Dan voiculescuParchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis neinceperea urmaririi penale pe numele lui Dan Voiculescu, dupa ce acesta a mintit in declaratiile de la alegerile din 2004 si 2008 ca nu a fost colaborator al Securitatii. ICCJ a decis definitiv in 18 aprilie 2013 ca fostul senator Voiculescu a turnat la Securitate sub numele „Felix”.

In 2004 si 2008, anterior deciziei finale a ICCJ, in declaratiile pe care orice candidat la alegeri parlamentare le completeaza, Dan Voiculescu a scris ca nu a colaborat cu Securitatea. La alegerile din 2012, acesta si-a acceptat vinovatia.

Potrivit legii, persoanele care candideaza spre a fi alese sau numite in una dintre demnitatile sau functiile de deputat sau senator sunt obligate sa faca o declaratie autentica, pe propria raspundere, potrivit legii penale, privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al organelor de Securitate

Dan Voiculescu a fost reclamat in 2010 la Parchet de gorjeanul Constantin Tapus, fost persecutat politic. Tapus l-a acuzat pe Voiculescu de fals in declaratii publice in forma continuata, pentru cele semnate la alegerile din 2004 si 2008.

 

 

16 COMENTARII

  1. Ce va mirati ca parchetul a dat NUP. Unde ati fost cu totii atunci cand Cristi Danilet si Alina Ghica din conducerea CSM au fost ,,rasi” in mod cu totul ilegal conform unor sedinte de tip Stalinist cu incalcarea flagranta a procedurilor si impotriva legii? Unde ati fost cand Curtea Constitutionala a stabilit ca acesti doi magistrati trebuiesc repusi in functie iar pentru ei nici pana-n ziua de azi nu s-a facut JUSTITIE. Nu va e clar ca KGB-istii lui Iliescu conduc din nou Romania? Nu vi se pare ciudat ca dupa puciul din vara o mare firma americana care ne-a tratat cu tupeu (BECHTEL) acuma isi ia catrafusele? Unde ati fost cu totii cand presedintele tarii a ramas singur in fata mafiei KGB-ste care a facut puciul din vara trecuta. Chiar credeti ca ofiterii acoperiti KGB, GRU de pe teritoriul Romaniei si-au luat dupa revolutie valizele si au plecat de-aici de dragul democratiei noastre ,,originale”? Eu personal cred ca dupa actiunea din vara iubitii nostri americam=ni pe care i-am asteptat atata cu democratia lor, ne-au mai vandut odata;lui Putin de data asta. Data trecuta ne-au vandut lui Stalin. Si noi aiaci ca prostii mergem la vot, votam tot felul de gunoaie gen Gigi Becali, Antonescu, Ponta pe care nu-i doare nici in cot de populatia Romaniei crezand ca niste imbecili ca asta se numeste democratie. Intre timp Hotii ne-au furat pana si chilotii de pe noi si s-au facut stapani pe Romania.

  2. Felicitari domnule Basescu. Ati reusit cu ajutorul lui Ponta sa ingropati justitia. Vor veni NUP-uri pe banda rulanta. Acest NUP a fost inceput cu Ponta in cazul plagiatului de care a scapat basma curata. Vor urma Dragnea cu povestea referendumului etc. Inca o data felicitari. Ati dat o palma morala celor care v-au sustinut.

  3. pentru daniel cioara….nu va mai scapa niciunul citeste ceea ce am postat si distribuie Robert Horvath-Déva: BLOG :INTALNIRE CU DAN VOICULESCU ….LA PUSCARIE Blogul criminalului Dan Voicu

  4. Mesaj foarte important pentru intreaga Umanitate. Daca ai iubire si respect fata de semenii tai,atunci trebuie neaparat sa impartasesti acest filmulet cu cat mai multe persoane. Chiar in acest moment sunt ucise foarte multe fiinte umane incocente de catre elita oculta mondiala. Sunt foarte multe suflete inocente care sufera chiar acum din cauza ignorantei noastre. Haideti sa fim hotarati,determinati si sa nu renuntam niciodata (Urmareste filmuletul pina la capat) http://www.youtube.com/watch?v=QJegm53CGyc

  5. Cum adica „parchetul a decis neinceperea urmaririi penale” ???
    Da pe astia cine-i trage la raspundere ca nu-si fac treaba ???

Comentariile sunt închise.