UPDATE:

Corina Caprioriu a devenit vicecampioana olimpica la Judo, la categoria 57 de kg, dupa ce a pierdut finala concursului, fiind invinsa prin descalificare de japoneza Kaori Matsumoto. Este cea de-a treia medalie pe care delegatia Romaniei o castiga la Jocurile Olimpice de la Londra, dupa ce Alina Dumitru a castigat argintul in concursul de Judo, categoria 48 de kg si Alin  Moldoveanu a castigat medalia de aur la proba de tir – pusca aer comprimat 10 m

 

Corina Caprioriu s-a calificat in finala concursului de judo din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, categoria 57 de kilograme, sportiva din Romania trecand de Hedvig Karakas, din Ungaria si  de Marti Malloy din Statele Unite. Din delegatia Romaniei la judo mai fac parte Daniel Brata (100 kg) si Vladut Simionescu (plus 100 kg).

Caprioriu va aduce a treia medalie pentru Romania, dupa aurul castigat de Alin Moldoveanu la tir si argintul Alinei Dumitru la judo.

Delegatia Romaniei a obtinut o medalie olimpica la judo, argint, prin Alina Dumitru (48 kg), in timp ce campioana europeana Andreea Chitu (52 kg) si Dan Fasie (66 kg) au fost eliminati in turul secund al competitiei.

4 COMENTARII

Comentariile sunt închise.