Afisul electoral care ii are in prim plan pe Gigi Becali si Dan Voiculescu a aparut in mai multe ziare nationale, insa cine se afla in spatele conceptului, ARD sau USL? Zambitori, cei doi sustin ca „Noi suntem dreptatea pana la capat!”. Pare ironic, insa cine stie, poate USL mizeaza pe notorietatea celor doi. Cert este ca o asociere mai potrivita nu se putea gasi, avand in vedere colectia impresionanat de dosare deschise pe numele celor doi candidati.

Va propun sa ne aducem aminte de o interventie telefonica a lui Gigi Becali, de acum cativa ani, in care acesta isi manifesta cele mai sincere sentimente fata de Voiculescu, chiar la televiziunea „Motanului”.

Aici puteti asculta inregistrarea cu Becali, despre Voiculescu. Atentie, continut licentios!

33 COMENTARII

  1. na .se vede acum si adevarata fata a lui becali.adica nuse mai fereste .cine ,pina acum, nu a inteles cine e becali vede de acum.doi hoti.becali cel putin e de o mirlanie iesitadin comun.un ticnit i-mi place sa-i spun . ticnitul ptr mine eunul ce trebuie sa fie inchis la ospiciu.

  2. Un afis foarte potrivit, acolo isi au locul cei doi iar pentru Redactia NasulTV nota 10 si jos palaria! pentru curajul de a pune linkul acela. Asa fratilor, parca mai venim de acasa.!

  3. TURNATORUL SI OIERUL….buna treaba

    oricine ,a avut acesta idee ,e UNA BETON

    😆 😆 😆

  4. Eu cred ca este facut de ARD .
    Parca-l si vad pe Mihai Neamtu ,cu ouale clocite ,doi dintr-o lovitura.
    „Noi suntem drepatea pana la capat” ,sper ca asta sa fie capatul lor ,ne-a ajuns „dreptatea” lor!!

  5. Doamne fereste-ne de nenorociri si nenorocitzi!
    Nici ca se putea o combinatzie mai ANAPODA 😆

  6. Noi radem,dar purceaua-i moarta-n cotet.Fanfaronada,expresii triviale,duplicitate,mistocareala de maidan,cam asta-i tot ce-i poate unii pe cei doi saltimbanci politici.Sarmana tarisoara,pe ale cui maini ai incaput!…

  7. Ce observ in campania asta a usl: sunt postati pe afise+terfeloagele de prin cutiile postale 2 cate 2. Se stie ca NUMAI diavolul se poate duplica. Ei sunt cu necuratul, iar cetatenii satui de comunism suntem cu Dumnezeu. Asa ca: noi cu Dumnezeu, ei cu mamona> Sa vedem care pe care!

      • Nu-i nevoie ca stim. El daca se apuca sa explice ORICUM va minti. Si inca ceva: „combinatia” nefericita a usl, expusa in afisul care face obiectul articolului de fatza confirma un proverb spaniol: De tras de la Cruz esta el diablo(in spatele crucii sta diavolul) Cred ca intelegeti la cine fac referire?

      • gresesti, este vorba de „ză mazăr end ză fadăr” ! – nu-i pune lui Căcărău vorbe straine in gura 😉 🙂 🙂 🙂

  8. „Noi suntem o BATJOCURA TOTALA la adresa voastra, pana la capat!!!!” Am ajuns sa nu mi se mai para asa respingatori rahatii de caine pe care-i intalnesc pe alei prin parcuri, in comparatie cu astia doi…

    • voi sunte-ti dreapta abjecta, dreapta infrctorilor usl, javre comuniste care au furat tara 23 de ani !!! la puscarie cu infractorii ca au stat destul in parlament !!! haite demonice si masonice nesatule !!!

    • De ce nu spuneti ca e un trucaj marca ARD? Voiculescu nu s-ar asocia imagistic cu becali

Comentariile sunt închise.