Imi dau jos chilotii, astazi, la orele 13 fix! Cine nu ma crede sa intre pe site! Am ajuns la vorba lui Florin Calinescu! Am ajuns si la vorba regretatului Gheorghe Dinica! Intr-o confruntare barbateasca, neavind de ales, marele actor a acceptat sa-si dea jos pantalonii cu o singura conditie, sa mai fie adusa o masa! Daca celorlalti concurenti o masa le era suficienta, maestrul avea nevoie de spatiu!

Revin la marketingul de blog si site. Fanii, stirile in exclusivitate, marile idealuri, arhiva de aur, toti si toate la un loc nu string mai mult de 3500 de vizitatori unici pe zi. Ok. Dar cum vine un maimutzoi cu sindromul „putza mica” si te injura, iar tu il injuri la loc de nu-l mai spala nici oceanul, HOP-TZOP!, brusc apar, parca din neant, inca 4-5.000 de vizitatori unici! Zici ca sint zombies, vin sa miroasa latrina de injuraturi, trag cu nesatz pe nas iar apoi dispar ca si cum nu ar fi existat vreodata. Zici ca sint spalati pe creier, nimic nu ii atrage sa revina! Daca nu e singe cu cheaguri, daca nu zdrobesti niste maxilare, un femur si doua tibii, daca nu te porcai in baie de excremente, acesti zombies nu vor reveni niciodata.

Asadar, reteta e simpla, te invata publicitarii, vezi la Muci Badea. Injuri, iti versi organele in direct, iei la tinta victime sigure, iti consumi propriile vome si fecale, totul ca la „carte”…si te declari in primele bloguri ale Romaniei iar Vintu te baga pe primul loc la „zece pentru romania”! Cu r mic, ca asta e romania lui d-alde Vintu.

Sint incepator in ale internetului, am refuzat smecheriile si artificiile de crescut NASUL.TV peste noapte, am refuzat publicitatea venita pe aceste smecherii care aduc vizitatori unici in crestere exponentiala. Va amintiti probabil cum un ziar de sport de la noi de pe Dimbovita avea zilnic mii de cititori mozambicani innebuniti dupa stirile din Liga lui Mitica!!! Dar nici nu pot fi insensibil la ce ne spun „specialistii” din „industria” de publicitate. Asa de pretiosi sint unii de zici ca lucreaza la NASA! Ei imi zic ca asta conteaza, traficul, citi poti sa atragi sa vina pe site! Nu le pasa cum! Dovada toate reclamele marilor companii din Romania care sint prezente la Capatos sau la Badea! Badea l-a injurat pe Capatos ca a dat imaginile cu Bocu’ Gol nu din mare deontologie ci fiindca i-a furat din rating, cu o mizerie mai mare decit a lui! In curind, poate chiar azi, Iepurica Badea va cauta un gunoi si mai mare ca sa-l bata pe Capatos!

Eu ramin un tip de moda veche, nu ma pot bate in bube, herpesuri sau gunoaie. Celor care imi seamana le propun sa mai aducem o masa si un cuier cu umerase! Sa ne dam jos chilotii, cu totii, ca sa aratam lumii intregi ce flash mob are poporul roman! Fix astazi la orele 13.00! Vizitatori noi si vechi sa inaltam acesti „porumbei” ai pacii si prieteniei cu publicitarii si cu ratingu’! Daca nu ne iese flash mobu’ nu-i nimic, ne intoarcem la injuraturi cu zoaie! Puroiul aduce vizitatori, ei sint „unici” ! Normalitatea ii tine departe! Jos chilotii!

Sa fiti iubiti!

123 COMENTARII

  1. Nasule tv-ul meu functioneaza cam asa Zilnic-19.oo stirile pro-tv(nu sunt asa isterici)-20.00-b1-tv a ramas blocat de 10 ani pe acest program,iar la 22.00-vad un film(altceva???? daca nasul.tv nu este)
    Dar nu uita ca” cel ce sapa groapa altuia cade singur in ea” vezi opozitia cade singura vrand sa-l dea jos pe Basescu,Badea si ceilalti or s-a cada singuri ducandu-ti tie grija

  2. Deoarece nu ma simt in stare sa ma ridic la nivelul intelectual deosebit de inalt al discutiilor pe aceasta tema, cu tot regretul ca trebuie sa cobor stacheta, am sa postez o poezie scrisa cu acesta ocazie:

    MAREA CHILOTIADA

    Lume multa, zarva mare, pe la magazine, frate
    La sectorul “lenjerie”, zici ca marfa-i pe furate,
    Barbati, femei, se calca si de zor probeaza,
    Aleg, se uita, pe ce pun mana nu cedeaza.
    Unii cauta chiloti de firma – cei cu dare de mana,
    Altii iau si chinezesti, sa-i poarte si-o saptamana,
    “Ce-o fi, soro, ce cauta atata lume?!…”
    Zice altu’ : “Poate se tin unii iar de glume,
    Buzdugan si Morar fac arogante la lume…”
    “Sau o fi, Doamne fereste, iar o alta criza mare
    Nici chiloti n-o sa mai fie, asta chiar ca-i foarte tare!…”
    “Trecand prin birt, stand la un pahar de tarie calda,
    Parca am auzit ca lumea vorbeste, ca guvernul o scalda:
    Ca ar veni vremuri grele si tare cacacioase,
    Parca nu ne-ar ajunge iarna care ne-a intrat in oase…”
    “Probabil ca aceste vremuri… nu vreau sa repet cuvantu’…
    Fac vanzare la chiloti, aduc bani, cum n-a facut nici Vantu…”
    Si uite asa, lumea sta si se mira, priveste si se intreaba
    “Care-i spilu’ cu chilotii, oamenii nu au alta treaba?!…”

    Cand ii vad cum se intreaba, privesc si n-au rabdare
    Mi-e mila de ei si le-as deschide ochii, explicatia e tare:
    Nasu’ scrie pe-al sau nou blog si anunta raspicat
    Ca azi la ora 13 e show mare: ne va umple de *****
    Isi da chilotii jos sa-i vedem dosul si barbatia mare
    Astfel sa se lamureasca treba cu cine-i “tare in parcare”
    Iar toti cei care-l sustin, iubesc si urmeaza fara tagada
    Sa faca la fel, sa ne arata noua, celor care traim cu ei in ograda,
    Cam ce au ei pentru noi ( molii si viermi, unii chiar boi),
    Ce primesc cei care-l critica pe Base, cei ce-l tarasc in noroi
    Cei ce critica puterea, cei ce-l critica pe guru:
    Isi dau chilotii jos si ne arata cu mandrie ****

    • @DecebalTM.Trebuie să recunosc,cu mihnire că te-am supraevaluat!Mesajul era virtual,si ca atare inseamnă că toti cei care procedeaza ca Antonescu,Capatos etc.vor fi de neiertat,indiferent de procedura Nasului,tăria si audienta vor fi cu mult mai tari decit expunerea unui nud.La Muerta!

      • Recunosc ca pe mine ma depasesc foarte multe teme/comentarii de pe aici…
        „E scris adânc” – vorba lui Jupân Dumitrache, ca tot suntem in Anul Caragiale…
        Imi pare rau ca te-am dezamagit si ai gresit cu „evaluarea”…
        Eu sper ca n-am gresit cu „evaluarile” mele… Deocamdata asa constat.

  3. Am ajuns si eu si ca sa nu intru doar ca sa intru sa scriu ceva care este de retinut:
    Grecii au scazut pensiile cu 100 mlrd de euro.
    Oare stupida teorie comunistoida a drepturilor banesti(pensie, salariu) castigate care a tot fost vanturata de cei cu pensii castigate nesimtit si etc , pe la TV urile Turnatorului si Agentului strain, ce spune de asta? 🙂

      • Fluture , Vezi ce se intampla cand nu ai incredere ? Ti-ai asumat o afiormatie si ai gresit. Nu stiu ce te-a facut sa vezi in mine un altul mai putin adevarat dar vad ca te-au mai crezut si altii sau poate ca altii te-au influentat. Eu sunt adevaratul ion adrin si am fost tot timpul. Ce sa fac sa mint ca sa nu te contrariez pe tine si pe Graziela.
        In comfinuare nu inteleg ce au avut postariele de ieri de le-ai sters.
        Sincer si fara suparare. Daca vrei discutam pe forum, in privat, cuvintel cu cuvintel, ce am scris cu scuze ptr erori de redactare si pentru usoare ironii pe care nu mi le-am putut stapani situatia fiind recunoaste destul de haioasa.
        Numai bine 🙂

  4. Suntem aici pentru ca am refuzat sa intram in mocirla vuvuzelelor tv. Cautam, cautam ceva curat. Ei spun ca ne informeaza, ca avem dreptul sa fim informati corect. Dar asta-i informatie? Dupa ce imi da informatia incep comentariile atoatestiutorilor, care ma manipuleaza, vor sa gandesc cum imi livreaza ei stirea. Ce e grav? vor sa vad partea goala a paharului. Si, si mai grav, ca in multe cazuri au reusit. Nu mai departe de caderea zapezii; in loc sa ne bucuram de o iarna bogata in zapada, dupa vara secetoasa, au creeat o isterie a zapezii. Asteptam Nasul tv!

    • maria1,nu ai vazut ca la noi toata lumea se pricepe la fotbal si politica si acum mai nou si la dezapezit?.Efoarte usor in fata camerelor de filmat sa isi dea cu parerea dar daca ii intrebi cum arata o lopata habar nu au 🙂

  5. Astept de la 13 fix sa vad niste chiloti in vazduh dar nimeni nimic, pai treaba e asta oameni buni? 🙂 🙂 🙂

  6. Prezent Nasule.

    Eu stau in Germania de foarte multi ani, am vazut multe si pe aici dar asa ceva nu am vazut, am citit foarte multe comentarii asa ca nu mai am cuvinte de comentat.RUSINE acestui post de televiziune.

  7. Prezent!
    Ei cu ale lor, noi cu ale noastre!
    Cumva, trebuie sa reusim sa-i doborim!

  8. Ursul si iepurele mergeau prin pădure. La un moment dat se intalnesc cu vulpea, care tocmai se muta în casă nouă
    .- Măi băieţi, ajutati-ma si pe mine să mut mobila, că plătesc bine!
    Se pun ei pe treaba si pana seara muta toata mobila, dupa care vine momentul plăţii. Vulpea ii întreabă:
    – Ei, acum ziceţi ce vreţi: o sticlă de vodcă sau jos chiloţii?
    Dupa ce se gandesc ei bine ursul alege sticla de vodcă. Pleacă şi, după ce beau toată sticla, iepurele zice:
    – Bai ursule, ce băiat deştept ai fost tu că ai ales sticla de vodcă, pentru că dacă alegeam chilotii nici nu aveam ce face
    cu ei: tie iti erau prea mici iar mie prea mari…

  9. Mama ei: Sa nu iti dai jos chilotii, ca-ti zboara pasarica! Ea: Nu mai zboara! I-a batut Ion un cui, ehehe…

Comentariile sunt închise.