ghita-andronic

Informatia potrivit careia fostul deputat Sebastian Ghita ar fi fost localizat in Serbia a explodat miercuri dimineata. Surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews.ro ca Ghita ar fi fost vizitat recent de doi colaboratori apropiati din Romania. 

Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, unul dintre cei care l-au vizitat pe Ghita in Serbia este consultantul politic Dan Andronic (patronul EVZ). Contactat de HotNews.ro, Andronic a declarat ca nu s-a intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia. „Nu m-am intalnit cu Ghita, nu m-am vazut cu Ghita de cand a plecat. Si nici nu cred ca e in Serbia.  E o informatie falsa. E o tampenie.” Intrebat in repetate randuri daca a fost in Serbia in ultima perioada, Dan Andronic a refuzat sa raspunda. La insistentele HotNews.ro, Andronic s-a limitat sa spuna urmatoarele: „Raspunsul este am fost in foarte multe locuri, ce importanta are?”

Cel putin doi ofiteri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane ar fi plecat in Serbia inca de acum doua saptamani cu scopul de a colabora cu autoritatile sarbe pentru ca Sebastian Ghita sa nu paraseasca tara, au declarat pentru HotNews.ro surse politienesti.