Radu Moraru si Mihai Razvan Ungureanu intr-o dezbatere electorala despre plusurile si minusurile inregistrate de ARD in primele doua saptamani ale campaniei electorale pentru alegerile parlamentare si despre perspectivele politice dupa 9 decembrie. Nu ratati editia Nasul din aceasta seara! Asteptam comentarile dumneavoastra aici sau la adresa [email protected].

18 COMENTARII

  1. dar atata vreme cat limba Romana e cea oficiala in Romania nu accept o astfel de actiune de la un fost premier… sa nu se simta obligat dupa alegeri sa le dea si independenta mult dorita

  2. Am o fotografie in fata mea dintr-o carte, MILENIUL ROMANESC ,interesant ca este si ultima fotografie din aceasta carte,o fotografie facuta pe 25 aprilie 2005, il am aici pe presedintele Romaniei de atunci si actual Domnul Traian Basescu in momentul semnarii Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana :),tin sa subliniez prezenta alaturi de presedintele nostru ,prezenta Domnului Mihai Razvan U ngureanu 🙂 sa fie oare aceasta predarea stafetei ,apropo oameni potriviti la locul potrivit :),Doamne ajuta!!
    Bafta Domnule MRUngureanu!!

  3. D-LE Moraru, D-A Pora NOI VA VREM!!!!!!!!!!!!!!!
    Va iubim si va respectam!!!!!!!!!!!!!!!
    I.M.

  4. il asteptam si la Constantza,mult succes in alegeri,si sa-si puna reprezentantzi mai multzi in sectziile de votare,sa nu se mai repete,furtul nesimtzit de la referendum.

Comentariile sunt închise.