta pamantul asta

  2. cu asa ministru elevii nu mai vor sa faca scoala plecind de la ;; –DECE SA MAI INVATAM DACA TOTI PROSTII AJUNG MINISTRIII??? corect,nu??? NU_I corect. Pop trebuie sanctionat ptr, toate abuzurile facute in acest termen scurt de interimat si aratat lumii ca este un exp. NEGATIV–de ne urmat ptr, cei care vor sa invete. sa se ceara sanctionarea lui.,chiar daca el se crede ajutat de mafia USL>

  3. Vai dle Pop cat de slabut puteti sa fiti, nu ati inteles ca sunteti doar o unealta de manevre nimic mai mult .
    Inteligenta dvoastra ati reusit sa o expuneti pt a fi cantarita. Va compatimesc !

  4. Domnul Traian Basescu, a ratat oportunitatea de a ,,realiza” o gluma buna pe seama titlului stiintific al d-lui Victor Ponta.Astfel,Presedintia trebuia sa confere Ordinul Meritul Cultural categoria H (Cercetare Stiintifica) in grad de Comandor sus-numitului Victor Ponta pt merite deosebite in ,,mentinere un nivel ridicat a ponderei populatiei doctorale.Doctus cum libro !

  5. AR FI FOARTE BINE CA liviu pop SA DEA IN JUDECATA COMISIA SAU PE SEFUL COMISIEI !!!
    In felul acesta vom avea dovada plagiatului cu hotarare judecatoreasca !!!
    Deci tov.liviu pop mananca R…T !!!

  6. Va dati seama ce murdar joaca?Ma intreb, pe cati vor reusi sa-i intimideze…

  7. Premierul copylot e indreptatit sa ceara un loc in celula, linga puscariasul 0049.Atit! Uite cine vorbeste,o marioneta care face parte din sindicatul mafiei,ca sa nu-mi spuna cineva ca asta a reprezentat vreodata profesorii.Guvern de parveniti,asta avem!

  8. Prostul pana nu e si fudul, nu e prost destul…..
    Schimbati mai repede acest ministru al educatiei, altfel ne facem de ras in fata copiilor….

  9. ministrii astia ai usl-ului sunt unii mai prosti ca altii.ei participa de la investirea acestui guvern,in frunte cu pm ponta la un concurs,care dintre ei e cel mai prost.n-ati vazut in viata voastra asa ceva.ati trait s-o vedeti si p-asta!

  10. Da… cum era de asteptat, tovarasii tocmai spun ca trebuie aplicat art. 5 si 6 din DECRETUL DE LEGE expus aici.

  11. stire de ultima ora vanghelie si-a lagiat teza de doctorat…………………

  12. cata nesimtire la aceasta creatura…ce caut asta in cel mai cinstit guvern pontac…

  13. in sfarsit dobitonta recunoaste ca are morala distrusa. pacat ca ii confunda pe cei care i-au distrus-o. dar nici nu ma asteptam la altceva. el confunda tot si nu intelege nimic.
    POPORUL ROMAN CERE DAUNE MORALE PENTRU INCERCAREA SUBMINARII STATULUI DE DREPT

  14. Premierul ar putea cere despagubiri tuturor publicatiilor internationale, desigur, si poate numai asa isi va putea justifica declaratia de avere dupa terminarea mandatului, in toamna. De unde sunt recrutati toti astia?

    • Romania ar trebui sa-i ceara lui liviu popo daune pentru cate mizerii a facut tarii intregi. Dar mai ales ar trebui sa plateasca intaiul plagiator si campionul minciunii, v poanta.

  15. Sindicalistii sunt la putere, frate! Pacaliciul asta de Pop, se exprima precum un robotzel. Astia sunt CACACIOSII lui PORCURORU’!!!! TREBUIE SA SCAPAM DE EI DACA NU, AM PUS-O!!!

  16. NICI NU MA MIR CA ANALFABETUL ASTA GANDESTE ASA !!!
    INTR-UN FEL E ADEVARAT : NIMENI NU A REUSIT PERFORMANTELE LUI …NEGATIVE !!!
    Oricum ,pentru el,mediul academic era si pana acum o FATA MORGANA.
    De cand a ministru ,are impresia ca INVATAMANTUL este o fata de la un club de streptease !!!

Comentariile sunt închise.