Americanii au stat mereu de vorba cu cei din Opozitia romaneasca, indiferent de vremuri. E drept, presa nu a avut intotdeauna habar despre aceste discutii. Cei din US au gasit solutii pentru aceste intilniri chiar si atunci cind Opozitia era bleaga, stupida sau necristalizata.

Americanii au avut, de-a lungul anilor, tot felul de incercari exotice din partea alor nostri. Ultima a fost cererea bizara ca cei doi lideri USL, Ponta si Antonescu, sa fie primiti impreuna. Saptamini intregi s-a facut lobby dar degeaba! In final iata ca doar aripioara Ponta va ajunge in State. Care sa fie explicatia?!

Desigur, americanii sint diplomati si nu vor spune adevaratul motiv al respingerii „super-ofertei” USL in USA, pachetul „doi in unu”! Banuiala mea este ca americanilor nu le plac papusile matrioska, il ridici pe Crin si dai de mustatile-antenute si urechile lui Felix. USA nu poate digera, desi are stomac, intelegerea liberalilor cu un turnator dovedit care nu demisioneaza din Parlament si care, prin trustul sau, a facut mult rau Romaniei. Voiculescu a incercat un lobby „elegant”, in versiunea sa proprie, asupra Ambasadorului Gitenstein, punind ventilatorul la gurile de ***** ale tonomatelor. Acum imi explic de ce! Dar degeaba! Am curajul sa afirm ca atit timp cit Crin are intelegerea cu partidul pitic al motanului, el nu va pupa SUA prea curind!

Dar asta nu inseamna ca USL-ul se rupe, cum ziceam deunazi, Ponta joaca in continuare la doua capete iar Crin are nevoie disperata de Ponta ca sa mai viseze la Presedintie. Iar Crin si Voiculescu sint fratii siamezi, daca incerci sa-i operezi unul dintre ei va „muri”, daca nu chiar amindoi. Pensionatul Iliescu a mirosit ascensiunea si noua pozitie strategica a lui Ponta si s-a oferit sa-l ajute pe invingator, adica pe fostul carlan, desi nu l-a solicitat nimeni. Te doare mintea! Iliescu si Antonescu tragindu-se de par! Urmeaza Adrian Nastase piscindu-l de perciuni pe Claudiu Saftoiu!

Sa fiti iubiti!

74 COMENTARII

  1. doresc sa vad analize pertinente si nu alunecarea spre antene.este clar ca functionarea statului genereaya frisoane psd-istilor si unora din pdl dar trebuie mers mai depa<rte.Stiti ca un sef este mare daca pregateste oameni de valoare care sa i urmeze.Avem motive de speranta.

  2. nasule,
    Te rog sa scrii un articol despre mega mirlanul crin.
    Este inadmisibil sa avem un asemenea jeg candidat la presedentie.

  3. „Krinutz Poponutz”,acest „NEICA NIMENI”in politica e la sfarsit de drum .Ratingul si voturile pe care le mai poate aduna sunt aproape nule.O sa faca echipa cu DD,alt maimutoi cu priza la babe.”Fiecare pasare piere pe limba ei”,iar mutenia lor e destul de aproape.Ei stiu f.bine asta si incearca sa mai cotcodaceasca precum gainile cufurite.

  4. Oare cand o sa se trezeasca si prostacii portocalii, la realitate si sa constate ca au sustinut cel mai mic sef de stat al Romaniei din ultimele doua secole ????????

    • Vă aduceți aminte de mesajul lui Antonescu,in legătură cu vizita in SUA?”mergem acolo să le spunem cine suntem si ce vrem!”Cită prostie!Cită lipsă de diplomatie!Cred că se referea la Antonescu prefabricat in laboratoarele lui Felix,nicidecum de cel pe care il cunoaste Ambasada,cel pe care il stie FBI sau CIA.In baza de date a serviciilor secrete americane există analize foarte minutioase privind eventualii,prezumtivii succesori ai lui Traian Băsescu.Să nu isi fi dat seama Antonescu de acest lucru?Să nu gindească că americanii au periat toată Romania știind la data semnării amplasarii scutului ce agenti avem ,cărui stat apartin,retele sub acoperire prin afaceri,activitatea lor,supravegherea etc?Să nu stie ,să nu fie informată CIA cine este FELIX,ce hram poartă si cu ce bagaj vine ,incă din 1970?

  5. Din start va rog sa imi iertati limbajul pe care-l voi folosi. Antonescu Crin nu este deloc in stand-by.El face rating,el aduna voturi la emisiuni mondene,el comenteaza imagini cu curu’ lui Boc.MARELE OM POLITIC,MARELE LIBERAL intra in galeria lui Capatos alaturi de Cruduta,Bianca Dragusanu,Sanzi si Tonciu!!!Asta-i cel care se viseaza VIITOR PRESEDINTE!!

  6. „Krinutzul rosu”cu blana de motan rapanos a mirosit ca zilele sale in politica sunt numarate.EXTAZ si apoi AGONIE.De asta are parte acum.A intrat in politica pe usa din dos si tot pe usa din dos va iesi.Sper sa mai ia cu el si cateva dejectii de la HAZNAUA3 „Pontishorul bunicutzei”e un pic mai inteligent.Si-a dat seama ca trebuie sa schimbe placa daca mai vrea sa fie luat in seama.HA ,HA,HA, ……Le-a dat „BASE” na,na la fundulet!

  7. Salutare natiune…
    Am un pont pt voi
    Am ceva informatii neverificate ca la intoarcerea din SUA a marionetei rebele se va face ruperea USL-ului
    SA FIM IUBITI!

    • Daca citesti textul, vezi ca e dictat de Voiculescu, scris de Crin si pus in pagina de Duda.

      • Imi pare rau, dar daca astia militeaza impotriva Acta … hm … ma mai gandesc …
        transcriu bizareriile mai mari:

        „Salutari cetateni ai Romaniei, suntem Anonymous.

        Mesajul celor 500 de protestatari din centrul Bucurestiului, ca si din oricare alt oras al tarii, devine mai puternic atunci cand este rostit ca de o singura voce.

        …. v-au vandut aurul (!!!), v-au vandut tot ceea ce insemna resursa, v-au vandut viitorul prin imprumuturile luate de la institutiile financiare, cu dobanzi de aproape 90%. (!!!!!!!)

        … In acest moment conditiile meteo din Romania sunt vitrege, aveti oameni care ingheata in casele lor, ce-au facut politicienii pentru rezolvarea acestei situatii? Nimic. … Schimbarea guvernului este o victorie, dar de mica insemnatate, aveti aceeasi politicieni, aceleasi persoane care nu fac nimic pentru voi. Va ajunge!

        ….Aveti un rege, credem ca regele vostru isi iubeste tara mai mult decat o fac toti politicienii. Nu militam pentru monarhie, militam pentru adevaratele valori.”

        OR FI OBISNUITI cu alte popoare, mai ingalate, dar la romani pana si pe Tantza Floarea o buseste rasul ! Ce naiba de romani consultanti or avea cu ei, cum se lauda, nu stiu !

  8. Am si eu cateva intrebari…

    1.De ce merge Ponta in SUA?
    Probabil sa le spuna cine sunt si ce vor,asa cum a facut si tov. Iliescu la revolutie….a sunat la rusi sa le spuna cine sunt si ce vor…

    2.CE SE INTAMPLA CU PLECAREA LU’PONTA IN SUA,DACA BASESCU DECRETA STARE DE URGENTA?

    3.DE CE A FOST PRESAT BASESCU SA DECLARE STAREA DE URGENTA,DE CATRE USL-ISTI….OARE SA NU MAI PLECE PONTA????….CE STRIGAU PE URMA EI TRADATORUL,TIRANUL,DICTATORUL….

  9. „Am curajul sa afirm ca atit timp cit Crin are intelegerea cu partidul pitic al motanului, el nu va pupa SUA prea curind!”

    Nasule, aici nu ai dreptate. Nu-i asa ca nu te astepti sa fii contrazis de catre unul care posteaza pentru prima data aici?! Dar sa-ti explic de ce nu ai dreptate. Crinulet o sa mearga in SUA, dar la Hollywood sa dea o proba, nu prin alte cancelarii. Un regizor de acolo s-a indragostit de opera dramatica a lui I.L.Caragiale si cauta un „mascarici” ca sa-l distribuie in roluri multiple. Ideea de a-l pune in scena pe Caragiale, i-a furnizat-o insusi Crinulet prin prestatiile sale de la tribuna Parlamentului.

    • Petrica, bine ai venit, o data.

      Alta data – Ponta nu e turist in SUA ? Poate i-a spus Vanghelie ce bun e hodogu si mai stii ca nu vrea sa-l verifice la gusturi ?

      Ce agenda de intalniri are Ponta, stii tu, ca mie mi-e lene sa caut ?

      • Nu-i cunosc agenda si nici nu sunt curios, dar pot incerca un raspuns: cumva… este plecat ca impresar al lui Crinulet pentru rolurile de mascarici?!

        • 🙂 🙂 :)Buna asta,Norisor!Stiam io ca esti un fin observator.
          Bine ai venit si sper sa-ti placa printre noi!Vaz ca deja ai captat atentia „greilor” blogului.Invidioasa-s! 😉 🙂 🙂 🙂

          • @adnana, bine te-am gasit si aici, dar dupa cum bine stii, nu urmaresc sa captez atentia cuiva anume. Eu discut liber si sunt un om liber, asa cum face si este, insusi Nasul. Am sa-l trag de urechi pana si pe Nasul daca va abdica de la anumite valori si va cobora sub un anume nivel al decentei. Cine sunt eu sa fac toate acestea? Sunt un roman care vrea sa traiasca frumos in tara lui, asa saraca, hulita si haituita de multi; ca sa nu soun si ravnita!
            Fac toate acestea aici si nu in alta parte dintr-un motiv foarte simplu pe care nu mi-e jena sa-l recunosc. Aici am sanse ca cei direct vizati si care acum sunt in unele functii, sa afle ce gandesc romanii cu adevarat despre ei. Sa nu se gaseaca vreun ideos sa ma trimita in piata centrala a orasului sa-mi spun aceste ofuri, ca n-am s-o fac. In ’89 eram motivat, acum n-as fi cand Romania este un stat de drept si anumite probleme ale cetatenilor, pot fi rezolvate de institutiile statului si nu de televiziunile unor moguli, platind in stanga si in dreapta ca niste amatori de mici si bere, sa dea cu „huuuo!”.
            Cu alte cuvinte, Nasul este cel care ne face un serviciu, pentru ca ne folosim de notorietatea lui publica pe care si-a castigat-o cu munca si talent, si nu invers cum incearca unii sa sugereze.Dupa cum vezi, eu semnez cu numele meu real, n-am apelat la un nikname, desi mi te-ai adresat cu Norisor. Prietenii adevarati, stiu de ce… In ce ma priveste, voi cauta ca prin ceea ce spun sa nu jignesc, dar nu-mi va lua nimeni dreptul sa ridiculizez, sa rad, sa critic , sa laud daca este cazul, pe cei care vor puterea in aceasta tara.
            Poate asa va pricepe si Dl Antonescu, ca eu, un roman intre alte milioane de romani, imi doresc in fruntea tarii, barbati si nu personaje reinviate din dramaturgia lu’ nenea Iancu Caragiale.

  10. Aoleuuuuu!…am uitat sa va spun o stire importanta…
    Cica in cercurile inalte ale Diplomatiei SUA la Bucuresti,doctorul profesor docent al A3 este denumit FELIX TURNATORUL spre RUSI.

    Stirea a fost data pe BREAKING VEVE :))))))))))

    • Voiculescu a inventat USL si, din sondajele de pana acum, se poate observa ca romanii au incredere in aceasta formatiune.

  11. Normal ca aripa Ponta va merge in USA,sa va spun si de ce:la topicul anterior Nasul ne-a pus practic sa numim,cei mai nesuferiti jurnalisti si prezentatori.Dupa cum se observa cei mai nesuferiti sunt la A3 Felixciana.
    Dragilor!… toti DIPLOMATII AMBASADEI SUA impreuna cu AMBASADORUL lor la BUCURESTI,vad acelasi lucru ca si noi,adica:Crinici Pogonici(a’la Banciu)este vazut in fiecare seara la posturile turnatorului Felix,care se opune cu vehementa REFORMEI STATULUI.Ei asta vad asta transmit(probabil si alte comentarii,cum ar fi afacerile cu statul ale lui Felix ENERGIE).
    Aripa Ponta cand se va intoarce din SUA(sa fiti siguri),va da ultimatum aripei Crinuta Pogonita sa rupa asocierea,sau sa arunce din NACELA…Balastul PC(partidul conservator).Dupa cele 7 PUNCTE aprobate de TIRAN(ma gandesc,in coloana oficiala spre Predeal,impreuna cu Ponta),aripa PSD se va intoarce mai mult ca sigur in Parlament.
    Problema grava este a lui Crinuta Pogonita,care a facut mitinguri,probabil „sponsorizate” de marele profesor doctor docent turnator,si va trebui sa dea „sponsorizarile” inapoi.Daca nu are de unde,va fi tocat de putziflencii nesuferiti de la A3,si poate spune ADIO COTROCENI.
    Oricum…cred ca TIRANUL pana pleaca in 2014,va muta in alta parte Administratia Prezidentiala,si Crinuta Pogonita ramane cu buza umflata ca nu mai ajunge la COTROCENI :)))))))))))))
    Oricum ar fi putzifelnicii vor face spume la gura:si cu Ponta si fara,si cu Crinuta si fara,si cu ei doi atacand Puterea,si fara ei doi atacand pe toata lumea :))))))))
    Pana la final cele doua aripi au de pierdut,si prea putin de castigat.
    Marea castigatoare va fi Coalitia,probabil cu un procentaj extrem de mare(majoritatea procentelor spre PDL).

    Apropos…impuscrati-l pe Niels Schneker :)))))))))))))))))

    • Cei mai urmariti jurnalisti sunt la Antena 3. Cei mai nesuferiti sunt astia care n-au fost suficient de buni, care au adus in pragul falimentului canale precum Voxnews sau 10tv. :))

  12. DE LA TIMAN LA PONTA

    Stateam si ma gandeam de ce am tentatia de a apara pe cel invins si a uita ca el a atacat? Cand ma lupt, ma apar corect, chiar daca sunt atacat incorect. Cand se termina lupta, il apar pe cel invins si sunt primul care ii da mana sa se ridice.

    Nu ma mir ca ma ataca din nou (spre amuzamentul lui Night) ci iau de la capat confruntarea.

    A fost cazul lui Timan – parca Patrocle spunea ca nu se mira cand unul tot pune kkt pe clanta ci se mira cum nu se invata unii sa nu mai puna mana pe acea clanta 🙂

    La fel si la Ponta. A venit in nas, e clar ca a pierdut – reactia mea ? Sa ii laud discursul din Parlament. Ha ha ha, si imediat Ponta arata clar ca nu poate sa se rupa de Voiculescu si antelele lui.

    Sunt dezamagit? Nu! De ce?

    Deoarece este comportament de animal mare, care nu e agresiv dar se apara daca este atacat si nu duce lupta peste punctul de victorie, mai mult, uitand-o, mai mult, ajutand pe celalalt sa se ridice ?

    Deoarece si lupta in sine reprezinta o autoverificare ?

    Nu stiu … si nici nu ma intereseaza. Undeva in gena scrie sa nu fii agresiv, sa aperi locul tau si pe cei asemenea tie, sa nu lovesti pe cel cazut, sa acorzi credit oamenilor, sa cauti circumstante atenuante greselii celuilalt.

    Si sa uiti … pentru a nu te incarca negativ.

    Ponta pleaca singur in State si nu o face deoarece Crin a ramas ca sa aibe cine sa nu mearga la Cotroceni … 🙂 (poanta de la Mih din Copac)

    Ponta pleaca singur deoarece Ponta se crede singur. Doar ca Ponta nu ESTE singur. Ponta nu POATE singur si, din pacate pentru el, nu si-a gasit partener interesul poporului roman ci din contra, as putea spune.

    • Stau si ma intreb, totusi, in politica aceasta atitudine o fi buna ?

      Or fi gandit si cei din 44 in acest fel cu comunistii pregatindu-si ghioagele sa le dea in cap ?

      Poti fi fair in politica ? In cazul in care pierzi, nu cumva te joci si cu interesele altora ?

      Ce s-ar fi intamplat daca planul USL functiona ?

      • Daca planul USL ar fi mers:
        1) Crestea inflatia cu cateva procente–> impact pentru intreaga populatie
        2) Se schimba intreaga structura ministeriala, de la cel mai mic director in sus –->impact asupra autoritatilor locale din opozitie –> impact supra populatiei
        3) Se dadeau HG, Ordine de Ministru la greu si se nasteau programe guvernamentale pentru proiecte „never ending story” adica proiecte pentru care s-au mai dat bani de cateva ori si in loc de investitii anumite buzunare si-ar fi schimbat captusala rupta de atata greutate –> impact banii populatiei
        4) S-ar mari cu 100-200 lei pensiile mici, dar in conditiile cresterii inflatiei in nici o luna pierderea s-ar acoperi
        5) Deficitul bugetar s-ar mari amintiti-va ca Tariceanu era adeptul unui deficit mare, cu alte cuvinte bani inexistenti in realitate doar pe hartie)
        6) Ar stagna ritmul de utilizare al fondurilor europene fiind promovate doar proiectele USL
        7) In sistemul sanitar s-ar consuma bani nu pe tratamente ci pe programe de preventii si vaccinuri inutile, precum si pe spitale din inox si sticla dar in care mori cu zile. Plus s-ar contacta orice epidemie tip gripa aviara astfel incat sa domini populatia prin psihoza.
        8) In invatamant s-ar pierde inca doi ani ca sa se revina la „reforma Andronescu”
        9) Pentru a pupa fonduri de la Guvern, primarii PDL ar trebui sa renunte la culoarea politica si sa treaca la USL
        10) Toti penalii s-ar inalbi instantaneu si multe polite ar fi platite
        11) O gasca de papusi Chucky (nu ma pot abtine) ar conduce tara.
        12) Daca vestul sau Australia nu m-ar primi, probabil ar trebui sa plec in Congo, sau sa cer azil politic in Cuba, unde oricum ar fi mai bine.

        • Andreea, si multe alte „realizari”.

          Cu toata opozitia lui Isarescu, sa ne amintim ca PSD a rezolvat intotdeauna crizele printr-o devalorizare rapida a monedei. Leul zbarnaia pe la 5 din primele luni.

          … bursa nu era cu BET FI aproape de 25.000, ca acum, in crestere sustinuta de peste 3 luni.

  13. POATE VOM AVEA NOROCUL CU ZAPADA ASTA SA INGHETE SI ,,CARICI POGONICI,,ASTA SA SCAPAM DE EL…ORICUM CU FATZA AIA DE BETIVAN SI CU MIROSUL DE TOVARAS PE EL SI IN PORTOFEL,DE LA BANCOMATUL LUI FELIX …NU PATE SA VADA AMERICA

  14. Eu nu stiu ce a patit Basescu cand l-a numit pe Saftoiu sef la SIE. O fi avut o cadere de Ca, o fi fost distrat…Diferenta dintre el si Ungureanu e imensa. Saftoiu e un pacalici care a ajuns vedeta, analist datorita A3 care il tot cheama sa ne spuna nimic. In tara asta poti sa strangi sticle de plastic ca daca vrea Gadea sa-ti dea o emisiune ca-l injuri pe Basescu, devii vedeta, analist, filozof ai ce vrei tu. Apropo, de militarul justitiar nu ne mai spune nimic Gadea care l-a facut erou.

  15. Posibil ca Nasu’ sa aiba dreptate in ceea ce spune, n-am date care sa infirme sau confirme aceste lucruri. Dar ce mi se pare mie curios ( sa nu spun ciudat) : daca Crinut este atat de ofilit, de pricajit si de neputincios, daca este doar o marioneta ridicola in mana motanului – oare de ce este atacat cu atata virulenta de putere si de sustinatorii mai usori sau mai grei ai actualei puteri?!… Eu stiu ca atunci cand ai un adversar slab, care n-are nici o sansa in fata ta si tu te consideri net superior, nici nu-l bagi in seama. N-are rost sa-ti consumi energia pe un astfel de adversar.
    Numai ca eu tin minte ca in duelul Crin –Traian lupta n-a fost chiar atat de inegala… (de fapt n-a fost duel, mai era si Geoana in lupta atunci). Iar daca Traian il avea in marea finala pe acest Crin ( asa mic si slab cum apare el acum pe aici), nu stiu daca azi mai aveati pe cine sustine si lauda…

    • Domnule! cine il baga in seama pe crinutul dumitale? Se baga singur in seama. In rest comentam noi, aici; dar noi nu suntem nici politicieni si nici puternicii tarii. Ati auzit azi pe presedinte pomenindu-i numele?

      • Textul de mai sus al Nasului il baga in seama. In ce priveste „apartenenta” Crinului, este al meu la fel cat este si al dumneavoastra… Numai ca eu sunt in stare sa-l vad fara sa privesc prin ochelari cu sticla portocalie… si care micsoreaza opozitia…

        • Am inteles, nu-i vedeti petalele ofilite. Cat despre presa, NASUL il pomeneste doar in trecere in timp ce vuvuzelele sunt pline de el. Nu ma intrebati ce spun ca nu stiu.

    • @ decebal_TM,nu prea vad cine depune atata energie in a-l ataca pe domnul Antonescu. Relatia este inversa, dl Antonescu ataca tot timpul si nici nu-si mai pierde timpul sa caute argumente. Tzipa lozinci cea mai mare parte a timpului. Ce a propus dl Antonescu constructiv pentru Romania ? Un exemplu, va rog ! Rareori incearca sa spuna altceva si atunci intr-un mod care-l descalifica. Cred ca din lipsa unor idei, proiecte, solutii, dl Antonescu foloseste aceste vulgare efecte scenice. In loc de.
      Deci, sa fim seriosi, domnule, nu prea-si consuma nici Puterea, nici spectatorii scenei politice energia sa-l atace pe dl Antonescu. Ceea ce luati dumneavoastra drept atac e altceva : se rade de el. Cu pofta. Si asta pentru ca este chiar irezistibil.

    • @Decebal TM.Analiză eronată.Traian Băsescu si-a dorit enorm ca Antonescu să iasă cistigător din meciul cu Geoana!A dorit o victorie asupra stingii!I-a dat mult avans lui Antonescu,l-a lăsat să incaseze puncte.Si, cred că,in sinea lui ridea!Traian Băsescu nu tace ,decit cind vrea el!desi l-a costat mult faptul că democratia i-a dat dreptul să se exprime!Antonescu ,la rindul lui i-a acordat lui Mircea Geoană un avans!După care l-a sprijinit!Nu se simtea capabil să il infrunte pe Traian Băsescu in finală?Nu credea in victorie si ii era greu să accepte infringerea din parte dusmanului său urit din vremuri mai vechi…De aici a si inceput decăderea lui Antonescu!de la trădarea electoratului si de la minciunile pe care le-a tras in campanie.Ca să nu mă contrazici iti redau :
      ”Il chem pe Mircea Geoană să vorbim despre valoarea profesorilor„”mIRCEA gEOANĂ SI CLICA LUI ATI NEONOROCIT rOMANIA!”Lăsati-ne să trăim in Romania noastră,nu a voastră”Domnule Iliescu,luati-vă păpușa și plecati acasă”
      Singura calitate alui Antonescu este oratoria!Găunoasă,demagogică,mincinoasă,perfidă,deseori isterica!Cit de lipsit de inteligentă poate fi un om care să ii acorde credit pentru a il sustine electoral?După lectia servită la prezidentiale,ce ar mai fi de evaluat la Crin Antonescu?Absolut nimic!O nulitate căruia i s-a urcat la cap betia Puterii!

  16. Nashule acum sincer: tu esti platit ca sa scrii asta sau au probleme? La ce ineptii scrii nici tu cred ca nu le crezi. In afara de lingaii de pe blog-ul asta nu te mai baga nimeni in seama din mass-media. Nu pot sa cred cate ineptii si paranoia gasesc in articolul asta. E sub orice critica!!!

    • @alex..acum sincer:tu esti platit ca sa scrii asta, sau ai probleme?La ce ineptii scrii, nici tu, cred ca nu le crezi.In afara de lingaii lui felix nu te mai baga nimeni in seama de pe blog-ul asta.Nu pot sa cred cate ineptii si paranoia gasesc in ceace postezi pe aici. Esub orce critica…..!!!of.. ce sila imi este…!!

    • Nasule, noi suntem voluntari pe aici dar echipa ta ar trebui sa primeasca spor de toxicitate. 🙂

  17. Din afara se vede altfel, usl UL va dispare cat de curand, de altfel disparitia usl ULUI ascunde AUTO DIZOLVAREA ofcinei psd ISTE care este obligatorie pentru a realiza RENASTEREA.
    Ceva à la PDL dar la scara redusa, se pierd excrementele care pu NEGOITA, BENICIOU, si inca vreo 50.

    Prin acasta se va crea o formatiune de stanga, STANGA cu durii actuali si va elibera un centru de stanga europeean cu tineri pana in 35 ani.
    Apare polul de stanga.

    LA ei vor veni si comunistii din hibernare si o parte din liberalii cu doua fete din ofcina liberala.

    Adevaratii liberali, daca mai exista vor juca balamaua in locul UDMR.

    Pe partea cealanta se va cristaliza si FORTIFICA PDL ca partid de DREAPTA si nu de centru DREAPTA, vor mai veni si cei care nu sunt imbecili din ofcina pnl ISTA, UDMR organizatie regionala se va alipi trup si suflet la PDL pentru ca sunt in miscarea populara.

    Sunt mutatii la PNTCD si chiar la UNPR, trebuie sa si decida viitorul daca mai doresc puterea si binele NATIUNII cum se exprima.

    Ceilanti precadusi, Becalli va fi absorbit de si cu PDL, dd & cie covrigul vor ramane doar cu gaura covrigului si astfel se aduna apele.

    ANTONESCU va face o criza cardiaca politic vorbind si va intra in covalescenta prelungita.

    Victor PONTA (majuscule) isi va continua asezarea pe partea centru stanga lasand poarta deschisa durilor dar va profita de sprijinul lor.

    Vom avea acelasi spectru ca in FRANCE dar fara antonescu.

    Sigur va veti intreba unde este NASTASE, sera pe undeva la DURI cu Iliescu, pentru ca si iliescu trebuie sa aiba un continuator.

    Cine va castiga, DESIGUR PDL cu o formatie mult mai compacta si fara BALAMA !!!

    Nu uitati IARNA este plina de ZAPADA sau OMAT dar va fi calda cu ANI, DNA, FISCUL si in acelasi timp se anunta pentru unii TIMP RAU, EXIGENTA, MUNCA, CONTROL, ORDINE !!!

    Sa fiti iubiti cum spune NASUL si sa auzim de bine

    GENEVE

    • Grozava analiza domnule Radovanu. Va felicit! insa am o singura intrebare: nu ati precizat nimic de rolul lui Geoana.

      • Special nu am comentat cazul geoana este insinificatif, cum a venit asa se va duce !!!

        Incearca Dsa sa-si vanda brânza dar nu este inca bine mucegaita !!!

        Trebuie sa-si rezolve si el problemele din trecutul sau diplomatic, pensionarii din MAE isi amintesc de chetele care se faceau ocazionate de vizitele prin strainatate si in misune sa in SUA.

        • Domnule RADOVEANU, nu prea vad tineri PSD-isti de valoare si care s-ar impune intr-o noua aripa de stanga, rupta din PSD. Tineri de genul Sova ?! Nu, merci ! Am crezut un timp ca o vor face clujenii. N-a fost sa fie si intre timp au decazut si ei atat ca imagine cat si ca ideal.
          Care sunt acesti tineri invizibili noua ? Aveti vreo idee ? Teoretic, ideea dumneavoastra se sustine, dar practic ?
          O zi buna, domnule !

  18. Nu este de mirare ca invitatia in SUA era nominala: doar VP. Intotdeauna membrii PSD, mai ales inaintea alegerilor, s-au dus la Washington pentru a fi bine „scoliti” si „dascaliti”. Acolo ei au un lobby bine cristalizat inca de pe timpul lui M.Geoana. Deh, fiecare cu „tatucul” lui ! Oftica mare este pe CA, ca a fost sters de pe lista invitatilor de onoare. Oare el nu stie ca ambasadorul SUA din Romania trimite rapoarte la Dep. de Stat privind activitatea fiecarui lider de partid, in ce ape se scalda samd.? Deci fiecare primeste in viata, dupa merite. Astept insa sa vad reactia si atitudinea lui VP dupa aceasta vizita programata. Sa auzim numai bine!

  19. Existenta acestor doua personaje pe mine nici nu ma mai intereseaza. Ii stiu, i-am vazut ce pot, au avut timp de cand sunt in politica sa faca ceva – nu au facut ci doar au instigat, s-au complacut in somnul de parlamentar, s-au inconjurat de personaje imorale asa ca….pentru mine nu reprezinta vre-o speranta. Faptul ca incearca sa culeaga voturi prin minciuna si chiul iar imi arata dimensiunea lor politica.
    Deci sansa noastra viitoare este sa inteleaga cat mai multa lume zicala romaneasca
    Lupul isi schimba blana dar naravul ba.

    Imi pare rau eu nu o sa votez Antonescu sau Ponta cu siguranta, orice miscare laudabila o sa faca vre-unul din ei.
    Cred ca si ziaristi din acest punct de vedere au obligatia sa nu uite anii trecuti , sa nu prezinte lucrurile roz ca si cand acum au aparut aceste personaje in politica, nou-noute.

  20. La noi in Ardeal se spune unora ca sant „nealcosi prosti”. Eu zic.; mandria si prostia merg mana in mana. Am obosit sa-i mai observ pe acesti doi lideri ai opozitiei, Ponta si Antonescu. Ei sant doar niste marionete in mana celor care detin „banul” si se stie cine sant.

  21. Pai da ca americanii stiu ca in politica Opozitia unui partid de dreapta este cel de stanga, de aceea nenea Antonescu sta acasa : ) : ) 🙂

  22. Zambil Lenevescu/Crinici Pogonici nu a putut sa se trezeasca asa de dimineata. Avionul a decolat fara el.

  23. Se pare că linkul propus de alex – Cine a mai aflat că Ponta l-a trădat pe Antonescu? fusese deja vizionat la Washington. America nu tolerează pe teritoriul său terorişti după cum bine ştim.

  24. Ponta nu a luat si aripa Crinici Pogonici (cum ii spune dl Banciu) pentru ca se face de ras cu astfel de specimene.
    Si nici nu avea motive sa-l ia, oricum intr-un viitor nu prea indeparatat se vor desparti.

  25. cred,ca domnul Antenescu nu a obtinut viza,la interviu,intrebindu-l de la cine are chemare,fiind dimineata a spus de la d-nul Putin,prieten cu nea Nelu,coleg de promotie cu Felix motanu’,nu mai spun cand i-au citit CV,vazand ca nu a facut nimic in viata lui,le-a fost frica sa nu ceara azil politic,poate cand devine presedinte o sa-i acorde viza!!!

  26. @john…la gura sobei este usor sa spui „jos zapada”.ea orcum cade…!!!poate te acopera de tot…asi venii sa o batatoresc…!!! si sunt blind..!!!.cum mama naibii ninge numai la usl-osi..???

  27. Codul portocaliu a devenit prilej de promisiuni electorale! Victor Ponta a anunţat azi că, în cazul în care PSD va câştiga puterea la următoarele alegeri, va lua măsuri pentru ca oamenii de la ţară să nu mai fie nemulţumiţi de modul în care se deszăpăzeşte. Ponta promite că, în cazul în care ajunge la guvernare, nu va mai curăţa prioritar drumurile naţionale, autostrăzile sau arterele din principalele oraşe, ci va concentra toate eforturile spre deszăpezirea drumurilor care duc la barurile săteşti.

    „Uitaţi-vă şi dumneavoastră în ce hal îşi bate joc guvernul Ungureanu de oameni”, spune liderul PSD, „s-au preocupat doar să deszăpezească drumurile naţionale şi judeţene: păi ce, astea ţin de sete? Am primit semnale din teritoriu că oamenii de la ţară sunt în pragul unei revolte, singurul lucru care-i mai ţine în loc e că n-au ce da pe gât ca să-şi facă curaj”.

    Promisiunile lui Ponta sunt însă catalogate drept „populiste” de către analiştii politici. Aceştia spun că şeful PSD pur şi simplu nu este conştient cam câte crâşme săteşti sunt în România şi că nu a luat în considerare nici faptul că rezervele de băutură ale acestora se vor termina extrem de repede dacă vor exista pârtii spre ele, făcând necesară aprovizionarea cu ajutorul elicopterelor SMURD.

    • In gravitate, dupa codul portocaliu urmeaza rosu. PeNele ingalbenite de frig si/sau hepatita au provoacat miscari stradale, care au afectat natura, perturband aceasta iarna linistita. Implicit, trebuia sa urmeze un cod portocaliu, pentru a preveni instalarea celui rosu. Caci Ponta incearca sa se delimiteze cu binecuvantarea bunicutei Ilici KGB. Asa ca este dispus sa faca pe reporterul de teren in US, pardon am uitat „L-ul” iar Crin sa se refaca dupa hepatita si sa vegheze in lanurile inzapezite ale patriei. Nici un comunicat de presa nu apare pe pagina ambasadei SUA, referitor la vizita lui Ponta si scopul acesteia, asa ca putem face speculatii si sa-i uram lui Crin insanatosire grabnica si regim de somn dupa hepatita provocata de refuzul americanilor de a-l primi. Totul este spre protectia lui, spre nu a fi confundat cu Chucky si linsat in consecinta.

      • Cat adevar graiti! Dar, vedeti voi, AntEnescu a ramas in tara si vegheste… Mai atipeste, mai vegheste… Si o face chiar pacatos, la kapatos! Ca doar e un „potential” prezidentiabil, care va sa zica! Cat de penibil a putut fi aseara prin ‘interventia” de la R. Turcescu!

    • Am sa-ti amintesc cuvintele lui Ponta,zise cu alta ocazie: ” SUNT POLITICIAN, AM VRE-O PROBLEMA SA PROMIT?”
      crezi tu promisiunile lui ponta, ca eu nu am timp.

  28. nasule,
    ti-asi spune daca ai sau nu dreptate,
    dar am zis ca sunt in greva si va vaduvesc de parerea mea pertinenta.
    pana nu imi rezolvati revendicarea principala, adica ” jos zapada !” nu mai vb cu voi.
    iesi afara, alba ca zapada !

Comentariile sunt închise.