Pe lîngă Varujan Vosganian, care a recunoscut chiar pe blogul personal că s-a contrat cu președintele Crin Antonescu, în cadrul ședinței de decapitare a filialei PNL București și a Sectoarelor 2 și 4, au mai fost o mînă de oameni care și-au dat votul în contra voinței șefului liberal. Conform surselor noastre, alături de Varujan Vosganian, Ludovic Orban și de – firesc – cei vizați, Andrei Chiliman, Giani Dinu de la Sectorul 4 și Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, au mai votat împotriva decapitărilor Cristian Olteanu, președintele Sectorului 5 și Radu Stroe, dar și cei doi seniori, Radu Campeanu și Mircea Ionescu Quintus. Or, în condițiile în care votul final a numărat 8 voturi contra, unul dintre cei enumerati mai sus si-a anulat votul.

Marele absent de la ședința de decapitare a filialei PNL București a fost chiar Călin Popescu Tăriceanu, care a preferat să se distanțeze de toată tevatura creată, în ciuda faptului că zvonistica din partid zicea că urmează să fie chemat în fața conducerii pentru a explica de ce a ales să se lase tras în afișe alături de Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2.

Pe lîngă Vosganian, care a avut o poziție extrem de dură împotriva schimbării lui Chiliman și a decapitării celor două filiale, un alt personaj important din conducerea liberală a avut o poziție extrem de vehementă, doar că de susținere a deciziei lui Crin și împotriva primarului de la Sectorul 1, Andrei Chiliman. Este vorba de Teodor Atanasiu, deputat de Alba și fost ministru al Apărării. Poziția acestuia a fost cel puțin ciudată, dacă e să ne gîndim că el a fost un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-a și susținut în Congresul în care acesta a pierdut șefia PNL.

De altfel, la nivelul PNL București, au existat zvonuri despre această schimbare a conducerii din București și a oamenilor care nu erau considerați din gașca lui Crin Antonescu încă din decembrie anul trecut.

 

 

15 COMENTARII

  1. nightmare,in unul din comentariile tale spuneai ,ca a reusit Crin sa distruga PNL cum nimeni altul nu a facut,ai dreptate ,dar sa stii ca o vaca mizerabila murdareste o ciurda intreaga.El ar vrea sa fie PNList dar nu are stofa de PNL.

  2. Say,ai perfecta dreptate.In orbirea lor in a-l distruge pe presedintele Basescu,se lasa manipulati de acest fante de mahala.N-ati vazut salutul inconstientului,exact salutul hitlerist.Daca cabotinul asta ajunge presedintele Romaniei ne meritam soarta!

  3. PNL-ul si PSD-ul sunt „fetitele politice” ale lui Felix , iar Felix este un „clamparu” al politicii romanesi, atat Crin cat si Ponta lucreaza pe centura politica pentru domnul Felix . Locotenentii lui Felix Clamparu sunt Gadea , Badea si Ciutacu …

  4. Mda ….atunci sa asteptam si decapitarea lui Varujan si Orban ….prea mult nu conteaza ce se intampla in anexa PSD …doar Che Crinela este propus candidat de presedinte din partea PSD ….nu?

    😆 😆 😆

    • Servus, Nightmare!
      Nici pt mine partidul condus de C.Antonescu, nu prea conteaza si nici actualele lupte intestine. Cred ca au dreptate cei care afirma ca liderul actual este groparul PNL. Nu stiu, poate ca mai sunt oameni de buna-credinta in partid, dar eu cred ca acestia ar cam fi trebuit sa se delimiteze de politica dusa de CA, macar in momentul in care s-a facut alianta cu PC-Voiculescu (cat despre discursurile si limbajul unor CA, Ghise, Orban, Fenechiu si multi, multi altii, ce sa mai vorbim…cum poate un om de caracter si bun-simt sa gireze, prin prezenta lui intr-un acelasi partid, asemenea exemplare de aroganta, obraznicie, ipocrizie, coruptie etc.?)

      • salut Mih !!!!!

        ai dreptate ….Isterel ,”Prin el insusi” si aceasta „Revolutie a Bunului Simt” ,face PNL-ul praf dupa ce l-a facut Rosu !!

        Bravo lui !!!….le era frica de Basescu cà ii aboarbe PDL ….las cà e bine ,capsomanu asta reuseste ce nu si-a pus nimeni in cap si anume Distrugerea PNL.

  5. PNLul ar fi trebuit sa fie un partid progresist… Dar nu a reusit niciodata sa aiba la conducere oameni de calitate, lucru care nu are decat explicatia aia cu „conducatorii pe care-i merita”. Dar acum, cu Crin, si-au atins limita de incompetenta.
    Din fericire, pana la alegerile prezidentiale (oricat de repede ar fi ele), reuseste baiatul asta sa-si dea cu stangu-n dreptu’ si sa-si piarda credibilitatea cu o viteza ametitoare. Daca, totusi, vor mai fi fraieri sa-l voteze, va avea grija Victoras…

  6. crin,n-a zis nici pas cand i s-a bagat pe gat sfv.ce ne mai pregateste oculta?vad ca pe dd l-au …

Comentariile sunt închise.