[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”23078″]

5 COMENTARII

  1. Unii dintre noi stau foarte prost cu viteza la net, si streaming-ul se impiedica la fiecare 3 secunde.O mica idee: Nu poti oferi emisiunile si in format audio? Cred ca astfel, mai multi dintre noi vom avea acces la emisiuni.
    Asa e, exista interese ca adevarurile istorice sa nu iasa la iveala.Motivul se poate usor intelege din spusele lui George Orwell: „Cine controleaza trecutul, controleaza viitorul, cine controleaza prezentul, controleaza trecutul.”
    (George Orwell – 1984)

  2. NASULE esti cel mai tare alaturi de tine romanii incep sa-si redescopere trecutul,trebuie mai multa publicitate si o atitudine mai agresiva,DA NU SUNTEM URMASII ROMEI si istoria lumii a inceput in Carpati,avem cele mai frumoase povesti si basme si vorbim cea mai frumoasa limba ,limba luiDumne-zeu

  3. Daca noi toti romanii nu ne vom lua in seama si mai ales nu ne vom trezi vom avea nesansa sa ni se traga tara de sub picioare,nu mai asteptati ajutor de la politicieni si autoritati luat-va soarta in propriile maini.

  4. Felicitari Dl.Moraru pentru emisiunea D-voastra,si pentru Nasul.TV.
    Va scriu din Germania ,si vreau sa va intreb,daca avem o Securitate buna,atunci ei de ce nu ne ajuta sa aflam Adevarul despre stramosii nostrii? si de ce nu ne ajuta la Siturile unde se construieste Autostrada.Eu am scris pe Blogul lui Daniel Roxin,de mai multe ori,ca in acesti ani dupa Revolutie tara noastra Sfanta,este condusa de rusi,iar cei din Guvernul Roman ,sunt marionetele rusilor.
    Va felicit pentru meseria D-voastra care este cea mai frumosa din lume.
    De aici din departare va multumesc tuturor din suflet pentru ceea ce faceti pentru aceasta tara.Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si putere pentru a afla adevarul.AMIN!
    Va imbratisez pe toti cu drag,CarmenDinDacia

  5. Domnul Troncota NU-MI sugereaza incredere! Oamneii care cind vorbesc sint alunecosi precum pestii nu-mi inspira nici un fel de incredere…

    dec

Comentariile sunt închise.