klaus iohannis-eduard helvig-florian coldea-sri

Serviciul Român de Informații (SRI) răspunde acuzațiilor aduse de Cornel Nistorescu, printr-o imagine care îl ironizează pe jurnalist, odată cu relansarea contului de Twitter al instituției, conform realitatea.net

Reacția SRI vine după ce Nistorescu a susținut, într-un editorial publicat pe Cotidianul, că Florian Coldea, trecut în rezervă după înregistrările în care apare alături de Sebastian Ghiță, ar lucra în continuare pentru SRI, fiind înființată special pentru general Direcția Generală Operațiuni Speciale Clandestine.

Jurnalistul scrie că Direcția la cârma căreia ar fi fost trecut Florian Coldea ar include centrul MONSAT, un centru de interceptări prin satelit care supraveghează abuziv politicieni sau demnitari români, fosta Direcție Specială Periș, Direcția Personalului Operativ Acoperit și Centrul pentru Securitate Cibernetică.

Ca răspuns la acuzațiile lui Nistorescu, SRI a publicat o imagine-ironie la adresa jurnalistului cu mesajul: „Am aflat că în localitatea Cornistorescu #SRI pune la păstrare, pe termen nelimitat, generali trecuţi în rezervă 🙂 Avem OK-ul preşedintelui. #nimicnusepierdetotulsetransforma”.

sri-twitter-nistorescu