Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca va face contestatie la Curtea Constitutionala in ceea ce priveste prevederea legala conform careia un candidat independent trebuie sa obtina peste 5% din voturi pentru a deveni consilier general la Primaria Bucuresti.
La alegerile din 10 iunie, Nicusor Dan, candidat independent, a obtinut aproximativ 9% din voturi pentru functia de Primar General al Capitalei si, potrivit unor rezultate partiale, 4,7% pentru postul de consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. „Foarte probabil nu voi intra in consiliu in acest moment. Am obtinut aproximativ 4,7%, iar legea prevede si pentru independenti un prag de 5%. Prevederea este in mod clar neconstitutionala, pentru ca reprezentantii partidelor vor intra cu aproximativ 13.000 voturi fiecare, iar eu nu voi intra cu aproximativ 37.000 de voturi. Vom face o contestatie care va fi judecata de Curtea Constitutionala in cateva luni. Sansele de a fi admisa sunt mari”, a spus Nicusor Dan.
Nu sunt usl-ista dar nici naiva nu sunt.Nu am urmarit antenele deci nu am creierii spalati.Doar ma informez cat pot mai mult ca sa stiu in ce lume sunt
Eu te cred @mihaela,desi nu-mi fac placere astfel de stiri,si chiar te rog ,sa ne mai informezi si de acum inainte.
Unii dintre noi ,poate suntem prea idealisti,sinceri cu noi insine si cu cei din jur ,iar idealistii sunt si naivi.
N.Dan o noua dezamagire….
Merci Mihaela!
O voi face din tot sufletu draga timisoara.Suntenti niste oameni minunati aici.Eu sunt anticomunista pana in varful unghiilor.Am fost la un pas de a ma pacali si eu cu ND.Dar ceva mi se parea in neregula .Am cautat pe net si cred ca am avut noroc sa gasesc informatia cu 2-3 zile inainte de vot
PS.Nu am postat-o atunci pt ca am crezut ca s-a aflat pt ca altii sunt mai priceputi sa navigheze pe net dcat mine.Dar…stupoare!!! Lumea este inca vrajita de el.
Felicitari d-ule Nicusor Dan. Nu sunt din Bucuresti dar va sustin cum pot si eu, pe forum.Nu va lasati pPACALIT SAU INTIMIDAT DE ACESTI NEICA NIMENI ZISI usl-ieti.Sunt ultima zvicnire a fostei garnituri de comunisti sadea.
Sorry Nicusor Dan. Au mai dat si altii peste demersurile tale de la suspendare. Iar cu Noua Republica, e tot atat de noua pe cat e o baba rujata.
Căutare
Imagini
Hărţi
YouTube
Gmail
Docs
Calendar
Traducere
Mai multe
Conectaţi-vă
Vechea versiune Grupuri Google va dispărea în curând.
Treceţi la noua versiune Grupuri Google.
« Pagina de pornire pentru Grupuri Google
aderf_info
Acasă
Discuţii
Despre acest grup
Contactaţi-l pe proprietar pentru a vă înscrie
Manif anti coruptzi Paris – duminica 29/04/2007 –
Opţiuni
8 mesaje – Restrângere totală
Raluca Ursachi
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 25 apr. 2007, 10:57
– Afişare text în citat –
Raluca Ursachi
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 25 apr. 2007, 12:16
Participantii la miting (cu osebire cei mai militanti!), va rog contactati-o
pe doamna Stefana Bianu, care pregateste un text de distribuit
manifestantilor si trecatorilor, pentru care are nevoie de asistenta
voastra: stefanabianu2…@yahoo.com.
On 25/04/07, Raluca Ursachi wrote:
– Afişare text în citat –
Subiectul discuţiei a fost schimbat la „argumente pentru demiterea lui Traian Basescu” de nicusor dan
nicusor dan
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 25 apr. 2007, 19:10
Va invit sa parcurgeti si sa distribuiti pe listele de e-mailuri si argumentele urmatoare PENTRU DEMITEREA lui Traian Basescu.
Traian Basescu are meritul incontestabil de a fi blocat la alegerile din 2004 semi-dictatura instituita de PSD. Prestatia sa ulterioara ma face insa sa votez fara ezitare la referendumul din 19 mai pentru demiterea sa din functia de Presedinte. Iata citeva argumentele si citeva raspunsuri la contra-argumente:
1. Relatia suspecta cu serviciile de informatii:
a) militarea pentru legile sigurantei nationale propuse de serviciile de informatii, cu multe prevederi in spiritul fostei Securitati, in detrimentul legilor sigurantei nationale propuse de societatea civila. Intre Marius Oprea, promotor al celor din urma, si Traian Basescu, ii dau fara ezitare credit lui Marius Oprea.
b) „lucratura” de la CNSAS din primavara lui 2006, denuntata de societatea civila: numirea unor persoane controversate de catre Presedintie si PD, candidatura suspecta a lui Turianu (numit de PD) impotriva lui Ticu Dumitrescu.
c) a decis, e adevarat, predarea unei mari parti a arhivelor catre CNSAS, dar: inca nu s-au predat cartotecile, ceea ce face fondul de dosare aproape inutilizabil; nu s-au predat microfilmele, in conditiile in care multe din dosare sint incomplete; in scandalul recent Coldea/Curtea Constitutionala, s-a confirmat existenta (niciodata recunoscuta de SRI) a unui fond „X” de dosare ale oamenilor politici, nepredat CNSAS.
d) numirea lui George Maior, membru marcant PSD, la conducerea SRI.
2. Mijloace „securistice” folosite de el si aliatii sai:
a) sprijinirea aripii PLD in cadrul PNL
b) provocarea de false teme de dezbatere; in locul unei dezbateri pe fapte concrete, repetarea cu obstinatie a unor sloganuri de tip „coalitia PSD – PNL” „coalitia PSD-PNL-PRM-UDMR-PC”, „petro-liberali”, etc.
c) folosirea cu nerusinare in cadrul mitingului de duminica [organizat de Fundatia pentru Infrumusetarea Bucurestiului a lui Dumitru Puzdrea, deputat PD, acelasi cu en-gros-ul ilegal Puzdrea] a cintecelor si sloganurilor Pietei Universitatii. Sa nu uitam ca Traian Basescu a fost membru al Frontului Salvarii Nationale, membru in CPUN si, ca functionar in Ministeruul Transporturilor, nu a fost strain de organizarea trenurilor cu mineri din 1990.
3. Distrugerea Aliantei DA prin atacuri neprincipiale la adresa PNL si a primului ministru, menite sa favorizeze PD in alegerile care vor urma. Urmarea: daca in ianuarie 2007 PSD ajungea la 16%, iar Ion Iliescu isi incepea drumurile la Parchet pentru mineriada din 1990, azi PSD a urcat la 26%, iar subiectul mineriadelor a disparut cu totul din dezbaterea publica.
4. Tip conflictual, incapabil de negociere si constructie. Traian Basescu s-a remarcat prin natura sa conflictuala: a distrus alianta CDR-PD in 1996-2000, a distrus alianta DA in 2004-2007, a reusit sa se desparta de toti consilierii cu care a inceput sa lucreze la Presedintie in 2004. In compensatie, nu a reusit sa construiasca nimic: Ca primar general timp de 4 ani s-a remarcat prin demolarea buticurilor si prin vaicareala continua ca nu-l lasa Consiliul Municipal sa-si realizeze obiectivele (de asemenea prin autorizatia de constructie a blocului de sticla lipit de Biserica Armeneasca si a unui bloc de sticla in Piata Palatului, in constructie azi). Ca ministru al transporturilor in mai multe guverne nu a construit nici un kilometru de autostrada.
5. Esec total in politica interna si externa. Ca urmare a conflictului generalizat si a impredictibilitatii actiunilor Presedintelui, ratingul de tara a scazut in aprilie 2007 iar investitiile straine au scazut si ele spectaculos la inceputul lui 2007. [daca e sa spunem lucrurilor pe nume, Traian Basescu nu va fi invins de biata clasa politica romaneasca, ci de mediul international de afaceri, satul de impredictibilitate]. In plan extern, dupa inceputul fulminant din 2005, nici o vizita importanta nu a mai avut loc in 2006 si 2007. Daca sintem aliatii strategici ai SUA in regiune, de ce nu trece nici o conducta importanta de petrol prin Romania?
6. Dinu Patriciu. E adevarat ca conflictul Basescu-Patriciu a fost foarte important in destramarea Aliantei. Lui Dinu Patriciu i se imputa, pe buna dreptate: a) spalarea prin bursa a 10-20 milioane euro, pentru care nu s-a mai platit impozit la stat; b) cumpararea Petromidia pe datorie si esalonarea datoriei pe 7 ani cu o dobinda avantajoasa. Patriciu a transformat insa Petromidia dintr-o gaura neagra in principalul contributor al bugetului de stat. Comparati va rog Petromidia cu RAFO Onesti, cuibul unei adevarate mafii de firme capusa, unde statul a sters de mai multe ori datorii de sute de milioane de euro, pentru ca ei sa le fure din nou si statul sa stearga din nou, etc. De ce Basescu si procuratura subordonata lui a atacat de nenumarate ori Petromidia si niciodata RAFO? a) Pentru a santaja PNL in problema fuziunii PNL-PD si a anticipatelor; b) pentru ca Teodor Stolojan („draga Stolo”) nu e deloc strain de ce se intimpla la RAFO.
7. Monica Macovei. Monica Macovei are merite incontestabile in reforma justitiei. Dar:
a) multe lucruri s-au petrecut pe deasupra ei; din nou, de ce Petromidia si nu RAFO? de ce Parchetul nu s-a autosesizat la Cathedral Plaza? la „regele asfaltului”? la ALRO?
b) s-a dovedit total lipsita de tact. In plus, la sfirsitul lui 2006, a modificat in drumul catre Monitorul Oficial forma unei Hotariri de Guvern convenita de Guvern. Cum v-ati fi simtit daca ati fi fost ministru liberal?
8. Traian Basescu a condamnat comunismul in fata Parlamentului, gest de salutat. Acelasi lucru l-a facut si Emil Constantinescu in mandatul sau, fara aceeasi vizibilitate mediatica. Dar: comisia Tismaneanu a dat, in finalul raportului sau, mai multe propuneri concrete care decurgeau din concluziile raportului. L-am vazut pe Traian Basescu militind pentru realizarea acestor propuneri? Nu. A ramas doar spectacolul din Parlament si imaginea de anti-comunist a lui Basescu.
Concluzie. In conflict ireconciliabil cu toate partidele politice mai putin PD si PLD, incapabil de coabitare fara scandaluri zilnice, Traian Basescu:
-pe termen scurt nu poate sa aduca decit alti doi ani si jumatate de scandaluri neconstructive
– pe termen lung nu mai poate exercita cu adevarat puterea decit in cazul unei guvernari majoritare PD-PLD, pentru care militeaza. In conditiile in care aceste partide nu au avut nici o nuanta critica la adresa lui in doi ani si jumatate, aceasta alternativa este, dupa toate definitiile, dictatura.
Nicusor Dan
ioana politic
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 25 apr. 2007, 22:13
E amuzant sa vezi cum unii isi chinuie mintea ca sa
scrie asa un mail artistic in incercarea penibila de a
opri valul de oameni care este de partea lui Basescu.
Nu merge, draga Nicusor Dan!
Cat despre distribuirea acestor…idei pe liste de
e-mailuri…chiar crezi ca nu avem ce face decat sa
poluez adresele mail ale prietenilor mei cu aberatiile
tale ???
Fiecare are dreptul sa creada ce vrea, este adevarat,
dar nu veni cu „parcurgeti si distribuiti”. E prea
ieftin, nu crezi ???
Te asteptam pe Esplanada de la Trocadero duminica
sa-ti dam o pancarda PRO BASESCU si sa defliezi :-))
Ioana
– nicusor dan wrote:
– Afişare text în citat –
–~–~–––~–~–-~––––~––-~–~–-~
> Vous avez reçu ce message, car vous ętes abonné au
> groupe Groupe „aderf_info” de Google Groupes.
> Pour transmettre des messages ŕ ce groupe, envoyez
> un e-mail ŕ
> l’adresse [email protected]
> Pour résilier votre abonnement ŕ ce groupe, envoyez
> un e-mail ŕ
> l’adresse [email protected]
> Pour afficher d’autres options, visitez ce groupe ŕ
> l’adresse
=== message truncated ===
__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com
Adrian Vasiliu
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 25 apr. 2007, 23:31
Pentru Nicusor, Trocadéro este cam la 3500 km distanta, iar efectele
situatiei din tara la 0 km. Dincolo de acest motiv de neparticipare la
manifestatia pariziana, si dincolo de gluma, eu unul cred ca argumentele
sale merita sa fie analizate. Chiar si – de fapt mai ales – daca sintem
convinsi de argumentele contrarii.
In ce ma priveste, sint obligat sa constat ca argumentatia sa impotriva
imaginii unui Basescu erou anti-comunist este coerenta si, punct cu punct,
logica si factuala.
Pe de alta parte, argumentatia din analizele precedente ce trageau concluzia
ca sprijinirea lui Basescu este necesara doarece jocurile sint la scara
geo-politica, miza este ancorarea tarii la Occident iar ceea ce i se opune
lui Basescu este mult mai rau decit el, mi se pare si ea coerenta; poate mai
putin factuala, dar, si ea, logica.
Una peste alta, sentimentul meu inclina sa aleaga, intre cele doua analize
contradictorii, solutia de a le considera ca fiind de fapt nu
contradictorii, ci simultan adevarate, si complementare. Da, Basescu nu este
un erou anti-comunist, departe de asta. Dar, in contextul actual, reprezinta
o optiune net preferabila. Iar miza e suficient de dramatica pentru a
justifica o mobilizare nu pentru o persoana ci pentru o cauza.
Asta as avea eu de spus. Forte analitice mai mari decit ale mele vor aduce
poate noi argumente si contra-argumente.
Eu duminica merg la manifestatie.
Adrian
– Afişare text în citat –
Subiectul discuţiei a fost schimbat la „RE : argumente pentru demiterea lui Traian Basescu” de Andra Chiriac
Andra Chiriac
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 26 apr. 2007, 00:57
Intr-o oarecare masura sunt de acord cu tine.
Dar, daca te uiti cine sunt cei care au l-au suspendat, argumentele tale isi pierd orice valoare.
Schematizand la maxim, pentru mine, a vota pentru demiterea lui Basescu, e ca si cum as sustine direct coruptia. In privinta aceasteia, cred ca e mare lucru sa nu ai spirit „de negociere” cum spui tu. Si cred ca prefer inca doi ani zbuciumati ( „de scandaluri” cum spui tu) cu Basescu, decat o tara in care sa se fure in liniste. Ar fi deja ceva ca parlamentarii nostri sa fie profund preocupati si de altceva decat de buzunarele lor.
Andra
nicusor dan a écrit :
Va invit sa parcurgeti si sa distribuiti pe listele de e-mailuri si argumentele urmatoare PENTRU DEMITEREA lui Traian Basescu.
Traian Basescu are meritul incontestabil de a fi blocat la alegerile din 2004 semi-dictatura instituita de PSD. Prestatia sa ulterioara ma face insa sa votez fara ezitare la referendumul din 19 mai pentru demiterea sa din functia de Presedinte. Iata citeva argumentele si citeva raspunsuri la contra-argumente:
1. Relatia suspecta cu serviciile de informatii:
a) militarea pentru legile sigurantei nationale propuse de serviciile de informatii, cu multe prevederi in spiritul fostei Securitati, in detrimentul legilor sigurantei nationale propuse de societatea civila. Intre Marius Oprea, promotor al celor din urma, si Traian Basescu, ii dau fara ezitare credit lui Marius Oprea.
b) “lucratura” de la CNSAS din primavara lui 2006, denuntata de societatea civila: numirea unor persoane controversate de catre Presedintie si PD, candidatura suspecta a lui Turianu (numit de PD) impotriva lui Ticu Dumitrescu.
c) a decis, e adevarat, predarea unei mari parti a arhivelor catre CNSAS, dar: inca nu s-au predat cartotecile, ceea ce face fondul de dosare aproape inutilizabil; nu s-au predat microfilmele, in conditiile in care multe din dosare sint incomplete; in scandalul recent Coldea/Curtea Constitutionala, s-a confirmat existenta (niciodata recunoscuta de SRI) a unui fond “X” de dosare ale oamenilor politici, nepredat CNSAS.
d) numirea lui George Maior, membru marcant PSD, la conducerea SRI.
2. Mijloace “securistice” folosite de el si aliatii sai:
a) sprijinirea aripii PLD in cadrul PNL
b) provocarea de false teme de dezbatere; in locul unei dezbateri pe fapte concrete, repetarea cu obstinatie a unor sloganuri de tip “coalitia PSD – PNL” “coalitia PSD-PNL-PRM-UDMR-PC”, “petro-liberali”, etc.
c) folosirea cu nerusinare in cadrul mitingului de duminica [organizat de Fundatia pentru Infrumusetarea Bucurestiului a lui Dumitru Puzdrea, deputat PD, acelasi cu en-gros-ul ilegal Puzdrea] a cintecelor si sloganurilor Pietei Universitatii. Sa nu uitam ca Traian Basescu a fost membru al Frontului Salvarii Nationale, membru in CPUN si, ca functionar in Ministeruul Transporturilor, nu a fost strain de organizarea trenurilor cu mineri din 1990.
3. Distrugerea Aliantei DA prin atacuri neprincipiale la adresa PNL si a primului ministru, menite sa favorizeze PD in alegerile care vor urma. Urmarea: daca in ianuarie 2007 PSD ajungea la 16%, iar Ion Iliescu isi incepea drumurile la Parchet pentru mineriada din 1990, azi PSD a urcat la 26%, iar subiectul mineriadelor a disparut cu totul din dezbaterea publica.
4. Tip conflictual, incapabil de negociere si constructie. Traian Basescu s-a remarcat prin natura sa conflictuala: a distrus alianta CDR-PD in 1996-2000, a distrus alianta DA in 2004-2007, a reusit sa se desparta de toti consilierii cu care a inceput sa lucreze la Presedintie in 2004. In compensatie, nu a reusit sa construiasca nimic: Ca primar general timp de 4 ani s-a remarcat prin demolarea buticurilor si prin vaicareala continua ca nu-l lasa Consiliul Municipal sa-si realizeze obiectivele (de asemenea prin autorizatia de constructie a blocului de sticla lipit de Biserica Armeneasca si a unui bloc de sticla in Piata Palatului, in constructie azi). Ca ministru al transporturilor in mai multe guverne nu a construit nici un kilometru de autostrada.
5. Esec total in politica interna si externa. Ca urmare a conflictului generalizat si a impredictibilitatii actiunilor Presedintelui, ratingul de tara a scazut in aprilie 2007 iar investitiile straine au scazut si ele spectaculos la inceputul lui 2007. [daca e sa spunem lucrurilor pe nume, Traian Basescu nu va fi invins de biata clasa politica romaneasca, ci de mediul international de afaceri, satul de impredictibilitate]. In plan extern, dupa inceputul fulminant din 2005, nici o vizita importanta nu a mai avut loc in 2006 si 2007. Daca sintem aliatii strategici ai SUA in regiune, de ce nu trece nici o conducta importanta de petrol prin Romania?
6. Dinu Patriciu. E adevarat ca conflictul Basescu-Patriciu a fost foarte important in destramarea Aliantei. Lui Dinu Patriciu i se imputa, pe buna dreptate: a) spalarea prin bursa a 10-20 milioane euro, pentru care nu s-a mai platit impozit la stat; b) cumpararea Petromidia pe datorie si esalonarea datoriei pe 7 ani cu o dobinda avantajoasa. Patriciu a transformat insa Petromidia dintr-o gaura neagra in principalul contributor al bugetului de stat. Comparati va rog Petromidia cu RAFO Onesti, cuibul unei adevarate mafii de firme capusa, unde statul a sters de mai multe ori datorii de sute de milioane de euro, pentru ca ei sa le fure din nou si statul sa stearga din nou, etc. De ce Basescu si procuratura subordonata lui a atacat de nenumarate ori Petromidia si niciodata RAFO? a) Pentru a santaja PNL in problema fuziunii PNL-PD si a anticipatelor; b) pentru ca Teodor Stolojan (“draga Stolo”) nu e deloc strain de ce se intimpla la RAFO.
7. Monica Macovei. Monica Macovei are merite incontestabile in reforma justitiei. Dar:
a) multe lucruri s-au petrecut pe deasupra ei; din nou, de ce Petromidia si nu RAFO? de ce Parchetul nu s-a autosesizat la Cathedral Plaza? la “regele asfaltului”? la ALRO?
b) s-a dovedit total lipsita de tact. In plus, la sfirsitul lui 2006, a modificat in drumul catre Monitorul Oficial forma unei Hotariri de Guvern convenita de Guvern. Cum v-ati fi simtit daca ati fi fost ministru liberal?
8. Traian Basescu a condamnat comunismul in fata Parlamentului, gest de salutat. Acelasi lucru l-a facut si Emil Constantinescu in mandatul sau, fara aceeasi vizibilitate mediatica. Dar: comisia Tismaneanu a dat, in finalul raportului sau, mai multe propuneri concrete care decurgeau din concluziile raportului. L-am vazut pe Traian Basescu militind pentru realizarea acestor propuneri? Nu. A ramas doar spectacolul din Parlament si imaginea de anti-comunist a lui Basescu.
Concluzie. In conflict ireconciliabil cu toate partidele politice mai putin PD si PLD, incapabil de coabitare fara scandaluri zilnice, Traian Basescu:
-pe termen scurt nu poate sa aduca decit alti doi ani si jumatate de scandaluri neconstructive
– pe termen lung nu mai poate exercita cu adevarat puterea decit in cazul unei guvernari majoritare PD-PLD, pentru care militeaza. In conditiile in care aceste partide nu au avut nici o nuanta critica la adresa lui in doi ani si jumatate, aceasta alternativa este, dupa toate definitiile, dictatura.
Nicusor Dan
–––––––––––
Découvrez une nouvelle façon d’obtenir des réponses à toutes vos questions ! Profitez des connaissances, des opinions et des expériences des internautes sur Yahoo! Questions/Réponses.
Subiectul discuţiei a fost schimbat la „argumente pentru demiterea lui Traian Basescu” de ioana iosa
ioana iosa
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 26 apr. 2007, 01:17
Dragi aderfi,
va scriu nu pentru a va indemna impotriva sau pro Basescu, ci pentru a va ruga sa va pastrati cumpatul si aici ma refer mai ales la mailul Ioanei Politic.
Pana in 19 mai mai sunt multe zile si nu vreau sa ajungem sa ne injuram pe site. Haideti sa ne comunicam reciproc argumentele pro si contra pastrad limitele bunei cuviinte si fara a ajunge la atac la persoana si jigniri.
In surogatul de democratie pentru care ne agitam, macar sansa unei replici civilizate sa ne ramana.
Va rog sa nu va lasati luati de val si sa nu uitati ca nu ne cunoastem bine si ca prin e-mail o vorba rea e mai grea decat spusa fata in fata.
Va multumesc pentru un viitor ton cumpatat.
Ioana
– Afişare text în citat –
Bogdan Marinoiu
Vizualizaţi profilul
Mai multe opţiuni 26 apr. 2007, 03:00
Salut,
In spiritul a celor spuse de Ioana, as vrea sa imi
prezint opinia.
Cred ca lasand la o parte trecutul personajelor
politice de la noi din tara, care au facut mai toti
parte din structurile comuniste, poate ar fi mai bine
sa ne focalizam pe prezent pentru a nu pierde din
vedere esentialul.
Romania este, din fericire , o democratie dotata cu o
Constitutie, cu un presedinte si un Parlament alesi
prin vot universal. Partea proasta este ca aceasta
Constitutie este plina de hibe exploatabile usor chiar
de catre cei care au facut-o. Astfel se ajunge in
situatia in care un presedinte este suspendat pentru
vine care nu au fost dovedite, doar pentru ca se
poate, de catre un Parlament care nu l-a pus in
functie. Cum sunt privite aceste „vine” in Occidentul
in care traim? Ca pe niste merite.
Vi se pare normal ca un presedinte sa fie ales de
popor si dat jos fara motiv intemeiat de un Parlament
ostil? Mie nu. Aici cred ca este miezul problemei.
S-a strigat sus si tare ca Basescu vrea sa devina
dictator. Pai daca ar fi vrut, ar fi dizolvat de mult
Parlamentul. Ce a facut „dictatorul”? S-a supus
hotararii imorale a Parlamentului.
Acelasi Parlament modifica practic Constiutia Romaniei
, printr-o hotarare de neatacat, specificand ce se va
intampla daca referendumul de demitere va fi
invalidat. De ce procedeaza astfel? Pentru ca cei 322
sa conduca „in liniste” Romania. Pentru ca o
modificare a Constitiei necesita referendum, pe care
l-ar pierde. Vi se pare normal ca aceasta Constitutie
sa fie modificata astfel? Mie nu.
Cele expuse mai sus sunt fapte. Cred ca in joc nu sunt
Basescu si compania ci insasi esenta democratiei
romanesti.
– ioana iosa wrote:
– Afişare text în citat –
__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com
Sfârşitul mesajelor
« Înapoi la discuţii
« Subiect mai nou
Subiect mai vechi »
Creaţi un grup – Grupuri Google – Pagina de pornire Google – Condiţiile de furnizare a serviciilor – Politica de confidenţialitate
©2012 Google
Acum imi pare rau ca mi-am convins intreaga familiesa il voteze (ba chiar cu o matusa de 90 de ani). M-am lasat vrajita de niste idei novatoare si de un om aparent inteligent. Trebuia sa „sap” mai adanc in biografia acestui om. Dra din redactia Nasul TV nu stia nimeni de dorinta lui de suspendare a Presedintelui? Ce il mana in lupta? De ce nu a fost intrebat ce parere are acum? Poate a fost doar o „greseala de tinerete”? Zau ca mi-e greata!
Nicusor Dan si eu ma alatur tzie,esti un adevarat meritocrat,avem nevoie de cat mai multzi ca tine.
Felicitari!
Acestea sunt legile votate in Parlamentul Roamniei
Pentru voi nici o sansa pentru NOI tot
De aceea vor si o Republica Parlamentara sa nu mai sufle nimeni, doar ei intre ei….
Dar daca nu intelegem aceste lucruri comentam de pomana
Ei sunt alesii….noi …fraierii
Felicitari Nicusor Dan , eu sunt din provincie si te sustin si mi-as dori sa avem in fiecare oras din Romania cate un Nicusor Dan asa poate sar schimba si fata tarisoarei noastre Romania , nu te lasa .
Foarte frumos Nicusor Dan ,inteligenta si dorinta de a te implica pt ceea ce ai luptat nu te lasa sa stai nepasator. Succes !
Dle ND
Oricum vei rezolva ceva pentru viitor si asta este meritoriu, dar ai dat-o in bara cu campania. Trebuia sa o faci astfel incat sa ai si la voyul pentru consilu macar la fel ca la primari fiind evident ca sansa ta reala acolo era. Dar ce sa spun cand vom avea candidati de nivelul rational si tactic pe care-l pretind vom fi ajuns deja departe. 🙂
Felicitari N.Dan ,pt rezultatul obtinut.
Nu te lasa intimidat de acesti indivizi mediocri.
Tu esti un meritocrat ,ceea ce de mult ne dorim sa vedem pe scena politica si administrativa.
CHIAR ,DACA NU SUNT DIN BUCURESTI ,EU TE SUSTIN !
Completez:
Astazi sarbatorim ,mineriada de trista amintire 13-14 iunie!
Buccuresteni pt. oameni ca N.Dan merita sa mai faceti o mineriada! Ajutati-l ! Sprijiniti-l!
Nu mai sunt asa de sigura, timisoara. Vezi ce a pus mai jos pe blog Mihaela la 22.44. De ce zilele astea nu a parte decat de amare deziluzii?
@antoanet717,
Nmi vine sa cred!…
Am ramas muta..
Merci, oricum…
Nu mai stiu ce sa cred ,dar in fiecare zi numai ipocrizie ,perfidie si multi ,multi ciudati?!..
Cred ca e mai bine sa fi sarac cu duhul sa nu sti atatea ,sa nu le mai treci prin filtrul ratiunii si sa le iei asa cum sunt ,fara a-ti pune intrebari(de ce si cum? etc…)
Nu te lasa. Suntem alaturi de tine. Fa rapid jonctiunea cu MRU, cu Noua Republica, cu Cristi Preda, Monica Macovei. Sunteti speranta noastra. Impreuna vom infrange balaurul usl-ist.
Șanse de a fi admisa sunt inexistente. Alegerile vor fi validate, pentru ca sunt confirm legii. Legea nu o poate contesta decât înainte de promulgare, și chiar și asa, nu poate fi contestata decât de o mana de aleși(preşedintele, unul dintre preşedinţii celor două Camere, guvernul, ÎCCJ, Avocatul Poporului, minim 50 de deputaţi sau minim 25 de senatori), nici de cum de Nicușor, Ionescu sau Popescu.
…BRAVO NICUSOR DAN….!!!!